Ah canımm, haftasonu öyle yoğundu ki, evi uyumak için kullandık sadece. Hiç dinlenemedik. Bugün toparlayamadım kendimi bi türlü, sabah bulantıları 1 saatimi alıyor, sonrasında evi biraz toparlayım dedim bugün. Okul zaten yoğun, veli toplantım vardı birde bugün. Baya koşturmacalıydı canımmmişler güçler.. herkes meşgul..
ben de verilecekleri atılacakları ayıklıyorum, koli yapıyorum. ayşecikle de bi şenlikli oluyor ki
Allahtan yemeğim var, şimdi mutfağı toparlayıp eşya toparlamaya devam..
istanbulda lale zamanıgözümüz gönlümüz açılsın
göztepe parkına bi uğrayıp akşam eşimin akrabasına çaya gidicez inş.
(buluşmayı nisan ayında yapalım mı ne dersiniz, açık havada ayyyyyy)
herkesi öptüm
aryam, neredelerdesin kuzu?!
Allah kolayliklar versin benim kocamla en buyuk kavga sebebimdir ustalar.kendisi ustalari koruma dernegi baskanidirBanyo bitti cnm , salonda rutubet sorunu oluştu, binada dış cephe yalıtımı yapıldıktan sonra üstelik .
Esasında kontrol eden birisi de var ama, temizlik kısmına dikkat etmiyorlar, salon ve giriş kirli mesela adam geliyor banyoya da basıyor pis ayakkabılarıyla ,birisi de evine giderken giydiği ayakkabılarını kütüphaneme koymuşNeyse az kaldı sabır diyorum kendime
zel görünüyor ya, bi dene bakalım memnun kalırsan tavsiye edersin canımBahsettiğim aparat şöyle pamukhelvacım
Yolda giderken güvenlik için yoksa çok uzun süre durmaz tabi ama yurtdışında çok kullanıyorlarmış
İkiz arabaları çok hantal diye buna karar verdimEki Görüntüle 1475177
Eşini tebrik ediyorum.Selam kızlar biz de dün bi avm ye gittik ama açık hava bir yer. Zaten pazar günü kapalı yere gidilmez tıklım tıklım oluyor. İşimizi halledip çıktık, mertin zayıf olması bi yönden işime yarıyor hala sling le taşıyabiliyorum. Kerem de inadına bebek arabasına binmek istiyor hala :) tabi eşimin işine geliyor zaptetmek daha kolay oluyor
Yurtdışından bişey getirtiyorum şimdi bebek arabasının arkasında ayakta durabilecek kerem. Kaykay gibi tekerlekli ama arabaya sabitlenmiş. Yani yalnız başıma ikisiyle çıkmam gerekince işime yarayacak.
Sonra yemeğe gittik kerem hiç durmadı neyse sağ salim çıktık. Eşimin bi akrabası vefat etmişti oraya başsağlığına gittik ve günü bitirdik..
Bugün de güya temizlikçi gelecekti cenazesi varmış gelmedi kaldım evde çocukları banyo yaptım yemek yaptım..
Biliyorsunuz kv yan binada oturuyor ve görümcesi ve eltileri de orda. Eşime buraya taşınırken özgürlüğüme müdahale ettirmeme şartı koymuştum.. Bugün kv min görümcesinde gün varmış beni de çağırıyorlarmış çok işim var gelemem dedim,ısrar edince kıramıyorum da.ama bunlara bi karışırsam bi daha zor ayrılırım.. Sıkılıyorum zaten işim başımdan aşmış. eşim de "benim izin vermediğimi söyle" dedi ,söyledim kv ye daha iyi oldu ben çıktım aradan
Kuzenimin nişanı var dedim ya cumartesi günü birlik istanbula uçuyorum yine inş
Taşınma ne zaman canım?işler güçler.. herkes meşgul..
ben de verilecekleri atılacakları ayıklıyorum, koli yapıyorum. ayşecikle de bi şenlikli oluyor ki
Allahtan yemeğim var, şimdi mutfağı toparlayıp eşya toparlamaya devam..
istanbulda lale zamanıgözümüz gönlümüz açılsın
göztepe parkına bi uğrayıp akşam eşimin akrabasına çaya gidicez inş.
