Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

canım pazar kahvaltısına mı dedin pazar günü bitti sizin orda pazar değilmi bugün ya bide saat farkımız nasıl saat kaç mesela şuan orda
hehe kendimi fransız gibi hissettim ya şu saat farklarına gün farklarına hiç kafam ermiyor hesaplayamıyorum

Burada şu an saat 13.22. Türkiye'de de 20.22 oluyor. 7 saat fark var aramızda, 7 saat geriden geliyoruz biz. Dolayısıyla siz akşam yemeğinizi yerken biz kahvaltımızı yapıyor oluyoruz :) Ben genelde akşamları bakabiliyorum topiğe, orada gecenin bir vakti olduğu için genelde kimsecikler olmuyor topikte :( Yalnız yalnız takılıyorum... :(

emzirme koltuğu konusunda seninle hemfikirim:)
her ay kızımı muayeneye götürdüğümde hastanede emziriyorum aşıdan sonra..
çook rahatlııkkk vallaaa sallana sallana uyuyasım geliyoo:)

ben kızımı 40 ı çıktığından beri yüzüstü yatırıyorum,alman bebekleri gibi kafası şuan:)))
ama benm bebeğim çok hareketlii,kafasını sağdan sola döndürebiliyordu 2 aylıkken,3.5 aylıkken dönmeye başladı ben sırtüstü yatırsam o yüzüstüne dönüyordu zatenn.
drlar asla yatırmayın diyorlar ama bebek öyle uyumak isteyince başka çare olmuyorrr..
özellikle de kolik sancılarına çok iyi geldi kızımın karnına baskı yaptıgı için gazını da rahat çıkarıyordu..
hala da öyle yatmayı seviyorrr..
onun güzel kafasını yerimmmm bennn:)))

mayalı poğaça tarifimi de bi ara yazarımm çok süperrrr olurrr:)
sağol canım ama henüz diş miş yok ortada,ben şimdiden hazırlıklara başladım amaa...

Valla yüzüstü yatırmakla iyi yapmışsın canım ya. Maşallah bebişinin kafasına :) Burada da zencilerin kafa şekilleri harika. Biraz da genetik mi acaba diyorum.. Bakıp bakıp hayran oluyorum :)
Poğaça tarifini de verirsen çok sevinirim. Benim poğaçalar hiç kabarmadı. :( Burada yaş maya yok, toz mayadan yaptım. Acaba o yüzden mi kabarmadı bilmiyorum.

Nolduki canim niye rahat degilsin merak ettim yaa gizemli gizemli konustun
Slm canım. kusura bakma çok sık giremediğim için hemen yanıtlayamadım. bizim aile bireylerinin merakı yüzünden iştebende biraz takıntılıyım onlara karşı öylede olunca burda yazdığım herşey (ki insan kendi yaptığı marifetleri çok iyi bilir) benim tarafımdan yazıldığının anlaşılmasından çekiniyordum, rahat değildim ama boşverdim.

iyi akşamlar olsun kızlarr
kocamla temizlik yaptık
koltuklarımı ve halımı yıkadık
Allah kocamdan binlerce kere razı olsun :16::16::16:
o olmasa kaç saate biterdi Allah bilir:38::48:
oturma odamızın şeklini değiştirdik
değişikliği çoook severimm :119::118:

ya kızlar ben parmağımdan operasyon geçirdim ya
iltihap kapmıştı antibiyotik kullandım
elimdeki antibiyotik bitmeye yakındı iltihap geçmedi
dr başka verdi
dünden beri içiyorum yenisini
ama oğlum bugün sabahtan beri 7 kere kaka yapmıştır
hepsi de yeşil
heralde antibiyotiğin etkisi
ne yapsam bıraksammı bilemedim uff yaa:120:

Nkolik hepimizin sıkıntıları var,rahat ol.
burda paylaşmak inan insan çok iyi geliyor,
aslında kimseyi hiçbirşeyi kafaya takmamak lazım belkide hayatımızın en güzel günleri bunlar..
bebeklerimizi büyütmenin tadını çıkaralımm :)

oyyyy eda ya bakkııınnn,maşallaahh yavrumaa :)
çok cin cin bakıyoo varyaaa yerimm o minnoşşş suratıııı..

canım Allah izin verirse yarın okumalarımı tamamlayacağım..
içime dert oldu,bitmedi gitti şu regl :(
evet kesinlikle haklısın.

