Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

hoşgeldin aramıza canım "beğen" tuşunun altında "alıntı ile cevapla" var onun sağındaki + ile olan yeri tıklarsan,cevap vermek istediğin çok sayıda kişinin yazılarını alıntılar, hepsini alıntıladıktan sonra "konuya cevap ver" e tıklayınca açılan sayfada tüm alıntıları görürsün ,altlarına cevap yazarsın ..ama""
""yazısından sonra.
bakalım anlatabilmiş miyim[/QUOTE]

süpper anlaşmışsın kuşummmm :46::46::46:
bu gece kerem ağlayıp durdu. hiç böyle yapmazdı. 4 te uyuduk diyebilirim. resmen sinir krizi geçirdim. tam uykuya dalıyorum başlıyor ağlamaya. emziriyorum. tam uyuyorum tekrar başlıyor. şu anda kafam sepet gibi. ben çıldırınca eşim kalktı ,bence de yaşasın kötülük:72: belki ağrısı vardır diye artık son çare calpol verdik, sonra uyumuş

darısı benim de başımaaaa:55::55:
korkma canım yaa ikizler üçüzler nasıl büyüyor, arayı açtıkça başa dönmek daha zor bence. tam biri büyüyor rahata erdik derken,haydiiii sil baştan. bir arada büyüyüp çıksınlar.

hele bir de tanışırsak sen onu düşün artık daha net rüyalar görürüz birbirimiz hakkında:1:
ahhh ahh bir görüşüp tanışsak ne güzel olur:16::16: ama samsun uzak geliyor kız bana:30::9:

Son düzenleme:
"[/B]

süpper anlaşmışsın kuşummmm :46::46::46:

ahhh ahh bir görüşüp tanışsak ne güzel olur:16::16: ama samsun uzak geliyor kız bana:30::9:

ben istanbula gelcem yaza doğru ,rastlarsam buluşmaya gelirim inşallah

Son düzenleme:
Pinkpirinces, borntobemother,cena,aryamm38,minita ve beni gören görmeyen herkese koccaman günaydınlar ve aranıza kabul ettiğiniz için çok teşekkürler, hoşbulduk tatlı annişler. Özet olarak şunu söylemek isterimki bende çooook hikayeler var. çok sık giremiyorum ama zamanla hepsini paylaşıcam. okuyarak takip etmek evet güzeldi ama yazamama nedenlerim vardı. şimdi bi cesaret yazıyorum işte ama rahat değilim.

hoşgeldin canım valla zamanla alışıyorsun bizim gizlimiz saklımız kalmadı yadıkça rahatlıyor insan en yakınına anlatamadığını burda paylaşabiliyorsun çünkü hepimiz kadınız anneyiz geliniz üç aşağı beş yukarı benzer şeyleri yaşıyoruz kimse kimseyi yadırgamaz rahat ol

libyana canım elimde olmayan bazı nedenlerden dolayı çalışmaya devam etme karaı aldım eşimin işi şu ara sıkıntılı her an çıkabilir o nedenle bırakamıyorum bakalım zaman ne gösterecek

busmaicim sağol canım inş toparlanırız sabah kahvaltımızı bir güzel yaptık oğlumla ardından pekmez ısıttım verdim 2 kaşık biraz yumuşadı boğazı öksürük devam tabi dua edin kızlar inşallah kötülemez oğlum ben toparlanırım da onun hasta olması zor oluyor insan çöküyor malum gerçi çocuk bu ben bebekken çok sık hastalanırmışım anne sütü almadığımdan şükür oğlum bu aya kadar aldı ben anne olarak elimden geleni yaptığıma inanıyorum içiim rahat ama gelgelelim anne yüreği işte dayanamıyor insan allah yardım etsin bebeğime

bu arada kızlar dün gce oğlum yanımda yatıyor gece arkamı döndüm hastalık bulaştırmıyım diye gece bir baktım oda bana arkasını dönmüş küs gibi sırt sırta yatıyoruz başladım gülmeye yatakta dönmeye başladığından beri bildiğiniz kçük adam bacağının birinide dışarı çıkarıyor ben sokuyorum o çıkarıyor aynı babasın ın yatış şekli insan herşeyiyle bu kadarmı benzer inanılır şey değil

bu arada born da annesine giitti sevindim özlemişti ne zamandır iyi gelecektir değişiklik ama havalar çok soğuk inşallah hasta olmaz yasiircik yeni iyileşti kuzu zaten

