• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Çok basit yahuuuuuuu :D makarnayı haşlıyosun, tavuğu haşlayıp ufak ufak doğruyosun, kaşar rendeliyorsun, başemel sos hazırlıyosun. Makarnayı tuzluyosun, tavuğa da tuz ve karabiber serpip harmanlıyosun. Borcamın altına biraz sos döküp üzerine makarnanın yarısını döşüyosun. Sonra makarnanın üzerine sosun yarısını döküyorsun ve tavukları serpiştiriyorsun (ben bu araya da kaşar serpiyorum). Sonra yine makarna döşeniyor ve sosun kalanı dökülüyor. kaşar serpilip fırınlanıyor. Ben başemel sosu bol seviyorum. Kimisi az döküyor. Artık kan senin damar senin nasıl istersen öyle yap :)

He tam bizlik mod şu ara. Hele ki oğluşla hahhaha.

Tamam sözü aldık. Bigün dolma buluşması yapalım :)

Sen git yapboz alacağına çocuğuna bi tahta al da duvara yazmaktan kurtulsun hanımmmmmmm hahhahaha.

Kız kolay ya ben göz kararı yapıyom hep. Katı olursa bas sütü geç nolacak :)

Hepsine cevabım evet :p yani özel kalrmi yoktur şekerim :KK66:

Selamlar .... Ah nfk ben görene kadar, senin dolma pişmiştir :) ben de arkadaşlar gibi yapıyorum, hepsi yazmış sağolsunlar , ağzım sulandı .. :kk77:
Benim kv dem; ya limon tuzu, o yoksa bol bol limon koyar ..limonu hem içine hem pişme suyuna..
Ben; Hakiki nar ekşim varsa , ondan da katıyorum pirincine...

Destiny'nin bahsettiği tane sumaklı tarifi, bana da Iraklı bir Veli arkadaş verdi. Bir dahakine o şekilde deneyeceğim ben de ... O Arkadaş bahsedene kadar, Ben TANE sumağın Varlığından bile bir haberdim :KK48:( bende Lazlık var ya , pek bilmiyorum baharat olaylarını :) ) Dolmanın da En lezzetlisi, o şekilde olurmuş söylediğine göre...

Sabah anneanneye geldik, insallah ustalar evi çok kirletmezler ki ; temizlemesi çok zor olmasın bana :KK76:

Pembiş , kolay gelsin :KK36: tatilde daha çok yoruluyorsun sanki .. :)

Tiyatro planı var , ne güzel, yakın olsak biz de dahil olurduk :KK37:

Born, annen nasıl oldu cnm, ameliyat hangi gün olacak?

Hepinize mutlu günler :KK60:

Limon da olur canım.
Bu arada size bomba bir şey anlatacağım. Malum ben biŞm kızı tuvalete alıştırıyorum ya, her kafadan bir ses çıkıyor. Geçen kv'ler ile eltimlere gittik. Orada nasıl gidiyor muhabbeti döndü.kv hep ben çocuklarımı iki yaşında alıştırdım der. Bu kez ben bir buçukta alıştırdım dedi. Ben de "anne önce ikiydi, şimdi bir vuçuk oldu. İyi düşün bir olmasın." Dedim. Ne dese beğenirsiniz. " ben aslında kırk günlükken alıştırmaya başladım. " kadını böyle bir şey olmayacağına ikna edemedik. O zamandan itibaren beze yapmamışlar.

Pempis ellerine saglik ne guzel de anlatmissin tarifi supeesin yaa bu kadar aktiflik yalniz insan bu aktif olma ile sarj oluyormus valla ev hanimi olunca anladim

Nfk ellerine saglik canim eminim dolman guzel olmustur

Destiny evet gunu ve oyunu belirleyin goruselim

Pamuk helva canim insallah cok kirlenmez ustalar isinin ehli ise duzgun calisirlar

Ilbilgehatun ama su kv deler cok bilirler maalesef
bende gecen gun ablamdan arkadasinin dogum yaptigjni ve cocugu simdiden kakasini lazimliga yaptirdiklarini duydum ve cok sasirdim simdiden alissin demisler
ablamda bez cok pahali geliyorsa ben karsilayayim bu cocuga eziyet etmeyin demis

Bu arada esim aradi bu aksam geliyormus artik manisa seyahati olmayacak cok sevincliyiz sag salim gelsinde

