Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anadolu desek yanlis olmaz canim ben samsundayim:) olimpik havuz var bayan seansi oluyor cok guzel ama ulasim biraz guc dolmus falan var,esim gotururse 10dk da gidiyoruz.
Evet biz de kocisle izliyoruz isler gucleri cok egleniyoruz dun de karadayiyi izledik ortak biseyler izleyebilmek cok keyifli, sen neden eskide kalmis gibi konusuyorsun bebis mi birakmiyor?ya isler gucler cok gec saatte basliyor ben de tam dizinin yarisinda uyuyorum koltukta esim anlatiyor sonunu![]()
Kizlar ananede net yok teyzeye geldikce yaziyorum gecmis olsun hasta bebislere ameliyat bugundu dime nasil gecti hava buralarda cooook guzel bi geziyorum ki sormayinnnn))))
libyana canan minita teşekkürler güzel sözleriniz için![]()
kızlar kzımın poposundan dünden beri pişik var küçük sivilceler oluştu ilk defa sürekli pişik kremi sürüyorum ama geçirmiyor. sanırım bunlar oluşmuş pişiği geçiren kremler değil(bübchen, penaten) bildiğiniz iyi bi pişik geçirici krem var mı acil almam gerek
oyyyy amannınnn dr a gidiciiiiizzz bizzzkızlar gazeteler uyarı veriyor akşam üstüne dikkat çok yağmur yağacak diye dikkat edin dışarı çıkacak olan varsa
ben de her baby e üye olmuşltum cnm söylediğin paketin aynısı bana da geldi,kuzucum afiyetle yedi hepsiniii..pirinçli sütlü mamasında tarçın da var tadı süpperrrryok canım ya ne zaman üye olduğumu bile unuttum o kadar düşün yani
oyy maşallahhh arya kuzusunaaKızlar içim rahat etmedi dr a gittik. Baktı birşey yok dedi çok şükür. En son 2 hafta önce tartılmıştık 6900 gr dı.bugün 8000 gr olmuş:)) dr bile şasırdı. Birde üfürüm var dedi( önemli değil 2 ay sonra bi daha bakalım dedi. Kızım kansızdı. Kansızlıktan kaynaklı olma ihtimali yüksek dedi.Kan damlasını sabah akşam 10 damlaya çıkardı.
aynisi oglumda da var nasil bu sivilcelere kadar anlamadim sasiyorum hergun sabunla poposunu yikiyorum ve sudocrem kullaniyorum azaldi ama gecmedi henuz 1haftadir
Kızlar içim rahat etmedi dr a gittik. Baktı birşey yok dedi çok şükür. En son 2 hafta önce tartılmıştık 6900 gr dı.bugün 8000 gr olmuş:)) dr bile şasırdı. Birde üfürüm var dedi( önemli değil 2 ay sonra bi daha bakalım dedi. Kızım kansızdı. Kansızlıktan kaynaklı olma ihtimali yüksek dedi.Kan damlasını sabah akşam 10 damlaya çıkardı.
oyy oyyy bugun hava çok güzel dışarı çıkıp kızımı salıncaklarda sallasammmııııı![]()
Kizlar ananede net yok teyzeye geldikce yaziyorum gecmis olsun hasta bebislere ameliyat bugundu dime nasil gecti hava buralarda cooook guzel bi geziyorum ki sormayinnnn))))
bu arada kaç saattir yazıp yazıp gidiyorum bir kişide aa bu kız ne yazmış aman beğenelim cevap yazalım bir selam verelim demiyor küsmelimiyim sizce?
kızlaaarrr nasılsınızzz bakalım,kuzulaarrr nassııll??