feyza canım sen naptın ilaçlara devammı iyileşme varmı oğlunda

evet canan benimki de yatırınca direk sola dönüp uyuyor çok komik:)
hakkaten yaa borntobemother ben de sana çok sevindim hayırlı yolculuklar bol bol stres at gel diyecektim nasıl oldu bu iş düzelttiniz arayı galiba:16:

hoşgeldin aramıza canım "beğen" tuşunun altında "alıntı ile cevapla" var onun sağındaki + ile olan yeri tıklarsan,cevap vermek istediğin çok sayıda kişinin yazılarını alıntılar, hepsini alıntıladıktan sonra "konuya cevap ver" e tıklayınca açılan sayfada tüm alıntıları görürsün ,altlarına cevap yazarsın ..ama
yazısından sonra.
bakalım anlatabilmiş miyim[/QUOTE]

busmaicim teşekkür ederim canım hoşbuldum. Sanırım becerdim alıntıyla yazmayı. acemilik işteeee.

tünaydınn kızlarr nasılsınız.. bizzz ii sayılırızz bir türlü üst dişler çıkmadı alt dişlerr 4,5 aylıkken çıktı . ayşem biii türlüü ilerii gidemiyo önüne oyuncak koyuyorumm geri vitesee takıyo:9: alamayınca bii bagırıyooo görünn bir şey var sanırr. birdee babannemizz altta her gün görmek istiyoo bii gün inmedikk akşam çıktı geldii ben bu gün sana küstüm diyo ayşecige yanıma gelmedinn:27: eeehhh iştee kızım sana diyom gelinim sen anlaaa:52:

evet canan benimki de yatırınca direk sola dönüp uyuyor çok komik:)
hakkaten yaa borntobemother ben de sana çok sevindim hayırlı yolculuklar bol bol stres at gel diyecektim nasıl oldu bu iş düzelttiniz arayı galiba:16:

aynı canımm benim kızda yanımıda ortamızda yatıyoo her zamn bana sırtını dönüyo babasına doğru yatıyoo hepp . babacıı olceeeekk yalımm:34:

hoşgeldin canım valla zamanla alışıyorsun bizim gizlimiz saklımız kalmadı yadıkça rahatlıyor insan en yakınına anlatamadığını burda paylaşabiliyorsun çünkü hepimiz kadınız anneyiz geliniz üç aşağı beş yukarı benzer şeyleri yaşıyoruz kimse kimseyi yadırgamaz rahat ol

libyana canım elimde olmayan bazı nedenlerden dolayı çalışmaya devam etme karaı aldım eşimin işi şu ara sıkıntılı her an çıkabilir o nedenle bırakamıyorum bakalım zaman ne gösterecek

busmaicim sağol canım inş toparlanırız sabah kahvaltımızı bir güzel yaptık oğlumla ardından pekmez ısıttım verdim 2 kaşık biraz yumuşadı boğazı öksürük devam tabi dua edin kızlar inşallah kötülemez oğlum ben toparlanırım da onun hasta olması zor oluyor insan çöküyor malum gerçi çocuk bu ben bebekken çok sık hastalanırmışım anne sütü almadığımdan şükür oğlum bu aya kadar aldı ben anne olarak elimden geleni yaptığıma inanıyorum içiim rahat ama gelgelelim anne yüreği işte dayanamıyor insan allah yardım etsin bebeğime

bu arada kızlar dün gce oğlum yanımda yatıyor gece arkamı döndüm hastalık bulaştırmıyım diye gece bir baktım oda bana arkasını dönmüş küs gibi sırt sırta yatıyoruz başladım gülmeye yatakta dönmeye başladığından beri bildiğiniz kçük adam bacağının birinide dışarı çıkarıyor ben sokuyorum o çıkarıyor aynı babasın ın yatış şekli insan herşeyiyle bu kadarmı benzer inanılır şey değil

bu arada born da annesine giitti sevindim özlemişti ne zamandır iyi gelecektir değişiklik ama havalar çok soğuk inşallah hasta olmaz yasiircik yeni iyileşti kuzu zaten

merhaba cincon hoşbuldum. Çekincem sizden değil aile bireyleriğnden meraklı olanlar var mesela kaynımın oğlu oda girecekmiş bu siteye ne isi varsa. benim yazdığımdan şüphe duyarsa yetiştirecek kv ye şirket bunlar ailece.

