Topiğin en sallananı bizdik valla biz sallanmıyosak kimse sallanmıyordur artıkNaber kızlar
Bugün temizlik vardı yarın gelinimiz geliyor kardeşimle düğün salonuna ve süslemeciye bakacaklar ;bana da gelirler illa ki :)
Mert elini kovalara sokup durdu hele bulaşık makinesini açık görünce hiç affetmiyor dejavu oluyorum :)
Ayağımda sallıyordum uyuturken ama baya direnmeye başladı; ben de kereme yaptığım gibi kendi kendine uyumayı öğretmek istiyorum bakalım sizinkiler nasıl uyuyor hala sallanan var mı?
oh ohh, hadi bakalımm..Naber kızlar
Bugün temizlik vardı yarın gelinimiz geliyor kardeşimle düğün salonuna ve süslemeciye bakacaklar ;bana da gelirler illa ki :)
Mert elini kovalara sokup durdu hele bulaşık makinesini açık görünce hiç affetmiyor dejavu oluyorum :)
Ayağımda sallıyordum uyuturken ama baya direnmeye başladı; ben de kereme yaptığım gibi kendi kendine uyumayı öğretmek istiyorum bakalım sizinkiler nasıl uyuyor hala sallanan var mı?
Aklını ve dillerini yerim ben bu bıdığın yaaaaaaa <3 <3ayşecik malum dönemde olan annesini tuvalette görür ve şaşırır..
-aaa, anne sen altına kaka mı yaptın?
-hmm,, evet ama çok üzgünüm.
-önemli değil, ama bi daha altına kaka yapma tuvalete yap. ben senin poponu silerim
Canım cekti. Cok yorgun olmasam yapardım.yarın müfettişler geliyor okula. 1 hafta teftişteyizHerkese selamlar...
Sabah elmali kurabiye yaptim. Kahvaltidan sonra neneye geldik, simdi de büyük neneye gidicez. Herkese hayirli huzurlu bi gün diliyorum. Hastalar bugün daha iyi olur inş.
Masallah.. hadi bakalım, inş bu sefer oldu bu işNfk senın kız cok fena gözunden de bir sey kacmıyo hee dilli duduk:)
Ben de sallamıyorum coktandır. Yanına yatıyorum. Bazen de sandalyede oturuyorum yanında. Öncesinde mutlaka kitap okuyorum. Sonra uyuyor. Ne gunlerden geldik buralara:)
Tuvalet eşitimi vermeye basladım yeniden. Bu sefer daha guzel gidiyor hersey. Bay bay bezim diye bir kitap almıştım. Onu okudukça ilgisini çekmeye basladı. 2 gundur bezlemıyorum. Masallah diyim
Allah kolaylık versin bacım.. daha once başka yapıyordum, şimdi tarifi umutsepetim.com dan aldım.Canım cekti. Cok yorgun olmasam yapardım.yarın müfettişler geliyor okula. 1 hafta teftişteyiz
temassız uyku eğitimi mi?bu arada biz de temazsız uyku eğitimine başladık busmai:) yavaş yavaş uzaklaşıyoruz sonunda onları yalnız odalarına yollamayı düşünüyoruz:) ne eğlenirler biz yokken kimbilir:)
Ah bu yemek sorunsali..Herkese günaydınnnnn.
Sabah yemek telaşı ile başlayan yeni haftamız hayırlı uğurlu olsun. Allah'ım herkese sağlık sıhhat versin ve gönlündeki, dilindeki duaları kabul
Yok yaaherkese selamlar.. hayırlı günler efenim..
oh ohh, hadi bakalımm..
mert uyku eğitimi için henüz küçük değil mi? ben de o dönemde denedim olmayınca bıraktım.
tam bir yaşındayken zorlanmadan alıştı.
Maşallah ben de görür müyüm o günleriNfk senın kız cok fena gözunden de bir sey kacmıyo hee dilli duduk:)
Ben de sallamıyorum coktandır. Yanına yatıyorum. Bazen de sandalyede oturuyorum yanında. Öncesinde mutlaka kitap okuyorum. Sonra uyuyor. Ne gunlerden geldik buralara:)
Tuvalet eşitimi vermeye basladım yeniden. Bu sefer daha guzel gidiyor hersey. Bay bay bezim diye bir kitap almıştım. Onu okudukça ilgisini çekmeye basladı. 2 gundur bezlemıyorum. Masallah diyim
Nasıl uyuyordunuz ki? Geç bile kalmış o bilmiş kardeşler :)bu arada biz de temazsız uyku eğitimine başladık busmai:) yavaş yavaş uzaklaşıyoruz sonunda onları yalnız odalarına yollamayı düşünüyoruz:) ne eğlenirler biz yokken kimbilir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?