biz çook kötü bi gece geçirdik,saat 21:00dan beri uyutmaya çalışıyorum toplam 3 saat uyudu uymadı kızım![]()
ağlarken gözlerinden yaşlar geliyor,uykusu var bi türlü dalamıyor,burnu da aktı biraz birazz ooofffff
7. ayı doldu ilk defa burnu aktı kuzumun sanırım ilk hastalığımızı geçiriyoruz,dişleri felaket durumda ama hala patlamadı,onun da belirtileri olabilirmiş
öyle üzüldüm ki haline,kafasını omzuma koyuyor kucağıma yaslıyor ama bi türlü uyuyamıyor kuzumm benimm..
dr randevumz vardı zaten akşama aşısı da vardı bakalım en diyecekk..
canım çok geçmiş olsun allah tan doktor kontrolünüz varmış umarım çabuk atlatır![]()
bu arada kaç saattir yazıp yazıp gidiyorum bir kişide aa bu kız ne yazmış aman beğenelim cevap yazalım bir selam verelim demiyor küsmelimiyim sizce?
kızlaaarrr nasılsınızzz bakalım,kuzulaarrr nassııll??
biz çook kötü bi gece geçirdik,saat 21:00dan beri uyutmaya çalışıyorum toplam 3 saat uyudu uymadı kızım![]()
ağlarken gözlerinden yaşlar geliyor,uykusu var bi türlü dalamıyor,burnu da aktı biraz birazz ooofffff
7. ayı doldu ilk defa burnu aktı kuzumun sanırım ilk hastalığımızı geçiriyoruz,dişleri felaket durumda ama hala patlamadı,onun da belirtileri olabilirmiş
öyle üzüldüm ki haline,kafasını omzuma koyuyor kucağıma yaslıyor ama bi türlü uyuyamıyor kuzumm benimm..
dr randevumz vardı zaten akşama aşısı da vardı bakalım en diyecekk..
oyyyy amannınnn dr a gidiciiiiizzz bizzz
ben de her baby e üye olmuşltum cnm söylediğin paketin aynısı bana da geldi,kuzucum afiyetle yedi hepsiniii..pirinçli sütlü mamasında tarçın da var tadı süpperrrrama ne mlupadan ne de diğer markalardan bişecik gelmedi
oyy maşallahhh arya kuzusunaaartık topiğin en minyon bebeği olmaktan çıktıı sanırımmm,liderliği kimseye kaptırmayyıızzz
canım doğum yaptığım günden beri sudocrem kullanıyorum,çook çook memnunum..bi kerecik bilem pişik olmadıııı![]()
kızlarrr gitmedik eşimle parise gittik
aramız düzeldi sanırım ayda bi kez olunca 1 hafta kavga etmeyiz![]()
oh maşallah 2 haftada 1100 gr almış maşallah allah nazarlardan saklasın ne güzel
bizimkinin de kalbinde üfürümle anlaşıldı sen yine de bir çocuk kardiyologuna götür bence gerçi doktorun dediği gibi önemli bişey yoktur çünkü olsa bu kadar hızlı kilo alamazdı benim kide kansız bende talesemi taşıyıcısıyım anasına çekmiş kızım![]()
çok sevindim gözünaydın canım e aşıyı ne yaptınız
yazıyorum sabahtan beri yazdım birşeyler ama kimse görmedimi yaaaa niye küsüyorsun canım bende bu kız fazla yazmıyor bugün yoğun herhalde diyorum kendi kendime :26:
nazar değdi nazarvalla bu aralar kimse çok takılmıyor zaten topiğe ne oldu bize böyle ya
iyiyiz canım ben iyileştim gibi oğlumunda öksürüğü var ama azaldı olayı çözdüm gece yatarken kalın eşofmanla uyutuyorsam sabaha terlediği için hırıltısı oluyor dün incecik giydirdim bu sabah hırıltısı yoktu bugün keyifli çok şükür arkadaşın geldimiMiracle83 gecmis olsun masallah bugune kadar hasta olmadan gelmis,insallah bu da cabuk gecer.
...... Cincon , sekerportakali ile ayni fikirdeyim ben de. Ayrica sen nasilsin oglun nasil bugun
ya ilaç ishal yapıyormu bzi geç kaldı k6 ay aşısını benimki su gibi :26: