sen ver bari ballı zencefili bol bol, eşim o şekilde geçiştirdiEvet çok ağır geçiriyor herkes ve Korktuğum başıma geldieşim "boğazım ağrıyor galiba bana da bulaştı" dedi. Çok kızdım ya, hastalar madem niye gidiyorsun oraya!
Diğer odaya yattı şimdi. çıkıp anneme mi gitsem onu mu annesine göndersem kararsız kaldım :'( Ya da bu gece bekleyelim belki ilerlemez? Bilmiyorum
Ooooffff
Bizim eğitim sistemi zaten yarış
Belki şikayet etseniz daha dikkatli olurlar
Ay inşallah toparlayın yarına yaaa...sağolun canlar.. istanbulda herkes kırılıyor. dediğiniz gibi grip salgını var ama öyle böyle değil
çok ağır geçiriyor insanlar. yeğenim kreşten getirdi, sonra annem, şimdi bacım feci hasta yatıyor.
muhtemelen biz de onlardan kaptık. inş ilerlemez onlar gibi olursak halimiz fena
aryam, öksürük şuan pek yok. yutkunamıyor bazen o zaman arka arkaya öksürüyor.
hiç uyumadı gece. saat 2-3 gibi kucağımda odada gezdiriyordum. yine kustu. eşim de yattığı yerden
boğazına bi şeyler sar, sıcak tutsun dedi. zaten uyku başımda 1,5ta yatmışım. 20 dk da bir çocuk
mızıldayıp ağlıyor. bi de eşim öyle söyleyince bi pöykürdüm adama.
ben banyoya gittim elini yüzünü yıkıdım çocuğun. baktım o da peşimden gelmiş.
ben yerleri sildim. başka bi şey istiyorsanız yapayım diyor.
yemek konusunda eşim çok zorlanıyor. istediğini istediği kadar yiyordu şimdi.
onu razı etmek için çeşit yapıyorum. yoksa kendim yaparken ne varsa onu yiyordum.
akşama pırasa yapıcam ama balık da alsın, çünkü pırasayla tatmin olmaz adam.
bi de gizli şekeri mi neyi varsa, şeker krizlerine giriyor ya.. yemek yemesin su içmesin
tatlı yesin.. böyle bi zaaf yok yani. evde kek var, tavukgöğsü var ayşeciğe yapmıştım.
kedi gibi yanlarında dolaşıyor. bi de kv akşam irmik helvası yapmış sıcak koymuş tabağa getirdi.
ona da çıkıştı, ben diyet yapıyorum niye böyle şey getiriyorsun diyekadın da ben toruna getirdim diyor.
oysa bizimki yemez, babası da kokluyor, karıştırıyor kaşıkla.. hadi bi kaşık ye dedim. çocuk gibi sevindi yaaa
ah şu boğazlar..
gidip geldik bile.. 25 senelik dr bi hanım bizim aile hekimi.
viral bi enfeksiyon, gribe de dönüşebilir dedi. ayşecanınki benden daha şiddetliymiş.
boğaz ağrısı dışında başka bi şikayet olmadığı için antibiyotik vermedi. ona soğuk algınlığı şurubu yazdı.
bana da sprey ve aynı şekilde bi bi hap. bir iki gün kullanalım inş iyi oluruz. olmazsa bize yine dr yolları görünecek.
Nfk geçmiş olsun canım, haberlere falanda çıktı baya bi grip salgını var, allahtan hemen götürmüşsün doktora. İnşallah başlamadan biter canım. Hem sen hem ayşecik içîn öksürük ve başlangıçta farkedilen grip vs hastalıklara çok iyi gelîyor; çay kaşığının ucuyla toz zencefil ve bal karıştırıp kullanabilirsinîz. Bazen limon da koyuyorum içine. Aklında olsun sabah akşam veriyorum hastalanacak ggb olduğunda. Bağışıklığı güçlendirip öksürüğü de kesîyor canikom
Benim bildiğim diyet yemekleri pek seninkilere uymuyorrr:) maşallah döktürüyorsun. İnsN şöyle sıkııcı pek tercih edilmeyen yemekler yaparki yiyesi gelmesin. Senîn yemekleri tok insan bile yerr)
sağolun canlar.. istanbulda herkes kırılıyor. dediğiniz gibi grip salgını var ama öyle böyle değil
çok ağır geçiriyor insanlar. yeğenim kreşten getirdi, sonra annem, şimdi bacım feci hasta yatıyor.
muhtemelen biz de onlardan kaptık. inş ilerlemez onlar gibi olursak halimiz fena
aryam, öksürük şuan pek yok. yutkunamıyor bazen o zaman arka arkaya öksürüyor.
