• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Eşimin tayini çıksın, ben hemen 2. Çocuk çalışmalarına başlayacağım. Zaten emmiyor kızım. Yaz tatilinde de kayseriye taşınıp kışa doğuracağım. 2 yıl da ücretsiz izin patlatıp evimin kadını çocuklarımın anası olacağım:) bebelerimi büyütüp işime döneceğim. Gelecek 3 yıl planım bu. Tabi hersey tayine bağlı. Amaan cenacım hemen geçiveriyo hamilelik, lohusalık, bebek... İkisi birden büyüyüversin işte. Hoş bazen bende korkuyorum emin miyim başedebilirmiyim diye ama ederim herhal:)

Eşimin tayini çıksın, ben hemen 2. Çocuk çalışmalarına başlayacağım. Zaten emmiyor kızım. Yaz tatilinde de kayseriye taşınıp kışa doğuracağım. 2 yıl da ücretsiz izin patlatıp evimin kadını çocuklarımın anası olacağım:) bebelerimi büyütüp işime döneceğim. Gelecek 3 yıl planım bu. Tabi hersey tayine bağlı. Amaan cenacım hemen geçiveriyo hamilelik, lohusalık, bebek... İkisi birden büyüyüversin işte. Hoş bazen bende korkuyorum emin miyim başedebilirmiyim diye ama ederim herhal:)
Insaallah kocanin tayini olurda.2. Bebek düşünen arkadaşlara basarilar diliyorum.cok tebrik takdir ediyorum.ama anacigim ben almayim alanada mani olmayim..

Kızlar iyi akşamlar süt iznindeyken ekders kesiliomu bi bilginiz varmı cok ogretmeniz burda merak ettim
canım tam bılmıyorum ama kesılmemesı lazım dıye tahmın edıyorum
yok canım ben cekmekoydeyim ama gidip geleceğiz artık uzak olsada sen hangi çocuk dr götürüyorsun
çekmeköyden uzak olmuyor mu canım.ben yadigar genç e göturuyorum kızımı.kadın doğumu bılmıyorum ama çocuk doktoruna 35 verıyorum canım ben.

bak işte bi heykeli dikilecek kadın daha:) helal sana be,cesaretinizi tebrik ediyorum:)

canım iller yapacakmış
her il kendisi belirliyo biz erzurumdayız
18 inde başlıycakmış
bulunduğun ilin mem sayfasında vardır heralde

canım yaa geçer en kısa sürede inşallah
maskeyle engellersin inşallah

yya bi yemek yapayım mutfağı toplayayım dedim
uçmuşsunuz yine maşallah:72:
canım öksürüğü artmış oğlumun uyuyana kadarda baya sıklaşmıştı calpol verdim rahatlatır biraz belki diye uyudu dua edinde grip bulaşmasın ben kötüledim diye üzülürken oğlumun öksürüğünün artması beni çökertti allah yardımcımız olsun

Yok canım çıkmadı.. Çıksa da diş buğdayı yaparmıyım bilmiyorum.. Burada kimsem yok çünkü.. :5:
Bana yakın olanlar gelirse belki küçük bir ikramla kutlayabiliriz... :31:

Orasını bilmem ben...:19: Benim gözüm hep seni arıyor... :ssz:
Şeker portakalımmmm hoşgeldin canım..:3::3: Sende bana yakın sayılırsın... Gelde yaptıklarımdan ikram edeyim...:16:
canım sen yap yeterki havalar ısınsın bizde teşrif ederiz kısmetse yalnız kalmazsın merak etme
canım benim hiç kimsem yok buralarda falan deme sakın biz ne güne duruyoruz burda:20:
bir haber sal geliveririz hemen yalnız bırakmayız seni merak etme güzelim yeterki diş gelsinde kutlaması kalsın
bizde sana yakınız sende al bebişini gel teyzesibekleriz bende elimden geldiği kadar ikramlar yaparım afiyetle yeriz hep beraber
bize yakın olan gene cenacım ve canancım da gelir belki süper olur valla:52:

inşallah ben çok istiyorum tanışmayı bende beklerim tabiki azcık havalar ısınsın hem afacanlar büyüsün birbirlerinin farkına varsınlar birde kendi kendilerine oturmaya başlasalarda bir araya geldikmi oturtsak kendi kendilerine oynasalar ne güzel olur

