• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Herkese gunaydin guzel bir hafta sonu olsun ama hava kapali

Bugun gund erken basladik kahvalti yapildi ev toplandi bile yemegimde var dunden ohhh rahati yani
baba evde olunca melisayi gezdirmek ona dusecem azicik baba kiz vakit gecirsinler bende nefes alayim

Pempis valla helal olsun sana bu kadar sik bavul hazirlayan yoktur herhalde iyi yolculuklar yine

Nfk guzel vakit gecirin nenede senin direksiyon dersleri

Uyudu ama uyanması aktif değil sarhoş gibiydi :D altını falan o haliyle değiştirdim ve geri uyudu. Yani zaman geçirme denemez :) nazarın değmez beeee. Geceleri kalkıyo ama ben yanına gidip uyuyakalıyorum ve o da uyumaya devam ediyo :D
benim ayşeciği tuvalete kaldırmam gibi bi şey o.. valla büyük nimet.. :KK51:
Pazar günü ankarada maç var. Tabi biz de yolcudur abbas modundayız :D sonra haftaiçi görümcemin kızı 5-6 günlüğüne geliyor. Sonra da okul açılıyor zatennnnn.
ankaraya gidiyorsunuz değil mi? bi görümce de orada mı var?
ben istanbuldakini biliyorum sadece.. :eek:

kolay gelsin, artık otomatiğe bağlamışsındır. kolayca hazırlarsın sen valizleri :KK48:

Selam herkese
Ceylin uyudu az nefes alıyom valla

Aman sabahlar olmasın:)
hocam, ilk dönem performansını beğenmedik. inş ikinci dönem toparlarsın.. :KK12:
Herkese gunaydin guzel bir hafta sonu olsun ama hava kapali

Bugun gund erken basladik kahvalti yapildi ev toplandi bile yemegimde var dunden ohhh rahati yani
baba evde olunca melisayi gezdirmek ona dusecem azicik baba kiz vakit gecirsinler bende nefes alayim

Pempis valla helal olsun sana bu kadar sik bavul hazirlayan yoktur herhalde iyi yolculuklar yine

Nfk guzel vakit gecirin nenede senin direksiyon dersleri
gözün aydın canım.. kimbilir nasıl özlemiştir melisa kuzu babacığını :KK51:

3 derse çıktık, istanbul anadolu yakasında ne kadar illet trafik varsa biz oradayız.
ümraniye çarşı, bağdat caddesi, üsküdar ve kadıköy merkez, örnek mahallesi, libadiye.. aralarda
sahilyolu, minibüs yolu, e5 ve otoban.. :KK53:

Son düzenleme:

kolay gelsin, artık otomatiğe bağlamışsındır. kolayca hazırlarsın sen valizleri :KK48:

hocam, ilk dönem performansını beğenmedik. inş ikinci dönem toparlarsın.. :KK12:

3 derse çıktık, istanbul anadolu yakasında ne kadar illet trafik varsa biz oradayız.
ümraniye çarşı, bağdat caddesi, üsküdar ve kadıköy merkez, örnek mahallesi, libadiye.. aralarda
Canım benim bi tane görümcem var o da istanbulda dediğin gibi ;) ankarada benim akrabalarım var ve kardeşim tabiki :D

Tamam canım mesaj alındı:)
Sana dun msj attım batsaptan ulaşmadı sanırım
Canım benim bi tane görümcem var o da istanbulda dediğin gibi :KK66: ankarada benim akrabalarım var ve kardeşim tabiki :D
Ahh ankara
Selam söyle pembiş:)

Destinycim aleykümselam :) ilbilgecan teşekkür ederim; dediğin saatlerde varmıştık cidden ;)

Yalnız bugünümüzün de 2-3 saati hastanelerde geçti malesef. Çünkü oğluşum çok fena düşüp kulağını tv sehpasına çarptı. Kan oturdu, morardı ve şişti :( büyük şehirde hastaneye gelince de sırası da farklı işlemleri de tabiki. Allah beterinden korusun. Neyseki müşahede altında da tutulduk ve sorun yok dedi dr. Neden her gezmemiz olaylı oluyor?? Yoksa bu küçük kazalar daha büyük bir kazayı mı def ediyor :/ ??? Yarın sabah kahvaltı planımız var inşallah. Sonra da arkadaşıma gidicem kısmetse kocam maçtayken. Akşam da dönücez inşallah.

Tüm çocuklar sağlıklı sıhhatli olsun, anneler üzülmesin. İyi geceler herkeseeeee.

senamert cok gecms olsn ben kacirmisim neyseki daha iyi yazmissin bu ara leyla gbyim kusura bakmayin
Destinycim aleykümselam :) ilbilgecan teşekkür ederim; dediğin saatlerde varmıştık cidden :KK66:

Yalnız bugünümüzün de 2-3 saati hastanelerde geçti malesef. Çünkü oğluşum çok fena düşüp kulağını tv sehpasına çarptı. Kan oturdu, morardı ve şişti :KK43: büyük şehirde hastaneye gelince de sırası da farklı işlemleri de tabiki. Allah beterinden korusun. Neyseki müşahede altında da tutulduk ve sorun yok dedi dr. Neden her gezmemiz olaylı oluyor?? Yoksa bu küçük kazalar daha büyük bir kazayı mı def ediyor :/ ??? Yarın sabah kahvaltı planımız var inşallah. Sonra da arkadaşıma gidicem kısmetse kocam maçtayken. Akşam da dönücez inşallah.