Offf kızlar canım çok sıkıldı evde durmaktan.. :14::14:Hiç bişey yapasın yok.. kocam da hava soğuk diye bizi evde bırakıp kendi dışarı çıktı...:5::5: Sizler nasılsınız?
Birde ben yine birşeyler yaptım sizinle paylaşmak istiyorum...
:31:
Dün akşam yaptığım salyangoz yada iki renkli kurabiyelerim...
:16:
Eki Görüntüle 635094 Eki Görüntüle 635095 Eki Görüntüle 635096 Eki Görüntüle 635097
Bunlarda bu sabah ilk defa denediğim ev yapımı simitlerim...:16:
Eki Görüntüle 635099 Eki Görüntüle 635100 Eki Görüntüle 635101 Eki Görüntüle 635102
ellerine sağlık temmuz topiğinin en hamarat hatunu :46::46::46:

ben de bugün güne çok neşeli başlamıştım, sonra tam tersi oldu..
canım sıkıldı.. bi ara ağlayasım vardı da eşim var diye sıktım kendimi..:25:
ama şimdi iyiyim.. :110:

Merhabalar. Öncelikle şimdiden teşekkür ederim. Ben 13ocakta regl oldum çok ağrılı bir şekilde geçti. Bu ay 11şubatta herzamanki gibi ilk gün kahverengi başladı ve diğer günler söküldü ama geçen aykine göre miktarı okadar fazla değildi.(diğer aylar günde 3ped iken bu ay 1.5ped doluyordu). ve 16şubatta bitti yine sonundaki gibi kahverengiye benzer rengiyle ve az miktarıyla.Adet belirtilerim vardı tatlı yeme isteği sivilcelerim bel ağrım.Nişanlımdan sadece zevk suyu geldi onun için gebelik %1den az bir ihtimaldir gibime geliyor.. Benim size sorun bu yerleşme kanaması olabilir mi yada üzerine görme olabilir mi

ben hamile olduğumu yerleşme kanamasıyla anladım.
6 ekim son adet tarihimdi.
kasımın 1 inde tuvaletten sonra hafif pembemsi bi akıntı farkettim tuvalet kağıdında..
test aldım, yaptım, silik çıktı.
2 gün sonra yaptım, net iki çizgi çıktı.

söylemek istediğim, yerleşme kanaması öyle adında geçen kelime gibi kanama şeklinde olmuyor.
tam olarak ne yaşadınız bilmiyorum ama, hamile olduğunu sanmıyorum..

son adetin 13 ocaksa, emin olmak için şuan bi test alıp yapabilirsin.
adet günün geçtiği için net sonuç verecektir..

ellerine sağlık temmuz topiğinin en hamarat hatunu :46::46::46:

ben de bugün güne çok neşeli başlamıştım, sonra tam tersi oldu..
canım sıkıldı.. bi ara ağlayasım vardı da eşim var diye sıktım kendimi..:25:
ama şimdi iyiyim.. :110:

neden ne oldu ki bacım??

yazılış şekline bakıp yapabi,liyorum sadece iki nokta üst üste 46 iki nokta ... gibi :)
ben mi beceremedim kolay yolunu bulmayı:(

birebir aynı durumdayımm,
aslında çok yakın olmanın verdiği sıkıntı bunlarrr..
doğumdan önce çalışıyordum kv leri haftada 1 görüyordum,
şimdi izindeyim evimizde çok yakın nerdeyse hergün gelecekler kzıı görmeye..
insan sıkılıyor,sonuçta kendi evinde yayılıp oturmak istiosun belki,bebeğini uyutunca yanına yatıp uyumak istiosun ama ne mümkün evde hep birileri..
bi de kp varken rahat emziremiosun falan amaaannn....

yinede eskiden iyi olup şimdi kötü olamazlarr
sürekli bi arada olunca insanların hareketleri batmaya başlıyor maaleseff..
o yüzden biraz uzak oturmak en iiyisiii...