Alıntıları ekleyıp ondan sonrada direkt cevapla butonuna basan bendenbaska sazan olamazdı zaten:)
Pembiş makarnayı yaptım nefis oldu bir tepsi makarnayı 3 kişi bitirdik. Besamel sos konusunda da seytanın bacagını kırdım sanırım sayende:)
Pamuk helva tane sumakla mutlaka denemelisin:)
Bu arada nfkkk neettın dolmayı hıc ses cıkmadı bi daa:)
İl bilge kv tam filmmiiş yav aynı benımkıne benziyy:)
Şeker portakalı bana 14 de uyar 21 de gun olarak. Nfk muhtarımız bi organizasyon yapsın di mi:)

Pempis ellerine saglik ne guzel de anlatmissin tarifi supeesin yaa bu kadar aktiflik yalniz insan bu aktif olma ile sarj oluyormus valla ev hanimi olunca anladim

Pamuk helva canim insallah cok kirlenmez ustalar isinin ehli ise duzgun calisirlar

bende gecen gun ablamdan arkadasinin dogum yaptigjni ve cocugu simdiden kakasini lazimliga yaptirdiklarini duydum ve cok sasirdim simdiden alissin demisler
ablamda bez cok pahali geliyorsa ben karsilayayim bu cocuga eziyet etmeyin demis

Bu arada esim aradi bu aksam geliyormus artik manisa seyahati olmayacak cok sevincliyiz sag salim gelsinde

Ben bu muhabbeti bi arkadaşımın annesinden duymuştum da şoklanmıştım. İnsanlar nereye ne yetiştiriyo bilmiyorum. Bi tadını çıkar dimi bebişin; niye hemen planlar başlıyor?!?!?

Ay çok sevindim eşinin artık hep sizinle olacak olmasına canım.

Alıntıları ekleyıp ondan sonrada direkt cevapla butonuna basan bendenbaska sazan olamazdı zaten:)
Pembiş makarnayı yaptım nefis oldu bir tepsi makarnayı 3 kişi bitirdik. Besamel sos konusunda da seytanın bacagını kırdım sanırım sayende:)
Şeker portakalı bana 14 de uyar 21 de gun olarak. Nfk muhtarımız bi organizasyon yapsın di mi:)

Ellerine sağlık canım. Afiyet bal olsun :)

pamukhelvacim annem ptesi yatis sali ameliyat nasipse cok saskinim yillardir vardi bu muhabbet ama simdiye nasipmis snn banyo da ins rahatca cok pislenmeden biter

Gunaydın herkese
Ben bu muhabbeti bi arkadaşımın annesinden duymuştum da şoklanmıştım. İnsanlar nereye ne yetiştiriyo bilmiyorum. Bi tadını çıkar dimi bebişin; niye hemen planlar başlıyor?!?!?

Ay çok sevindim eşinin artık hep sizinle olacak olmasına canım.

Ellerine sağlık canım. Afiyet bal olsun :)
Saol şekerim:)
pamukhelvacim annem ptesi yatis sali ameliyat nasipse cok saskinim yillardir vardi bu muhabbet ama simdiye nasipmis snn banyo da ins rahatca cok pislenmeden biter
Allah yardımcınız olsun canım. İnşallah guzel olacak her sey

Bebeğe yazık ya. İlginç insanlar var.
Eşinin gelmesine çok sevindşm. Gözün aydın.

Haftaya mı yani.

Gunaydin canlar..
Kotu bi gece geçirdik. Ayşecik 2,5 a kadar mizildayip durdu. Hafif ateşi de vardi ama zor bela yatti. Sabaha karsi epey yükseldi ateşi, bu sefer ilaç verdim. İki kez de altini islatti yavrum. Neyse yat kalk yat kalk dinlenemedik pek. Şuan mizmiz ama ateşi yok, bi kahvalti edelim donucem ben size.

İlbilgem, yeni yasin hayirli olsun. Rabbim esinle ve kizinla nice saglikli, mutlu, huzurlu yillar gostersin. Çok opuyorum canim :37:

Gunaydin canlar..
Kotu bi gece geçirdik. Ayşecik 2,5 a kadar mizildayip durdu. Hafif ateşi de vardi ama zor bela yatti. Sabaha karsi epey yükseldi ateşi, bu sefer ilaç verdim. İki kez de altini islatti yavrum. Neyse yat kalk yat kalk dinlenemedik pek. Şuan mizmiz ama ateşi yok, bi kahvalti edelim donucem ben size.
Canım geçmiş olsun. Niye ateşi çıktı ki ya??? Vücudunda kırgınlık vardır belki ondan mızırdanıyordur. Sana kolay gelsin bu durumda :/

İlbilgecim iyiki doğdunnnnnnn. Nice mutlu yıllara :)

Sayın muhtarım böyle hatırlatmalar yaptığın için ayrıca teşekkürler ve öpücükler.

