canım pazar kahvaltısına mı dedin pazar günü bitti sizin orda pazar değilmi bugün ya bide saat farkımız nasıl saat kaç mesela şuan orda
hehe kendimi fransız gibi hissettim ya şu saat farklarına gün farklarına hiç kafam ermiyor hesaplayamıyorum
Burada şu an saat 13.22. Türkiye'de de 20.22 oluyor. 7 saat fark var aramızda, 7 saat geriden geliyoruz biz. Dolayısıyla siz akşam yemeğinizi yerken biz kahvaltımızı yapıyor oluyoruz :) Ben genelde akşamları bakabiliyorum topiğe, orada gecenin bir vakti olduğu için genelde kimsecikler olmuyor topikte

emzirme koltuğu konusunda seninle hemfikirim:)
her ay kızımı muayeneye götürdüğümde hastanede emziriyorum aşıdan sonra..
çook rahatlııkkk vallaaa sallana sallana uyuyasım geliyoo:)
ben kızımı 40 ı çıktığından beri yüzüstü yatırıyorum,alman bebekleri gibi kafası şuan:)))
ama benm bebeğim çok hareketlii,kafasını sağdan sola döndürebiliyordu 2 aylıkken,3.5 aylıkken dönmeye başladı ben sırtüstü yatırsam o yüzüstüne dönüyordu zatenn.
drlar asla yatırmayın diyorlar ama bebek öyle uyumak isteyince başka çare olmuyorrr..
özellikle de kolik sancılarına çok iyi geldi kızımın karnına baskı yaptıgı için gazını da rahat çıkarıyordu..
hala da öyle yatmayı seviyorrr..
onun güzel kafasını yerimmmm bennn:)))
mayalı poğaça tarifimi de bi ara yazarımm çok süperrrr olurrr:)
sağol canım ama henüz diş miş yok ortada,ben şimdiden hazırlıklara başladım amaa...
Valla yüzüstü yatırmakla iyi yapmışsın canım ya. Maşallah bebişinin kafasına :) Burada da zencilerin kafa şekilleri harika. Biraz da genetik mi acaba diyorum.. Bakıp bakıp hayran oluyorum :)
Poğaça tarifini de verirsen çok sevinirim. Benim poğaçalar hiç kabarmadı.