Eşimin tayini çıksın, ben hemen 2. Çocuk çalışmalarına başlayacağım. Zaten emmiyor kızım. Yaz tatilinde de kayseriye taşınıp kışa doğuracağım. 2 yıl da ücretsiz izin patlatıp evimin kadını çocuklarımın anası olacağım:) bebelerimi büyütüp işime döneceğim. Gelecek 3 yıl planım bu. Tabi hersey tayine bağlı. Amaan cenacım hemen geçiveriyo hamilelik, lohusalık, bebek... İkisi birden büyüyüversin işte. Hoş bazen bende korkuyorum emin miyim başedebilirmiyim diye ama ederim herhal:)
Benim kv diyoki sen ikinci bebeği doğurduğunda bunu bana ver ben bakarım sen ikinciyi yetiştirirsin ona karışmam, diğer türlü zor olur senin için diyo. bende dedimki insan hangi bebeğinden vazgeçerki olcak işmi. ben ikisinede bakarım şikayetim yok dedim. bende ne dertliymişim dimi yaa. napıyım çook doluyum çook.

Günaydın kızlar ancak girebildi kızım 07.30 da kalktı 08.30 da tekrar uyudu 10 da kalktı kahvaltı yapti simdi yine uyudu sat 14 te doktora gideceğiz saçlarımızı var bitsin artık şunlar sizler nasılsınız aramıza yeni gelenler hoşgeldiniz

Anladın canım.. Allah hakkınızda hayırlı olanın en güzelini nasip etsin İnşaallah..:16::16:

Nkolik hoşgeldin.. nasılsın..?
:3: Bebişin erkekdi galiba değil mi? Benimki de kız..:16:

[ $Bebeğim.webp

İşte benim minik prensesim

Eklentiler

• $1280X800_01.webp
    $1280X800_01.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 56
günaydınnnnn herkese
dun aşımızı olduk evet çok gecıktık ıdrar yolu enfeksyonunun bıtmesını bekledık
ılk defa aşımızda 38 ateşimiz oldu cok korktum paranox fıtıl verdım hemen dustu cok sukur
sımdı ıyı mınık kuzum.
herkes ıyıdır umarım
işe basşayacaklar vardı onları merak edıyorum
özlemcr fatmazra feyzabılal nasıl gıdıyo kızlar
alışılıyo zamanlar hersey duzene gırıyo merak etmeyın

günaydınnnnn herkese
dun aşımızı olduk evet çok gecıktık ıdrar yolu enfeksyonunun bıtmesını bekledık
ılk defa aşımızda 38 ateşimiz oldu cok korktum paranox fıtıl verdım hemen dustu cok sukur
sımdı ıyı mınık kuzum.
herkes ıyıdır umarım
işe basşayacaklar vardı onları merak edıyorum
özlemcr fatmazra feyzabılal nasıl gıdıyo kızlar
alışılıyo zamanlar hersey duzene gırıyo merak etmeyın

Gozunuzaydin atlatmisssiniz darısı başımıza

geçmiş olsun cananım oğlana ıhlamur ver gudne 4-5 kere ıyı gelıyo
sız yanyanamı yatınıyonuz yerım onu ben yaaa
buyuk adam gıbı yanmı yatıyomus allahım yaaa öp onu mıncıkla benım yerıme ağzım sulandı :)

Merhaba kızlar:16::16:Pazartesi itibariyle işe başladım.Tam bir koşuşturmaca.Kızımı çooook özlüyorum.Yaz tatili bir gelseydi.:9:Aklım da hep burada...

aynı canımm benim kızda yanımıda ortamızda yatıyoo her zamn bana sırtını dönüyo babasına doğru yatıyoo hepp . babacıı olceeeekk yalımm:34:

oyyy yerim onu ben:) sizle mi yatiyor yaa , alisirsa vazgecirmek zor oluyormus diyorlar ama eminim cok keyiflidir

Benim kv diyoki sen ikinci bebeği doğurduğunda bunu bana ver ben bakarım sen ikinciyi yetiştirirsin ona karışmam, diğer türlü zor olur senin için diyo. bende dedimki insan hangi bebeğinden vazgeçerki olcak işmi. ben ikisinede bakarım şikayetim yok dedim. bende ne dertliymişim dimi yaa. napıyım çook doluyum çook.

Allahallaaahhhhhh sen onun oglunu aldin ya o da seninkini istiyor herhal:)

Deli mi ne sanki sen yetişemiyorum diye şikayet ettin. Boşversene. Ben ikisinede yeterim de. Şahsen yeteriz çok şükür ;))

Back
X