• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Kizlar ananede net yok teyzeye geldikce yaziyorum gecmis olsun hasta bebislere ameliyat bugundu dime nasil gecti hava buralarda cooook guzel bi geziyorum ki sormayinnnn ;)))))

anadolu desek yanlis olmaz canim ben samsundayim:) olimpik havuz var bayan seansi oluyor cok guzel ama ulasim biraz guc dolmus falan var,esim gotururse 10dk da gidiyoruz.

Evet biz de kocisle izliyoruz isler gucleri cok egleniyoruz dun de karadayiyi izledik ortak biseyler izleyebilmek cok keyifli, sen neden eskide kalmis gibi konusuyorsun bebis mi birakmiyor?ya isler gucler cok gec saatte basliyor ben de tam dizinin yarisinda uyuyorum koltukta esim anlatiyor sonunu:D

evet tam anadolu yakasıymış ben sen istanbuldasın sanmıştım:1:
bizimde eve yakın var ama kışın üşütmekten korktuğum için ayrıca zaten işe giderken kuzumu bırakıyorum hemde daha fazla ondan ayrı kalmak istemeyişimden gidemiyorum
halbuki daha önceden giderdim ve epey sıkılaşmıştım neyse kısmet yaza bakarız artık:34:

evet yaa çok geç saatlere koyuyorlar eee tabi benim pil o vakte kadar dayanamıyor maalesef bende hep eşimden önce yatıyorum ne yapayım
kızımı uyuttuktan sonra bir kaç kelam ediyoruz birşeyler hazırlarım ona çerez falan eşlik ederim sonra ben yatarım o devam eder :34:

Kizlar ananede net yok teyzeye geldikce yaziyorum gecmis olsun hasta bebislere ameliyat bugundu dime nasil gecti hava buralarda cooook guzel bi geziyorum ki sormayinnnn ;)))))

supersiniz bol bol gezin ,ameliyat ertelenmis. Ben de arkadasimi bekliyorum hala gelmedi nerdeyse aksam olcak

libyana canan minita teşekkürler güzel sözleriniz için :16:

kızlar kzımın poposundan dünden beri pişik var küçük sivilceler oluştu ilk defa sürekli pişik kremi sürüyorum ama geçirmiyor. sanırım bunlar oluşmuş pişiği geçiren kremler değil(bübchen, penaten) bildiğiniz iyi bi pişik geçirici krem var mı acil almam gerek

canım aynısı oğlumda da oldu bizimki bir kaç gün çok koyu keçi şeysi gibi kaka yapıyordu e ben farkedene kadar 5 dk da kalsa hep mahvetti çocuğumu aynı dediğin gibi sivilce gibi benek benek olmuştu biz hametan kullanıyoruz pişik kremi önceki akşam farketmiştim sürdüm baktım dün akşam geçmişti sende dene hametan işe yarıyor ben çok memnunum eğer pişiği artıyorsa hametan ve popolini beraber kullanıyorum ama şu sıra pişiğimiz yok her altını değiştirmede ince bir tabakada olsa popolin sürüyorum çok nadir olur pişiği oldumuda hametan hemen geçiriyor

ohhh bizim için de gezin bari biz burda donuyoruz
$72639_10151444395858501_20649271_n.webp

kızlaaarrr nasılsınızzz bakalım,kuzulaarrr nassııll??
biz çook kötü bi gece geçirdik,saat 21:00dan beri uyutmaya çalışıyorum toplam 3 saat uyudu uymadı kızım:50:
ağlarken gözlerinden yaşlar geliyor,uykusu var bi türlü dalamıyor,burnu da aktı biraz birazz ooofffff:37:
7. ayı doldu ilk defa burnu aktı kuzumun sanırım ilk hastalığımızı geçiriyoruz,dişleri felaket durumda ama hala patlamadı,onun da belirtileri olabilirmiş:5:
öyle üzüldüm ki haline,kafasını omzuma koyuyor kucağıma yaslıyor ama bi türlü uyuyamıyor kuzumm benimm..
dr randevumz vardı zaten akşama aşısı da vardı bakalım en diyecekk..