hiç uyumadı gece. saat 2-3 gibi kucağımda odada gezdiriyordum. yine kustu. eşim de yattığı yerden
boğazına bi şeyler sar, sıcak tutsun dedi. zaten uyku başımda 1,5ta yatmışım. 20 dk da bir çocuk
mızıldayıp ağlıyor. bi de eşim öyle söyleyince bi pöykürdüm adama.
ben banyoya gittim elini yüzünü yıkıdım çocuğun. baktım o da peşimden gelmiş.
ben yerleri sildim. başka bi şey istiyorsanız yapayım diyor.
yemek konusunda eşim çok zorlanıyor. istediğini istediği kadar yiyordu şimdi.
onu razı etmek için çeşit yapıyorum. yoksa kendim yaparken ne varsa onu yiyordum.
akşama pırasa yapıcam ama balık da alsın, çünkü pırasayla tatmin olmaz adam.
bi de gizli şekeri mi neyi varsa, şeker krizlerine giriyor ya.. yemek yemesin su içmesin
tatlı yesin.. böyle bi zaaf yok yani. evde kek var, tavukgöğsü var ayşeciğe yapmıştım.
kedi gibi yanlarında dolaşıyor. bi de kv akşam irmik helvası yapmış sıcak koymuş tabağa getirdi.
ona da çıkıştı, ben diyet yapıyorum niye böyle şey getiriyorsun diyekadın da ben toruna getirdim diyor.
oysa bizimki yemez, babası da kokluyor, karıştırıyor kaşıkla.. hadi bi kaşık ye dedim. çocuk gibi sevindi yaaa
ah şu boğazlar..
Selamlar hanımlar,
Nfk çok geçmiş olsun, insallah ilerlemeden atarsınız hastalığı ..
Destiny, bir iki dakikalık birşeydi kar yağışı, o an dışarıda olanlar gördü bir tek :) ama devam etse güzel olurdu yeniden kar görmek :)
Sabah toplantıya gidip geldim, Anneanneyle çay içiyordu Selim , eve geldiğimde
Aryam,sen 1.sınıfları mı okutuyorsun? 1 dakikada kaç kelime okuyabildiklerini tesbit için, dakika tutuyorlarmış, müfredat gereği mi yapılıyor bu uygulama ? Çocuklar birbirleri ile kıyaslama yapıp rencide olabilirler ,çok tuhaf geldi bana bu Yöntem, daha birinci sınıfa gidiyorlar yarış atı gibi kıyaslanmaları üzücü geldi nedense
Hepinize güzel günler
Evet çok ağır geçiriyor herkes ve Korktuğum başıma geldieşim "boğazım ağrıyor galiba bana da bulaştı" dedi. Çok kızdım ya, hastalar madem niye gidiyorsun oraya!
Diğer odaya yattı şimdi. çıkıp anneme mi gitsem onu mu annesine göndersem kararsız kaldım :'( Ya da bu gece bekleyelim belki ilerlemez? Bilmiyorum
Ooooffff
Ay inşallah toparlayın yarına yaaa...
Erkekler diyet konusunda daha iradesiz bencede. Eşim 1 buçuk yıl önce başladı diyete- bizim diyette normalde yediğinin yarısını yemeye başladı, abur cuburu, tatlıyı kesti, yemek çeşitini azalttım ben ve adam hergün spor yaptı aralıksız. 6 ayda 10-12 kg kadar verdi. Sporu hiç bırakmadı, hala yapıyor, ama deli gb yemek te yiyor. Kilosunu sabitlemiş oldu sporla da. Oysa ben hiç inanmamıştım adam başladığında, ama yaptı valla. Bence zayıflamada sporun etkisi daha fazla amainşallah istediğiniz gb olur herşey. Ay aklıma geldi de benim eşim yiyemeyince çok agresif oluyor hiç çekilmiyor yaa boğulana kadar ye diyesinm geliyor adama:)
Geçer inşallah canım. Kıyamam ikinize de ama en çok Ayşecanaaaaaaa <3 :)
Kızım sen sıfır beden halinle ne konuşuyon diyet yemeklerinden sus bakıyım!!
Yazık be adama okadar kasmasın :) sonuçta erkeklerin kasları dahaçok olduğu için daha rahat kilo veriyorlar
Eşini tebrik ediyorum valla. Annenin dediği gibi evliya adam heeee :)
Aryamm olayı bilirkişi olarak aydınlatmış. Moral bozucu ama benim de bildiğim hep bunun yapıldığı :/
Sakin ol canikom ya belkim atlatacak adam???!! :) karantina mode on
Kız okadar sürmemiştir bence. 6 ayda 10-12 kilo çok az bi erkeğe göre ve okadar kıstıysa????