cenaaa nerdesiinn bu konuları sen iyi bilirrsinnn:))
Evet bencede olabildiğince uzak olmak lazım ama olmuyor işte. dün kötü bir gece geçirdim ilk defa kv ile çok kötü tartıştık. az kalsın beni ayağının altına alacaktı. çok korktum konuyu fazla uzatmadım. öyle oluncada sonrasında benden özür diledi. hiç farkında değilmiş bilmeden oluyormuş (oğluna yaptığı kaş göz işaretide sanırım farkında olmadandı) bende sert çıkıştığım için ondan özür diledim. ortam yumuşadı ama ben.... okadar ilginçki saat 4 gibi benim evime gelmiş bişey almış çıkmış. sabahta pişkin pişkin, bana geldiğini bizim uyuduğumuzu rahatsız etmemek için yedek anahtarla girdiğini söylüyor. bende dedimki keşke kapıyı çalsaydın rahatsız olmazdım saat kaç olursa olsun açarım ben sana kapıyı. ayrıca ben bazen kapının sürgüsünü de çekiyorum kalırsın yine dışarıda dedim. oda sorun değil ben dışarıdan sürgüyü de açabiliyorum dedi. yuh yani bende hemen eşime patladım önce hak verdi sonra ben çok konuşunca oda bana patladı gitti çok kıymetli anasının evine. sonra bişey olmamışgibi geldi. Ben ne kv ile nede eşimle hiç böyle büyük tartışmalara girmezdim ama olan oldu işte. sanırım artık eskı sabrım kalmadı.

Evet bencede olabildiğince uzak olmak lazım ama olmuyor işte. dün kötü bir gece geçirdim ilk defa kv ile çok kötü tartıştık. az kalsın beni ayağının altına alacaktı. çok korktum konuyu fazla uzatmadım. öyle oluncada sonrasında benden özür diledi. hiç farkında değilmiş bilmeden oluyormuş (oğluna yaptığı kaş göz işaretide sanırım farkında olmadandı) bende sert çıkıştığım için ondan özür diledim. ortam yumuşadı ama ben.... okadar ilginçki saat 4 gibi benim evime gelmiş bişey almış çıkmış. sabahta pişkin pişkin, bana geldiğini bizim uyuduğumuzu rahatsız etmemek için yedek anahtarla girdiğini söylüyor. bende dedimki keşke kapıyı çalsaydın rahatsız olmazdım saat kaç olursa olsun açarım ben sana kapıyı. ayrıca ben bazen kapının sürgüsünü de çekiyorum kalırsın yine dışarıda dedim. oda sorun değil ben dışarıdan sürgüyü de açabiliyorum dedi. yuh yani bende hemen eşime patladım önce hak verdi sonra ben çok konuşunca oda bana patladı gitti çok kıymetli anasının evine. sonra bişey olmamışgibi geldi. Ben ne kv ile nede eşimle hiç böyle büyük tartışmalara girmezdim ama olan oldu işte. sanırım artık eskı sabrım kalmadı.

seninkide ne cadı kv imiş ya

korkma bacım, şımarıklık yapıyor sizin oğlan..
belli biraz asabi bi bey galiba:1:
yoksa aslan burcu mu seninki ?
[/QUOTE]
aynen öyle şımarık sıpa:1:yok anacım yengeç güya sakin olacaktı sözde

Kızlar acil yardım kızım kabızlık çekiyor dünden beri zeytin ve ceviz gibi kaka yapıyor zeytinyağına kulak çubuğu sürüp poposuna surduk bir parça sabun koyduk bana misin demiyor önerileriniz var mi kızım acı çektikce çok üzülüyorum
canım kuru kayısıyı suyla pişir püre yapıp ver ya da kuru incir de olur.bizimkinde hemen işe yarıyor.

Pediastrum84 evet hatozanin dedigi gibi gun kurusu kayisisinin puresini yap biraz suyla pisirip cirp cok iyi geliyor kabizliga.
..............
Cena hayirdir ne oldu?:(
...............
Feyzabilal bence doktoruna sormalisin
...............
Libyana ellerine saglik kocan cok sansli adam valla
..............
Benim de dun kardesim geldi sehir disinda okuyor,ben de annemlere gittim. Esimin ananesiyle dedesi de umreden gelmis(nerdeyse her sene gidiyorlar) bana dedi ki "onlari ziyarete gidelim". Dedim "kaciyorlar mi, giderim sonra.benim kardesim iki üc günlügüne gelmis orda vakit harcayamam. " Gitmedim,Cok afra tafra yapti bana,1 saat gitseymisim ne olurmus hic onun sözünü dinlemiyormusum..simdi de "haftaya bi gece annemlerde kalalim" dedi sirf giciklik yapiyor .ben de "Çok beklersin" dedim.siz biliyosunuz sirf onun hatri icin kac gun kv de kaldim ameliyattan sonra.o asla bizimkilerde kalmaz.resmen ben kocanim ben ne dersem o olur muhabbetine cevirdi,dünü de bugunu de annemde gecirdim sirf kardesim var diye normalde hergun gitmem.ondan giciklik yapiyor yani o kadar sinirliyim ki ona bi yerleri kirip dokesim var.yarin da anneme gidicem ,aksama da kardesim yolcu zaten.