kızlar devam sütü olarak ne marka mama kullanıyorsunuz

canım neredeyse hepsini denedim hiçbiini sevmedi bir hipp kalmıştı denemediğim ama geçen akşam hero babynin hazır devam sütünü gördüm aldım tadı inek sütüne yakın ona bayıldı lıkır lıkır vakumluyo valla içim rahat etti sütüm kesilirse naparım diyordum oğlan bu sütü sevince stresim azalmış olmalı sütümde yetiyor artık :) bence bir deneyebilirsin pınarında var hazır halde ılıtıp veriyorsun benmari yöntemiyle tadı kokusu gayet güzel sanırım ilknurda denedi

kuzum benım yazdıkların cok dogru bende artık işe başladıgım ıcın gıremıoyrum ama aklım burda.fırsat buldukça iş yerınden okuyorum ama yazamıyorum
bende hepınızı muhabbetlerınızı cok ozluyorum
iş ev rayına oturdu artık canım sahıden ole alışıyor ınsan
ılk zamanlar psıkolojık olarakta cok zor oldu
ama sımdı hersey yerlı yerınde
sut sağıyorum işyerınde 2 kere.onları buzluga atıp eskılerden verıyoruz
bıberon almıyor hala.herobaby sutlu meyvelı 8 tahıllıyı anne sutuyle yapıp kaşıkla yedırıyo annem.sadece anne sutunu kasıkla vermek ıskence.
bazen anne sutuyle cıcıbebe bebe bıskuvısınıde ezıp verıyo annem.emın degıldım ama yararlıdır umarım sızce nasıl anne sutuyle bebe bıskuvısı??
öyle işte canım senın nasıl gıdıyor çalışmakta guzel degılmı bebısımızle kalıtelı vaktı gecırmeye calısıyurz

tatlım selam bayılıyorum çağana ya o ne resimler öyle bildiğin küçük adam bizimki hala pantalondan nefret ediyor ayyyyy dye basıyor çığlığı anası gibi rahat takılmayı seviyor kuzu napsın bu arada bir biberon almıştın onu alı diye umuyordun onudamı almadı gerçi üzülme biberonu geç alan çocuklarda anneyi emmek istemeyebiliyor vardır bundada bir hayır eltimin bebeğide bisküviyle yiyor hiç içmemesinden iyidir anne sütü sonuçta öyle yada böyle alsın napalım

estağfurullah canım basak hnm gittim iyi çok kibar bi dr ama beni yuksek gebelik riski var diye başka bi bölüme yönlendirdi kardeşimin dr falan sorduk uğraşmak istememistir dedi gerek yok dedi.. bende emsey hastanesinde gulseren hnm var ona randevu aldım haftaya gideceğim bakalım o ne diyecek

ben milupa kullanıyorum canım..
bu arada dün pınarın organik yogurdunu aldım 4 lu satılıyor oglusa yedirdim bugün hepsini yedi disarda yedirmek için özellikle çok iyi

bende denedim o yoğurdu hatta büyümixinde var 4 lü bebekler için oda güzel bu arada emseyi biliyorum bir ara iş başvurusu yapmştım hatta temiz bir yermiş ama detaylı bilgim yok

canım bizim kız hipp markasını beğendi diğerlerini içmiyor:31:

sanırım diş buğdayını aile içi yapmak daha mantıklı oluyor fazla hazırlığa gerek yok gibi ama böyle görünce insanın hepsini yapası geliyor evlatlarımız içinmi kendimi için mi bilmiyorum
zaten şu şeye inanıyorum artık bir arkadaşım söylemişti bebekler 2-3 yaşına kadar aldığımız ve yaptıklarımızı aslına kendi nefsimiz için yaparmışız gerçekten de doğru
bir oyuncak bile seçerken eşim bile bazen diyor sanki kendimize alıyoruz elimize alıp oynuyoruz falan denemesi bizden:1:

aynen canım ilk ayı atlatınca herşey yoluna düzene giriyor allaha şükür rabbim yardım ediyor valla:34:
çalışmak da güzel ama ne bileyim eve gidince o suçluluk duygusu bazen depreşiyor bende ama eve gittiğinde onu heyecandan ne yapacağını bilemediği hallerini bile görmek dünyalara bedel ya :16:

aynen öyle akşam oldumu oğlummm diye bir sesleniyorum arka odada zıplamaya başlıyor nasl seviniyr aanlatamam evde bütün gün sıkılıyordu benden sanki böyle dahamı çok bağlandı ne

eksik buluyorsun ama bence çok güzel olmuş hepsi, ellerine sağlık..:16:
güzel bi hatırası oldu bak..
bu arada yusuf mertin de maşallahı var hee, tosun paşa:1:

valla canan, yoğun çalışıyorsun ama patronun iyi belliki..
daha önce hastalandığında da sana izin vermişti, helal..

izin vesilesiyle inş dinlenebilirsin.. üşütme olduğu için oğluna geçeceğini de sanmıyorum..
sen yine de bol bol ellerini yıka..:34:

töbe kııııız!!! naptınız melisaya?
bi baktım, bi daha baktım.. anlayana kadar inme iniyordu bana:37:

Allah kolaylık versin, çalışan annenin işi çok zor :42:
uzun zaman göremeyince hasta mı oldu diye düşündüm.
iyiymişsiniz, hamdolsun.:31:

kurban Vereneeeee:16:
bizimki de kısa süre öncesine kadar sürekli pırrr yapıp tükürük saçıyordu..
konuşma çabası sanıyordum, ama diş belirtisiymiş :1:
inş kolaylıkla gelir incileriniz:34:

:53:bi dur kıız, nefes alak:9:

yüksek gebelik riski mi?:26:
ard arda hamile kaldığın için mi, yoksa başka bi durum mu var?

canım sanırım oğlumada bulaştı öksürüyor kuzum sık sık anlaşılan bir şekilde hasta ettik inşallah bu haftasonu tatili iy gelirde toparlarız ana oğul patrona gelince biraz tuhaftır benim patron satışlar düştümü canavar kesilir sonra işler yoluna girip para yağdırınca bizden iyisi olmaz yalnız işin tuhafı ben satış elemanı değilim satışların düşmesiyle kabak niye benim başıma patlıyor kabul edemediğim nokta o neyse napalım başa gelen çekiliyor öyle yada böyle alıştık birbirimize gün gelip geçiyor işte
çıldırcam vallahi dolap kapaklarını açıyor elini kıstırcak nasıl çekmeceleri bağlasammmı :5:

yemin ediyorum en az 2 saattir kesintisiz ağlıyor çıldırcaktım az kalsın sonunda uyudu ağrı kesicide fayda etmiyor :5::5::5:

ecrin nisa sürekli ağlayınca eşim aynen şunu dedi bilseydim çift koruma kullanırdım :9:

eşime diyorum oğlum olursa adını ya fatih mehmet yada oğuz kaan koyalım yok istemiyorum asla katiyen diyor :9:

içini çeke çeke uyudu yavru hala içi ni çekiyor :5:
benimkide inliyo yaa off şu bebelere hiç kıyamıyor insan geçmiş olsun canım bence yarın babası gelince bir doktora götür belki diş değildir başka bir derdi vardır kuzunun
Benimde aklıma geldi kuru pilav ama ıslamamıştım önceden. Kahvaltı yaptık akşam. Sucuk, yazdan dolaba attığım sebzelerle menemen, acıka... Biraz abartmışım yemeyi yine:(((

Hoşgeldin canım. Geç olsun güç olmasın. Okumakta güzel ama yazıp birşeyler paylaşmanın tadı ayrıııı....

Az önce açıklandı canım. Bizim bulunduğumuz ilçede 1 açık var( aslında var daha fazlası ama göstermemişler) oda kasabaya 7 km uzaklıkta. İşimize gelir mi desen olur biz razıyız. Dua edinde ne olur hayırlısı neyse o olsun.
Sizde var mı canım eş durumunu gerektirecek bi durum? Erzurumda açıklandı mı?
allah gönlünüze göre versin inşallah
ben de aynı fikirdeyim. henüz erken.
3-4 sene sonra düşünüyorum Allah nasip ederse tabi..:31:

eşime sorsan, bir tane yeter. kardeşe de gerek yok.:19:
ömrünü hamilelik, lohusalık ve çocuk bakmakla mı geçireceksin diyo:53:

canım bana kalırsa bi doktora götür ecoşu.. var bi şeyler..
yoksa böyle huysuz ağlayan bi bebek değil yani...:44:

eee adam ilgi istiyor tabi baktı hamilelik lohusalık derken yeni yeni toparlandı hatun kendine bakıyor bana bakıyor şimdi aynı nakarat kim uğraşacak diyordur :)

Aynen anlattığın gibi yaptım..1. Bebegim 1 yasına bastığında hamile kaldım..su an 18 haftalık hamileyim..bı sene emzirdim..
2 sene ücretsiz izinliydim..onu da yeni bebekle tazelicem..
lincinde bulunduğum durumdan cok memnunum...
Dusunceni katiyetle onaylıyorum..

Cepten yaziyorum kv deydik ,herzamanki muhabbetler oldu kk da yazdiklarimiz aklima geldi ve güldüm hic kafama takmadim bu sefer yuppppppiiiiiiiii
gorumcemin cok sutu varmis oglu emerken yanaklarindan asagi akiyormus. oglu benim oglum kadarken elini kaldirip "çak!"yapanlara çak yapiyormus. çok saçma geldi bana:D..................
Destiny555 benim oglan da tv deki haber spikeri kadinlari gorunce guluyor:)
..................
Aryamm38 ve Dilanaz helal sizee
..................
Yusuf mert super olmus
.................
Libyana nerelere kayboldun
.................
Cincon cooook gecmis olsun insallah hemen duzelirsiniz ya cok uzuldum canim:(
..................
Cena bu akşam eşim hafiften laf carptirmaya basladi artik toparlansan gibi:) ama ikinci ucuncu cocuktan da vazgecmis degil ,ne anladin sen simdi bu isten .benim esim benden cok sey bekliyor galibaaaaaaaaa

çok yoruldum uykusuz gecelerden :( 2 aydan fazla oldu yaaa gece uykusu uyumayalı kafamı koyuyorum yastığa bir çığlık sanki biri çimdikliyor bir yerini sakinleştirip geri yatırıyorum yine aynısı... uzayıp gidiyor sabaha kadar... bu gece uyumak dilğiyle... iyi geceler.

Benim oğlum da hiç uyumuyor, üstelik doğduktan sonraki ilk haftalar hariç, hep böyleydi.. Senin bebeğinin koliği var mıydı? Bizim bir de bu sorunumuz vardı, 4.5 ay sürdü. Sonrasında da kolik geçti ama uyku problemimiz hala devam ediyor. Uykusuzluk insanı çok hırpalıyor, seni çok iyi anlıyorum. Sürekli "geçecek, geçecek" diye telkinde bulunuyorum kendime.. İnşallah geçer.. Allah yardımcımız olsun...

Günaydın tatlı anneciklerrr:)) haftasonunun hayaliyle geziyorum bütün hafta uyku için. Saolsun kızım 5 te kalktı. Kahvaltısını yaptı keyif yapıyor. Peki benim suçum ne?:((

Aynen anlattığın gibi yaptım..1. Bebegim 1 yasına bastığında hamile kaldım..su an 18 haftalık hamileyim..bı sene emzirdim..
2 sene ücretsiz izinliydim..onu da yeni bebekle tazelicem..
lincinde bulunduğum durumdan cok memnunum...
Dusunceni katiyetle onaylıyorum..

Sıkıntı yok diyorsun. Ben daha çok doğduğu andan sonrasından korkuyorum. İkisine birden yetişir miyim diye. Allah yardımcın olsun canım. Hayırla büyüsünler inşallah. İdolüm sensin canım!!!! Darısı bana mı desemm ne desem bilemedim?

canım tam bılmıyorum ama kesılmemesı lazım dıye tahmın edıyorum

çekmeköyden uzak olmuyor mu canım.ben yadigar genç e göturuyorum kızımı.kadın doğumu bılmıyorum ama çocuk doktoruna 35 verıyorum canım ben.

bak işte bi heykeli dikilecek kadın daha:) helal sana be,cesaretinizi tebrik ediyorum:)

canım daha ilk gideceğiz ama otobandan gidilince trafiğe takilmiyormyssun sanırım çok uzun surmuyormus bakalım haftaya deneyeceğiz.. 35 iyi canım kadin dogum 40-50 civariymış.. oglani oraya götüreceğim bende

Günaydın tatlı anneciklerrr:)) haftasonunun hayaliyle geziyorum bütün hafta uyku için. Saolsun kızım 5 te kalktı. Kahvaltısını yaptı keyif yapıyor. Peki benim suçum ne?:((