(buluşmayı nisan ayında yapalım mı ne dersiniz, açık havada ayyyyyy)
herkesi öptüm
aryam, neredelerdesin kuzu?!
Aaaa, ilk defa görüyorum.Bahsettiğim aparat şöyle pamukhelvacım
Yolda giderken güvenlik için yoksa çok uzun süre durmaz tabi ama yurtdışında çok kullanıyorlarmış
İkiz arabaları çok hantal diye buna karar verdimEki Görüntüle 1475177
Gunaydın canım. Ben de hortladım. Halbuki uyumam lazım.Günaydın. Off ya, bu sıralar nedense hiç uykumu alamıyorum.
Ben de durmaz diye almadım aslında taa hamileyken bakıyordumBusmai çok ilginçmiş hakkaten. Yalnız bizim kuduruklar sıkılabilir deyani bi scooter değil sonuçta bi de ben artık arabasını kullanmıyorum bayadır. Gerçi avmde alışveriş de yapmadım bayadır :) ne zaman insan evladı olup zaptediliyo bu veletler bağlanmadan??? :)
Geçmiş olsun aynı bizim hastalıkGünaydın millet. Çok hastayım. Geberıyodum az daha. 39.8 ates. Sanki sekerat anında can teslim ediyodum. Can ne tatlı şeymiş. Doktor penisilin ve yanındabi antıbıyotik daha verdı diğer ilaçları hiç saymıyorum. Senmisin ceylini parka götururken kısakollu giyen. Şimdi daha iyiyim. Ates yok ama vücut ve boğaz agrım var müthiş. Yalnız laf aramızda bu hastalık sürecinde kocamın ilgi alaka ve özverisi takdire şayandı. Sanırım yeniden aşık olabilirim:)
Nfk ev buldunuz mu. Nolu nolur seni buraya alak. Ben sana burdan bulayım ev:) ay ne guzel olurdu.
Diş mi geliyor acaba ya? Hava güzelse eline bir yîyecek verip dışarı mı çıkarsan?Ben bu merti bakmaktan çok bunaldım yeminle ne yemek yiyor ne de susuyor
Başlarda böyle huysuz değildi ya sabırrr
Hep böyle canım ya diş gelince daha kötü oluyor hattaDiş mi geliyor acaba ya? Hava güzelse eline bir yîyecek verip dışarı mı çıkarsan?
Akşama nohut pilav yaptım yanına da cacık menü tmm
Kahvaltı ve yemek faslından sonra geri yatağa girdim ya, uyusam ne iyi olurdu
Günaydın millet. Çok hastayım. Geberıyodum az daha. 39.8 ates. Sanki sekerat anında can teslim ediyodum. Can ne tatlı şeymiş. Doktor penisilin ve yanındabi antıbıyotik daha verdı diğer ilaçları hiç saymıyorum. Senmisin ceylini parka götururken kısakollu giyen. Şimdi daha iyiyim. Ates yok ama vücut ve boğaz agrım var müthiş. Yalnız laf aramızda bu hastalık sürecinde kocamın ilgi alaka ve özverisi takdire şayandı. Sanırım yeniden aşık olabilirim:)
Nfk ev buldunuz mu. Nolu nolur seni buraya alak. Ben sana burdan bulayım ev:) ay ne guzel olurdu.[/QUOTE
Geçmiş olsun canım.
Yemeyen çocuk çok zor ya. Örnek benimki.Hep böyle canım ya diş gelince daha kötü oluyor hatta
Oyunla yedirmek de işime gelmiyor yemezsen yeme diyip bırakıyorum zaten bu yüzden hepten zayıfladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?