Pediastrum84 evet hatozanin dedigi gibi gun kurusu kayisisinin puresini yap biraz suyla pisirip cirp cok iyi geliyor kabizliga.
..............
Cena hayirdir ne oldu?:(
...............
Feyzabilal bence doktoruna sormalisin
...............
Libyana ellerine saglik kocan cok sansli adam valla
..............
Benim de dun kardesim geldi sehir disinda okuyor,ben de annemlere gittim. Esimin ananesiyle dedesi de umreden gelmis(nerdeyse her sene gidiyorlar) bana dedi ki "onlari ziyarete gidelim". Dedim "kaciyorlar mi, giderim sonra.benim kardesim iki üc günlügüne gelmis orda vakit harcayamam. " Gitmedim,Cok afra tafra yapti bana,1 saat gitseymisim ne olurmus hic onun sözünü dinlemiyormusum..simdi de "haftaya bi gece annemlerde kalalim" dedi sirf giciklik yapiyor .ben de "Çok beklersin" dedim.siz biliyosunuz sirf onun hatri icin kac gun kv de kaldim ameliyattan sonra.o asla bizimkilerde kalmaz.resmen ben kocanim ben ne dersem o olur muhabbetine cevirdi,dünü de bugunu de annemde gecirdim sirf kardesim var diye normalde hergun gitmem.ondan giciklik yapiyor yani o kadar sinirliyim ki ona bi yerleri kirip dokesim var.yarin da anneme gidicem ,aksama da kardesim yolcu zaten.

annen ve kv,le çokmu yakın oturuyorsun canım?

hayırlı sabahlar kızlaarr
bugün prova günümdü 7 de kalktım ama olmadı
yetişemem öyle olursa
yarın sabah 06.45 de kalkmalıyım
çoook fenayım yaaa:25::50:
eşim çıkarken düşündüm yarın bende çıkıcam
bebeğim arkamda kalıcak
nasıl yapıcam yaa:58::84::84:

bugün dikiş aldırmaya gidicem umarım alırlar
:26:

busmaicim benim eşimde bazen o şekilde davranıyo
yani benim dediğim olacak falan diye
halbuki normalde birlikte istişare ederek karar veririz
hemen herşeyi ama bazen erkeklik damarları kabariyo galiba:74::74:

cok olmasa da
yakin sayilir,arabayla anneme 5, kv 10dk. Bu arada cok faydali bilgiler veriyosun canim tesekkurler iyi ki ben de vermedim demir damlasi
Canım demir damlası ben veriyorum ama siz niye vermiyorsunuz. bu arada bu damlayı burda duymuştum ilk 6. ay klontrolüne gittiğmde sordum s. ocağına aaa vermedkmi diyo. hayret bişey iyiki varsınız.

günaydın kızlar nasılsınız
demir damlasını neden vermiyorsunuz

bu arada yasinleri okuyan var mı

yasin de son durum

Cena 2 okundu
Miracle83 2
busmai 3
cincon 4
aryamm38 2
destiny555 14 okundu
borntobemother 2
feyzabilal 3
delii 2 okundu
libyana26 2 okundu
pediastrum 5 okundu
pinkprinces 2
elifnaz 2
nimet42 4

toplam 49 okunan 23 tane

Günaydın cicişler:)) herkesin mutfağa giresi gelmiş dün. Bende haşhaşlı dindistan cevizli revani baptım:)) akşam atarım fotolarını.
bu arada ilk mesaj benden gelmişş
aryacım nerdesin tatlımm:82:
Buuurdayımmm:) günaydın tatlım. Sana yazmıştım ama kaçırdın sanırım. Açıklandımı erzurumda açık olan okullar?
hayırlı sabahlar kızlaarr
bugün prova günümdü 7 de kalktım ama olmadı
yetişemem öyle olursa
yarın sabah 06.45 de kalkmalıyım
çoook fenayım yaaa:25::50:
eşim çıkarken düşündüm yarın bende çıkıcam
bebeğim arkamda kalıcak
nasıl yapıcam yaa:58::84::84:

bugün dikiş aldırmaya gidicem umarım alırlar
:26:

busmaicim benim eşimde bazen o şekilde davranıyo
yani benim dediğim olacak falan diye
halbuki normalde birlikte istişare ederek karar veririz
hemen herşeyi ama bazen erkeklik damarları kabariyo galiba:74::74:

Provaa haa? Güldürdün kız beni. Amma planlısın heee. Dramatikleştirme kız öyle yaparsan zorlanırsın.

Back
X