Sıkıntı yok diyorsun. Ben daha çok doğduğu andan sonrasından korkuyorum. İkisine birden yetişir miyim diye. Allah yardımcın olsun canım. Hayırla büyüsünler inşallah. İdolüm sensin canım!!!! Darısı bana mı desemm ne desem bilemedim?

korkma canım ikinciler birincilere nazaran daha rahat buyuyorlar

bi çocukta pesmi ettiniz hemen.:45::45:

ben 3.yü bile düşünüyorum.kızımla arası 6 yaş

oğlum doğunca ne kadar bebek özlediğimi farkettim.keşke bu kadar ara vermeseydik

dedik.ne demek hamilelik lohusalık:34:sayılı gün çabuk geçer:))

kalabalık aile olmak ve boy boy çocuklrım olsun istiyorum...

oğlumda abi olsun bu arada yakışıır:36:

canım daha tazeler de ondan daha dogum akillarinda bebislerde malum gazı, dişi derken iyice gözleri korktu bir kaç yıla bebek kokusunu özlerler :)
daha dün konuştuk eşimle benim kızda 5 yaşında keşke bu kadar ara vermeseydik diye

korkma canım ikinciler birincilere nazaran daha rahat buyuyorlar
Ay inşallah öyle olur yoksa yanmışım ben. Kızımdan daha zor bir bebek düşünemiyorum.
canım daha tazeler de ondan daha dogum akillarinda bebislerde malum gazı, dişi derken iyice gözleri korktu bir kaç yıla bebek kokusunu özlerler :)
daha dün konuştuk eşimle benim kızda 5 yaşında keşke bu kadar ara vermeseydik diye
Bende dilanaz gb boy boy çocuklarım olsun istiyorum valla. Çok güzel bir duygu zaten annelik. Bu duygu nasıl özlenmez. Sen pişman mısın mesela elifnaz?

hayırlı sabahlar canlarım... Nasılsınız?:16::16:

Haticecim bence çok güzel bir karar almışsın...:46::46:

Canancım sen çalışmaya devam mı edeceksin..?
:26:

hımm duymamışım neyse alternatif olur nasıl bir yer acaba sen gittin mi canım?
Hayır canım ben hiç gitmedim.. Ben medicine hospital asya'ya gidiyorum.. Eski Nene hatun hastanesine yani... :31:

senin mesajı sonra gördüm komşunun memnunmu cani m eşimin is yerinden arkadaşı da gidiyor memnunmuş ama daha dogum yapmadı

Memnun diye biliyorum.. Güzel ilgilenmişler...
emsey hastanesinin muayene fiyatı hakkında bilginiz varmı ?

Fiyatını bilmiyorum canım.. Hiç gitmedim ama komşum biraz fiyatı yüksek demişti..
:31:

Cepten yaziyorum kv deydik ,herzamanki muhabbetler oldu kk da yazdiklarimiz aklima geldi ve güldüm hic kafama takmadim bu sefer yuppppppiiiiiiiii
gorumcemin cok sutu varmis oglu emerken yanaklarindan asagi akiyormus. oglu benim oglum kadarken elini kaldirip "çak!"yapanlara çak yapiyormus. çok saçma geldi bana:D..................
Destiny555 benim oglan da tv deki haber spikeri kadinlari gorunce guluyor:)
..................
Aryamm38 ve Dilanaz helal sizee
..................
Yusuf mert super olmus
.................
Libyana nerelere kayboldun
.................
Cincon cooook gecmis olsun insallah hemen duzelirsiniz ya cok uzuldum canim:(
..................
Cena bu akşam eşim hafiften laf carptirmaya basladi artik toparlansan gibi:) ama ikinci ucuncu cocuktan da vazgecmis degil ,ne anladin sen simdi bu isten .benim esim benden cok sey bekliyor galibaaaaaaaaa
Buralardayım kuşum...:54: Ruyamda sana mesaj yazıyordum...:9::9: KK artık rüyalarıma giriyor...:9::9:

Günaydınlaaar hanımlar:))
Oğlum sabah 7de açtı gözleriniii, ama ben brtrlü açamadım feci uykum vardı. Aldım Selimi koydum bizim yatağa babasının yanına, yorganıda başıma kadar çektim. Mecbur eşim kalktık ben uyudum. Hahahahaa yaşasın kötülük:)))