Ben de yesem kilo almasam ve yemekte boğulsammmmmmm
topu derkennn? Cidden o kadar yağdı mı yaaa???Biz bugşn kartopu oynadık. Oğluş çok sevindi. Sonra okul çıkışı güne gittim. Diyetisyenin dediği kadar yiyip aç ayrıldımsonrası da işte ev halleri. Oğluşu uyuttum şimdi serçe sarayı dizisini izlicemmmm :)
Günaydınnn... Nöbetler bizi yormadan çabucak bitsin inşallahhhh!!Günaydınlar herkeseeeeeeeeeeeee :) bugün nöbet günüüüüüüüüüüügüzel birgün olsun inşallah.
Diğer bayan öğretmenleymiş canım sıkıntı. Ama ne derece doğru, gerçeklik payı ne hiç bilmiyorum. Benle ilgisi olmadığını öğrenince çokta sormak istemedim açıkçası. Resmi işlemler başlatılmış konuyla ilgilî. Bi ara korktum dün, iftira falan olur mu diye valla.slm canlar, cumanız mübarek olsun..
aryam, o nasıl iş öyle yaa? belli olur bugün.
kilo mevzuuna hiç girmiyorum.
Evet çok ağır geçiriyor herkes ve Korktuğum başıma geldieşim "boğazım ağrıyor galiba bana da bulaştı" dedi. Çok kızdım ya, hastalar madem niye gidiyorsun oraya!
Ooooffff
Çok sağol cnm, çocuklar okumayı sökeli kaç ay olmuş ki , kesinlikle bu şekilde yaklaşıp , aman benimki 1.olsun diyen birisi değilim , kızımda da öyle rahatsız edici hırs yok çok şükür :) o konuda rahatım.. Evine gidip. Ben falanca çocuk kadar hızlı değilim diye ağlayan çocuklar da varmış ):Canım 2. Sınıf şimdikiler. Ama haklısın hakkatten yarış atı gb ya müfredatta böyle birşey yok ama okuma hızını ölçmenin de tek yolu bu malesef. Tabi öyle olunca rencide olan da oluyor, gereksiz şişirilen çocuklar da oluyor. Okuma hızı, okumaya erken başlaması vs kesinlikle kıyas değil takılmayın bence. Çocuklara da bunu sık sık hatırlatın. Ama zavallı çocuklar daha oyun çağında, öyle yükleniyoruz ki, çocuk olduklarını biz bile unutuyoruz.
Kar topu oynamaya gelebilir miyiz , bizimkiler doyamadı bir türlü kara :)Biz bugşn kartopu oynadık. Oğluş çok sevindi. Sonra okul çıkışı güne gittim. Diyetisyenin dediği kadar yiyip aç ayrıldımsonrası da işte ev halleri. Oğluşu uyuttum şimdi serçe sarayı dizisini izlicemmmm :)
Menemenin başındaki savaşınız geldi gözümün önüneValla o tam yediklerine dikkat etmedi işte normalde 2 dolu tabak yerdi, insani yemeye başladı, 1 tabak yemeye başladı. Şimdi zaten deli gb yiyor ama almıyor, spordan dolayı. Zor verdi tabi öyle düşününce, ilk 3 ay hiç vermedi hatta. Onun vücut öyle, önce direnç gösteriyor, siz ona bakmayın
Nerdeee benim o eski günler bacımm???kilo alıyorummmgece gece duramadım açlıktan gittim menemen yaptım kendime, bir baktım kocam ve kız benden önce oturuyo başına. Savaşarak yemek yedik komikti baya:) 2 saatte bi acıkılırmı yaa (( sabahı zor ediyorum!
Allah korusun , şimdiki velilerle uğraşmak da zor, okula gidip geldikçe bazılarını görüp, öğretmenlere sabır diliyorumDiğer bayan öğretmenleymiş canım sıkıntı. Ama ne derece doğru, gerçeklik payı ne hiç bilmiyorum. Benle ilgisi olmadığını öğrenince çokta sormak istemedim açıkçası. Resmi işlemler başlatılmış konuyla ilgilî. Bi ara korktum dün, iftira falan olur mu diye valla.
Canım benim çok geçmiş olsunNfk, geçmiş olsun. O gripten ben de nasibimi aldım. Yatıyorum.
Geçmiş olsun canım, adene bulaşmadan geçer inşallah.Nfk, geçmiş olsun. O gripten ben de nasibimi aldım. Yatıyorum.
Kusunca korkuyorlar sanırım.Oğluşla tam uyuma seansına başladık ki midesinin tuhaf olduğunu belirtir hareketler yaptı. Ben anladım tabi hemen eşimden poşet istedim ama yetişemedi tabi. Yatağa kustu. Yatmadan önce aç gözle iki elma yedi. Bi de ılık sütü içince hepsi çıktı :/ şimdi rahatladı umarım ve rahatça uyur. Kusunca panik oluyo yazıkAllah'ım dermansız dert vermesin kimsenin yavrusuna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?