kızlar gazeteler uyarı veriyor akşam üstüne dikkat çok yağmur yağacak diye dikkat edin dışarı çıkacak olan varsa
oyyyy amannınnn dr a gidiciiiiizzz bizzz :27:

yok canım ya ne zaman üye olduğumu bile unuttum o kadar düşün yani
ben de her baby e üye olmuşltum cnm söylediğin paketin aynısı bana da geldi,kuzucum afiyetle yedi hepsiniii..pirinçli sütlü mamasında tarçın da var tadı süpperrrr:52:ama ne mlupadan ne de diğer markalardan bişecik gelmedi:19:

Kızlar içim rahat etmedi dr a gittik. Baktı birşey yok dedi çok şükür. En son 2 hafta önce tartılmıştık 6900 gr dı.bugün 8000 gr olmuş:)) dr bile şasırdı. Birde üfürüm var dedi:(( önemli değil 2 ay sonra bi daha bakalım dedi. Kızım kansızdı. Kansızlıktan kaynaklı olma ihtimali yüksek dedi.Kan damlasını sabah akşam 10 damlaya çıkardı.
oyy maşallahhh arya kuzusunaa:nazar::nazar::nazar: artık topiğin en minyon bebeği olmaktan çıktıı sanırımmm,liderliği kimseye kaptırmayyıızzz:9:

aynisi oglumda da var nasil bu sivilcelere kadar anlamadim sasiyorum hergun sabunla poposunu yikiyorum ve sudocrem kullaniyorum azaldi ama gecmedi henuz 1haftadir

canım doğum yaptığım günden beri sudocrem kullanıyorum,çook çook memnunum..bi kerecik bilem pişik olmadıııı:nazar::nazar:

Kızlar içim rahat etmedi dr a gittik. Baktı birşey yok dedi çok şükür. En son 2 hafta önce tartılmıştık 6900 gr dı.bugün 8000 gr olmuş:)) dr bile şasırdı. Birde üfürüm var dedi:(( önemli değil 2 ay sonra bi daha bakalım dedi. Kızım kansızdı. Kansızlıktan kaynaklı olma ihtimali yüksek dedi.Kan damlasını sabah akşam 10 damlaya çıkardı.

oh maşallah o ne hız öyle bizim doktor duysa kesin (hımm annesi sen bu çocuğa ne yediriyorsun böyle şişiyor obezmi yapacaksın :20: )derdi :33::33::33: çok güzel gelişme demekki zorla yedirme çabaları işe yaramış

oyy oyyy bugun hava çok güzel dışarı çıkıp kızımı salıncaklarda sallasammmııııı :8::8:

kız aman dikkat ecoş zaten hareketli çocuk düşürmeyesin bence zaten ufak tefeksin sen otur onuda kucağına al sallanın beraber soranlara kız kardeşimi oynatıyorum dersin

bende seni merak ediyordum bak nasıl iyi geldi bir kaç günlük değişiklik enerjin hemen yansıdı bana çok sevindim yasirede çok iyi gelmiştir bol bol şımartıyorlardır kesin :32::32::32:

bu arada kaç saattir yazıp yazıp gidiyorum bir kişide aa bu kız ne yazmış aman beğenelim cevap yazalım bir selam verelim demiyor küsmelimiyim sizce :31:?

biz çook kötü bi gece geçirdik,saat 21:00dan beri uyutmaya çalışıyorum toplam 3 saat uyudu uymadı kızım:50:
ağlarken gözlerinden yaşlar geliyor,uykusu var bi türlü dalamıyor,burnu da aktı biraz birazz ooofffff:37:
7. ayı doldu ilk defa burnu aktı kuzumun sanırım ilk hastalığımızı geçiriyoruz,dişleri felaket durumda ama hala patlamadı,onun da belirtileri olabilirmiş:5:
öyle üzüldüm ki haline,kafasını omzuma koyuyor kucağıma yaslıyor ama bi türlü uyuyamıyor kuzumm benimm..

canım çok geçmiş olsun allah tan doktor kontrolünüz varmış umarım çabuk atlatır :50:

Miracle83 gecmis olsun masallah bugune kadar hasta olmadan gelmis,insallah bu da cabuk gecer.
...... Cincon , sekerportakali ile ayni fikirdeyim ben de. Ayrica sen nasilsin oglun nasil bugun

oyyyy amannınnn dr a gidiciiiiizzz bizzz :27:

ben de her baby e üye olmuşltum cnm söylediğin paketin aynısı bana da geldi,kuzucum afiyetle yedi hepsiniii..pirinçli sütlü mamasında tarçın da var tadı süpperrrr:52:ama ne mlupadan ne de diğer markalardan bişecik gelmedi:19:

oyy maşallahhh arya kuzusunaa:nazar::nazar::nazar: artık topiğin en minyon bebeği olmaktan çıktıı sanırımmm,liderliği kimseye kaptırmayyıızzz:9:

canım doğum yaptığım günden beri sudocrem kullanıyorum,çook çook memnunum..bi kerecik bilem pişik olmadıııı:nazar::nazar:

canım gerçekten nazar değmesin:nazar:
7. ayına kadar hiç hasta olmamış nasıl başardın kız mikroplardan nasıl korudun bebişini bizede söyle de bizimkilerde hasta olmasın bir daha:26:

kızlarrr gitmedik eşimle parise gittik :17::17::17:

aramız düzeldi sanırım ayda bi kez olunca 1 hafta kavga etmeyiz :23::1::1:

ben çıkıyorum kuzumu özledim gideyim sarılayım canıma:16:
öptüm hepinizi iyi akşamlar
kızz cenaaa salı pazarını toptan satın mı kız gelemedin hala:1:
neler aldın anlat bakalım güzelmi gidilmeye değermi eski tadı varmı detayları yaz bekliyoruz:34:

oh maşallah 2 haftada 1100 gr almış maşallah allah nazarlardan saklasın ne güzel
bizimkinin de kalbinde üfürümle anlaşıldı sen yine de bir çocuk kardiyologuna götür bence gerçi doktorun dediği gibi önemli bişey yoktur çünkü olsa bu kadar hızlı kilo alamazdı benim kide kansız bende talesemi taşıyıcısıyım anasına çekmiş kızım :1:

Saol canım desteğin için. Bulunduğum yer ilçe olduğu için burada öyle bir imkanım yok ama merkeze gittiğim zaman düşünüyorum. Şu kan ilaçlarını tam bi içireyim tekrar dra gidene kadar da.

aaa niye küsüyorsun canım bende bu kız fazla yazmıyor bugün yoğun herhalde diyorum kendi kendime :26:
yazıyorum sabahtan beri yazdım birşeyler ama kimse görmedimi ya
valla bu aralar kimse çok takılmıyor zaten topiğe ne oldu bize böyle ya
nazar değdi nazar
Miracle83 gecmis olsun masallah bugune kadar hasta olmadan gelmis,insallah bu da cabuk gecer.
...... Cincon , sekerportakali ile ayni fikirdeyim ben de. Ayrica sen nasilsin oglun nasil bugun
iyiyiz canım ben iyileştim gibi oğlumunda öksürüğü var ama azaldı olayı çözdüm gece yatarken kalın eşofmanla uyutuyorsam sabaha terlediği için hırıltısı oluyor dün incecik giydirdim bu sabah hırıltısı yoktu bugün keyifli çok şükür arkadaşın geldimi
kızlarrr gitmedik eşimle parise gittik :17::17::17:

aramız düzeldi sanırım ayda bi kez olunca 1 hafta kavga etmeyiz :23::1::1:

:)) çılgınsın sen çılgın

sen adamdan dübek dübek kaç sonra niye bana soğuk kızıyla ilgilenmiyor de olmazki öyle erkek milleti bencildir kuzum ilgi isterler ben bir akşam oğlumu uyutup yanına kıvrılayım gidipte iki kelam etmeyeyim 1 hafta konuşmaz valla çok fenadır ooo bak perçembeden beri yüzünü gördüğüm yok istanbul içinde ama gece gündüz çalışmaktan eve gelemiyor e durum bu olunca geldiğinde çocuk gibi nazlanıyor ah bu erkekler bizim ilgiye ihtiyacımız yok sanki

Back
X