Pinkpirinces, borntobemother,cena,aryamm38,minita ve beni gören görmeyen herkese koccaman günaydınlar ve aranıza kabul ettiğiniz için çok teşekkürler, hoşbulduk tatlı annişler. Özet olarak şunu söylemek isterimki bende çooook hikayeler var. çok sık giremiyorum ama zamanla hepsini paylaşıcam. okuyarak takip etmek evet güzeldi ama yazamama nedenlerim vardı. şimdi bi cesaret yazıyorum işte ama rahat değilim.

Alıntı ile nasıl cevap yazılıyor yaa beceremedim. yardımcı olurmusunuz?
hoşgeldin aramıza canım "beğen" tuşunun altında "alıntı ile cevapla" var onun sağındaki + ile olan yeri tıklarsan,cevap vermek istediğin çok sayıda kişinin yazılarını alıntılar, hepsini alıntıladıktan sonra "konuya cevap ver" e tıklayınca açılan sayfada tüm alıntıları görürsün ,altlarına cevap yazarsın ..ama [/QUOTE] yazısından sonra.
bakalım anlatabilmiş miyim

Günaydınlar

Benim oğlum da hiç uyumuyor, üstelik doğduktan sonraki ilk haftalar hariç, hep böyleydi.. Senin bebeğinin koliği var mıydı? Bizim bir de bu sorunumuz vardı, 4.5 ay sürdü. Sonrasında da kolik geçti ama uyku problemimiz hala devam ediyor. Uykusuzluk insanı çok hırpalıyor, seni çok iyi anlıyorum. Sürekli "geçecek, geçecek" diye telkinde bulunuyorum kendime.. İnşallah geçer.. Allah yardımcımız olsun...

Merhaba

benim oğlum prematüre 50 gün hastanede kaldı eve çıktığımızdan 1 ay sonra gece neredeyse hiç kalkmadan uyumaya başladı. Gaz sıkıntısı çok çkmedik. Aklıma gelmiyor değil gazımı var acaba diye. olmadı gaz ilacı vermeyi dneyim birde. Bu günleri unutucaz biraz büyüdüklerinde inşallah...

Günaydınlaaar hanımlar:))
Oğlum sabah 7de açtı gözleriniii, ama ben brtrlü açamadım feci uykum vardı. Aldım Selimi koydum bizim yatağa babasının yanına, yorganıda başıma kadar çektim. Mecbur eşim kalktık ben uyudum. Hahahahaa yaşasın kötülük:)))

bu gece kerem ağlayıp durdu. hiç böyle yapmazdı. 4 te uyuduk diyebilirim. resmen sinir krizi geçirdim. tam uykuya dalıyorum başlıyor ağlamaya. emziriyorum. tam uyuyorum tekrar başlıyor. şu anda kafam sepet gibi. ben çıldırınca eşim kalktı ,bence de yaşasın kötülük:72: belki ağrısı vardır diye artık son çare calpol verdik, sonra uyumuş

darısı benim de başımaaaa:55::55:
korkma canım yaa ikizler üçüzler nasıl büyüyor, arayı açtıkça başa dönmek daha zor bence. tam biri büyüyor rahata erdik derken,haydiiii sil baştan. bir arada büyüyüp çıksınlar.
hayırlı sabahlar canlarım... Nasılsınız?:16::16:

Buralardayım kuşum...:54: Ruyamda sana mesaj yazıyordum...:9::9: KK artık rüyalarıma giriyor...:9::9:

hele bir de tanışırsak sen onu düşün artık daha net rüyalar görürüz birbirimiz hakkında:1:

Ay inşallah öyle olur yoksa yanmışım ben. Kızımdan daha zor bir bebek düşünemiyorum.

Bende dilanaz gb boy boy çocuklarım olsun istiyorum valla. Çok güzel bir duygu zaten annelik. Bu duygu nasıl özlenmez. Sen pişman mısın mesela elifnaz?

yok canım ne pişmanlığı benim de hep hayalimde üç çocuk vardı sadece sezaryen olduğu için dikisler konusunda risk var erken dogum olabilir mesela ona kaygilaniyorum sağlıkla kucağıma alayım ona dua ediyorum

Back
X