Tüm çocuklar sağlıklı sıhhatli olsun, anneler üzülmesin. İyi geceler herkeseeeee.
cok gecmis olsun yaa okurken ne kdr uzuldum cok da aglamistir yavrum :( ins simdi iyidir bencede buyuklerini engelliyordur
bugum epey misafirim vardi annem ve babam da bende ameliyat tarihi netlestirmeye calisiyoruz bakalim dua edin ins

Herkese gunaydin.. Güzel pazarlar efem :52:

Burada acayip bi ruzgar var, pencere ve catidan gürültüler geliyor. Disari cikamayiz. Bakalim napicaz bugün.

Arya, okul tatil oldu sen hala ortalarda yoksun. Bu gece seni rüyamda gördüm

Hayırlı pazarlar herkese ...

Şekerportakalım , gözünüz Aydın ... Siz kavuştunuz biz gönderiyoruz babamızı bir haftalığına, neyse ki tadilat işi ile çakıştı da biz de anneanneye göçeceğiz mecbur , yalnız kalmıyoruz bu defa :KK73:

Pembişim , çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun insallah ...

Born, insallah anneciğinin hakkında hayırlısı olsun, hayırlı zamanda kolayca olup bitsin ameliyatı insallah ...

Hayırlı günler, görüşmek üzere :KK54:

Destinycim aleykümselam :) ilbilgecan teşekkür ederim; dediğin saatlerde varmıştık cidden :KK66:

Yalnız bugünümüzün de 2-3 saati hastanelerde geçti malesef. Çünkü oğluşum çok fena düşüp kulağını tv sehpasına çarptı. Kan oturdu, morardı ve şişti :KK43: büyük şehirde hastaneye gelince de sırası da farklı işlemleri de tabiki. Allah beterinden korusun. Neyseki müşahede altında da tutulduk ve sorun yok dedi dr. Neden her gezmemiz olaylı oluyor?? Yoksa bu küçük kazalar daha büyük bir kazayı mı def ediyor :/ ??? Yarın sabah kahvaltı planımız var inşallah. Sonra da arkadaşıma gidicem kısmetse kocam maçtayken. Akşam da dönücez inşallah.

Çok geçmiş olsun. Allah, beterinden korusun.olacak olan her yerde olur canım.kalbini ferah tut.

Herkese gunaydin.. Güzel pazarlar efem :KK52:

Burada acayip bi ruzgar var, pencere ve catidan gürültüler geliyor. Disari cikamayiz. Bakalim napicaz bugün.

Arya, okul tatil oldu sen hala ortalarda yoksun. Bu gece seni rüyamda gördüm
Ben de instagramda gördüm.:KK48::p

Cook geçmiş olsun cnm.rabbbim korumuş.
Tatiliniz dolu dolu geçiyor maşallah size. iyi gezmeler.

senamert cok gecms olsn ben kacirmisim neyseki daha iyi yazmissin bu ara leyla gbyim kusura bakmayin

cok gecmis olsun yaa okurken ne kdr uzuldum cok da aglamistir yavrum :KK43: ins simdi iyidir bencede buyuklerini engelliyordur
bugum epey misafirim vardi annem ve babam da bende ameliyat tarihi netlestirmeye calisiyoruz bakalim dua edin ins
Annen ameliyat olmaya karar verdi yani. Hayırlısı ile olur biter inş.

Borcum insallah hakinizda en hayırlısı olsun zor kararlar bunlar.rabbim yardimci niz olsun.

Burda hava ılık ama rüzgar fena esiyor. Bizde evdeyiz. Babamız öğleyin gitti her zamn ki gibi baş başa tskiliyoz kuzularla.

Kızlar biz evimize geldik çok şükür yine :) pertim yazamicimmmmm. Görüşürüz yarın inşallah. Herkese geçmiş olsun dilekleri için teşekkür ederim.

Born canım Allah hepinizin yardımcısı olsun canım. İnşallah annen kolaylıkla atlatır canım.

Günaydınlar herkeseeeeeeeeee :)

Tatilin son haftası hayırlı olsun :)

İlbilgecim kolay gelsin misafirlerle. Yoruluyorsun muhakkak ama keyifle ve sağlıkla oturulan sofralarınız daim olsun inşallah.

Dün oğluşla çok fazla ortama girdik çıktık. Baya yordu beni yalnız olunca. Bırakıp kaçma huyu ölüm resmen. Ne zaman bunun oyun olmadığını anlayacak acaba??? Dün bi diş doktoru arkadaş da baktı ve diş çıkarmamızın tamamlandığını söyledi. Şu salya olayını araştırdım yine netten. Birisi sakız çiğnetin ki salyasını yutmayı ve ağzını kapatmayı öğrensin yazmış. Bana çok mantıklı geldi çünkü sakız çiğnerken baya çaba harcıyor gerçekten. Kıl kurdu olsa bu yaz yapılan gaita testinde çıkardı diye düşünüyorum. Geniz eti de bol horlama yapar ama yok. Aman işte yeni deli sorularımız bunlar...

Bi süre hiçbir yere gitmek istemiyorummmmm :)

Herkese güzel bir gün diliyorum :)

günaydın canlar... yeni gün, yeni hafta.. hayırlı huzurlu olsun inş.. :KK37:

Canım benim bi tane görümcem var o da istanbulda dediğin gibi :KK66: ankarada benim akrabalarım var ve kardeşim tabiki :D
hmm, ben de öyle biliyordum da işte, Ankara-görümcemin kızı gelecek diyince kafa gitti :eek:

ah yavrum ya, Allah korusun. korumuş da.. hala kendilerini kurtaramadılar..
bizimki de tirmanma sevdasinda olunca günde kaç kez düşüyor, sağını solunu çarpıyor.. artık darbe almaya o kadar alışmış ki vücut,
durup acının dinmesini beklemiyor bile. kafayı küt vuruyor, sese içerki odadan çıkıp geliyorum
hık mık diyor, 3 saniye sonra oyuna devam, ben olsam yarım saat kıvranırım.

cok gecmis olsun yaa okurken ne kdr uzuldum cok da aglamistir yavrum :KK43: ins simdi iyidir bencede buyuklerini engelliyordur
hakkında hayırlısı olsun canım. burada olduklarına gore ameliyat da Istanbul da yapılacak heralde?
Hayırlı pazarlar herkese ...

Şekerportakalım , gözünüz Aydın ... Siz kavuştunuz biz gönderiyoruz babamızı bir haftalığına, neyse ki tadilat işi ile çakıştı da biz de anneanneye göçeceğiz mecbur , yalnız kalmıyoruz bu defa :KK73:

Pembişim , çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun insallah ...

Born, insallah anneciğinin hakkında hayırlısı olsun, hayırlı zamanda kolayca olup bitsin ameliyatı insallah ...

Hayırlı günler, görüşmek üzere :KK54:
ustalar evde yalnız mı olacak? bi de sizin ameliyat işleri vardı, kesinleşmedi galiba..
Çok geçmiş olsun. Allah, beterinden korusun.olacak olan her yerde olur canım.kalbini ferah tut.

Ben de instagramda gördüm.:KK48::p
he, kopuyor her yer.. sahilde yürümek mümkün değil. ama bize mani olamadı..
karşıya eminönüne geçtik. bi de bastonu da almadı eşim.
kitledim ayşeciği ona, canı çıktı adamın ahahahahahah :-)

Akşam misafirim vardı. Bir de salı var. Biraz önce bir arkadaş aradı. C. Ertesi de var.
var oğlu var. Allah kolaylık versin, aralıklı olması iyi. hem dinlenir hem hazırlıklarını günlere yayabilirsin..
Günaydınlar herkeseeeeeeeeee :)

Tatilin son haftası hayırlı olsun :)

İlbilgecim kolay gelsin misafirlerle. Yoruluyorsun muhakkak ama keyifle ve sağlıkla oturulan sofralarınız daim olsun inşallah.

Dün oğluşla çok fazla ortama girdik çıktık. Baya yordu beni yalnız olunca. Bırakıp kaçma huyu ölüm resmen. Ne zaman bunun oyun olmadığını anlayacak acaba??? Dün bi diş doktoru arkadaş da baktı ve diş çıkarmamızın tamamlandığını söyledi. Şu salya olayını araştırdım yine netten. Birisi sakız çiğnetin ki salyasını yutmayı ve ağzını kapatmayı öğrensin yazmış. Bana çok mantıklı geldi çünkü sakız çiğnerken baya çaba harcıyor gerçekten. Kıl kurdu olsa bu yaz yapılan gaita testinde çıkardı diye düşünüyorum. Geniz eti de bol horlama yapar ama yok. Aman işte yeni deli sorularımız bunlar...

Bi süre hiçbir yere gitmek istemiyorummmmm :)

Herkese güzel bir gün diliyorum :)
hmm, dediğin gibi sakız olayı mantıklı. belki de bu basit yol, cozum olur. bizimkine amcası şekerli ciklet veriyormuş.
bizimki de yutuyormuş. bi daha isteyince, tekrar veriyormuş. bunu kayınvalide söyleyince kizdim.
geçen gün ayşecik babası ve onun yanındayken adam akıllı düştü kafasını vurdu..
çok ağladı, ben aldım kucağıma hadi gel sana sakız vereyim dedim. sakızı alınca biraz sakinledi.
kv hemen, hani ciklet vermiyordun şaşırdım falan diye iğneledi. ben de sizin gibi iki keyfe iki ciğnemlik şeker
yüklemesi ciklet değil, falim sakiz verdim dedim. Hih!

Son düzenleme:
Back
X