Gunaydin canlar..
Geçmiş olsun canım. İlaç vermekle iyi yapmışsın.biraz rahatlamıştır. Neyse ki şimdi ateşi yokmuş.uykusuzsa ondan mızmızlanıyordur.

İlbilgem, yeni yasin hayirli olsun. Rabbim esinle ve kizinla nice saglikli, mutlu, huzurlu yillar gostersin. Çok opuyorum canim :KK37:

Sayın muhtarım böyle hatırlatmalar yaptığın için ayrıca teşekkürler ve öpücükler.
Çok teşekkür ederim canlarım.çok mıtlu oldum.:KK68::KK68::KK15::KK15:

Allah yardımcınız olsun cnm.İnşallah göz açıp kapayinca ya kadar geçer.
Gunaydin canlar..
geçmiş olsun nfk üşütmüş olabilir mi?

İlbilgem, yeni yasin hayirli olsun. Rabbim esinle ve kizinla nice saglikli, mutlu, huzurlu yillar gostersin. Çok opuyorum canim :KK37:
Sağlıklı mutlu sevdiklerin le nice yıllara ilbilge.dogum günün kutlu olsun.

Hayırlısı olsun, inşallah rahat geçer ameliyatı... Allah şifalar versin ...

Gunaydin canlar..
Geçmiş olsun Ayşeciğe..
Şimdi daha iyidir insallah ....

Ilbilge :KK36: Yeni yaşın hayırlı olsun ...

Sağlıklı , huzurlu; yavrun, eşin ve kızınla geçireceğin nice uzun güzel yıllar gör insallah ... :KK74:

Sağlıklı mutlu sevdiklerin le nice yıllara ilbilge.dogum günün kutlu olsun.

Hayırlısı olsun, inşallah rahat geçer ameliyatı... Allah şifalar versin ...

Geçmiş olsun Ayşeciğe..
Şimdi daha iyidir insallah ....

Ilbilge :KK36: Yeni yaşın hayırlı olsun ...

Sağlıklı , huzurlu; yavrun, eşin ve kızınla geçireceğin nice uzun güzel yıllar gör insallah ... :KK74:
Teşekkür ederim kızlar.:KK68::KK36:

saol canım
yazı tahtası nasıl acaba,bunların kalemleri silgileri var mıdır ki,kalemleri bıldıgımız kansorejen olan beyaz tahta kalemımı ki acep
bu sorulara cevap istiyom:mad:
valla hiçbir fikrim yok. onlara bakmadım bile, yapboz alıp çıktım.
Çok basit yahuuuuuuu :D makarnayı haşlıyosun, tavuğu haşlayıp ufak ufak doğruyosun, kaşar rendeliyorsun, başemel sos hazırlıyosun. Makarnayı tuzluyosun, tavuğa da tuz ve karabiber serpip harmanlıyosun. Borcamın altına biraz sos döküp üzerine makarnanın yarısını döşüyosun. Sonra makarnanın üzerine sosun yarısını döküyorsun ve tavukları serpiştiriyorsun (ben bu araya da kaşar serpiyorum). Sonra yine makarna döşeniyor ve sosun kalanı dökülüyor. kaşar serpilip fırınlanıyor. Ben başemel sosu bol seviyorum. Kimisi az döküyor. Artık kan senin damar senin nasıl istersen öyle yap :)

He tam bizlik mod şu ara. Hele ki oğluşla hahhaha.

Tamam sözü aldık. Bigün dolma buluşması yapalım :)

Sen git yapboz alacağına çocuğuna bi tahta al da duvara yazmaktan kurtulsun hanımmmmmmm hahhahaha.

Kız kolay ya ben göz kararı yapıyom hep. Katı olursa bas sütü geç nolacak :)

Hepsine cevabım evet :p yani özel kalrmi yoktur şekerim :KK66:
bi 5 kilo vereyim ilk iş bu makarnayı yapiciiim :p
Limon da olur canım.
Bu arada size bomba bir şey anlatacağım. Malum ben biŞm kızı tuvalete alıştırıyorum ya, her kafadan bir ses çıkıyor. Geçen kv'ler ile eltimlere gittik. Orada nasıl gidiyor muhabbeti döndü.kv hep ben çocuklarımı iki yaşında alıştırdım der. Bu kez ben bir buçukta alıştırdım dedi. Ben de "anne önce ikiydi, şimdi bir vuçuk oldu. İyi düşün bir olmasın." Dedim. Ne dese beğenirsiniz. " ben aslında kırk günlükken alıştırmaya başladım. " kadını böyle bir şey olmayacağına ikna edemedik. O zamandan itibaren beze yapmamışlar.
hayy Allahım yaa!!! iyi yapıştırmışsın lafı ama kv de az değil, çizgiden çevirmiş topu :-)
nasılsa doğruluğunu tespit etmek mümkün değil, sallasınlar bakalım, yersen
:confused:

gözün aydın canım. çok sevindim.. evde olunca şimdi daha çok hissediyorsundur yokluğunu. öyle tahmin ediyorum.
ama neyseki bitti, artık hep berabersiniz

:KK37:
vuhuu!! dolma çok güzel oldu. :kk77: demek işin püf noktası bol sarımsak ve bol salçaymış.
limon tuzu da güzel ekşiledi. öncekinde nar ekşisi koymuştum, bana mısın dememişti.
tuttum ben bu işi, arada yaparım artıkın. :KK49:
ücretsiz mutfak sırları danışma hattı arkadaşlarım, çoook teşekkür ederim
. :KK52:
Canım geçmiş olsun. Niye ateşi çıktı ki ya??? Vücudunda kırgınlık vardır belki ondan mızırdanıyordur. Sana kolay gelsin bu durumda :/
evet kırgınlık olduğu kesin en sakin zamanında bile sürekli mızmız, kucak istiyor.
nesi var hiç bilmiyorum. bu gece de geçsin, yarın dr a götürücem olmazsa
.. :KK1:

aaa, ne demek efenim vazifemiz En Büyük TÜRKİYE
Geçmiş olsun canım. İlaç vermekle iyi yapmışsın.biraz rahatlamıştır. Neyse ki şimdi ateşi yokmuş.uykusuzsa ondan mızmızlanıyordur.

Çok teşekkür ederim canlarım.çok mıtlu oldum.:KK68::KK68::KK15::KK15:
haklısın, gece yarım yamalak uyudu, gündüz de neredeyse hiç yatamadı.
geçmiş olsun diyen arkadaşlarım, sağolun..

bu arada cansel, bahar, dilanaz, eaglee, busmai nerdesiniz bacılar? :o

Son düzenleme:
ilbilgehatun canim dogum gunun kutlu olsun nice guzel yillarin olsun insallah

Nfk alla allh usuttumu acaba insallah bir daha atesi cikmaz melisada bugun tek tuk oksurmeye basladi yine bende yatarken ilac vercem

Born insallah guzel gecer ameliyat gunude belli olmus

Esim bugun evde olunca havada guzeldi oda biraz dinlensi diye gezmeye gitmedik
camlar camur gibi olmustu en son yagmurda camur yagmis sankibende bir basladim camlari silmeye
su saat oldu hala temizlik yapmaktayim ama super oldu valla birazda kalan kapilari silip komple bitirecegim
sadece banyo ve arka camekani yarina birakacagim onlarida yaprsam ohh degmeyi n keyfkme sonra gelsin gezmeler

uzun soluklu bir yolculuk sona erdi...evimdeyim çok şükür..kuzular için çok eğlenceliydi görmedik amaca dayı anane babaanne kalmadı ...büyüyorlar bunlar çünkü hareketli ve eğlenceli yolculuklar yaptık yorulsakta...ne yedim bu izinde anlatamam size...kızım da artık yemeden önce anne ver bi kokliyim ;) diyor...hep söylüyordum 5 duyu organını ikna etmezse yemediğini artık kendi söylüyor..istanbulda avm turu yaptım birgün ve çocuksuz:) yemeyinde yanında yatın hem kendime hem kuzulara çok güzel parçalar buldum. ömerin mont işi arap saçına döndü ama en sonunda ilk beğendiğimizi aldık:) İstanbul yaşanmaz olmuş mont değiştirmeye giderken trafik stresinden kocamla bibirimizi yedik az kalsın kapıya koyacaktı beni...çocukluk arkadaşıma bebek görmeye gittim gece 11 de yatan kuzular itinayla sabah 6.30 da uyandı...demekki erken uyutmakta fayda var sabah değişmiyorsa uyanma saati;)
hasta topikcan ve kuzularına geçmiş olsun ...
bu arada yeni okuluma başladım pazartesi ve salı öğlene kadar boş...bu değişiklik anama yaradı;)
öpüyorum hepinizi..
bahar buluşması şekkillensin muhtarım...

Back
X