• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce göbüş gidecek sonra bebiş gelecek.. =))

Hayırlı olsunnn yeni topicin cnm:8:

teşekkir ederim cnm bnm..

ben de geldim ben de:13::13::13:
sloganı çok sevdim göbüş gitsin bebiş gelsin

dün akşam yemeğinden sonra tartıldım 74.9 kiloyum
2 kilosunu sayma (ben gün içinde çok yer ve içerim de)
73 kiloyum boyum da 1.58 sanırım bi 50 kilo falan olmam lazım
ama kemiklerim iri olduğu için :41: 60 kilonun aşağısı iyi durmuyor bende:1:

serüvenime 73 kilo ile başlıyorum:66:

bıdığım sensiz olmazdı zati.. hoşgeldin.. inşallah sende azmeder verirsin kiloları.. sonrada sağlıklı bir anne olursun..

tatlım topiğin hayırlı olsun gider inşallah göbüşler:)

inşallah cnm hemmen gitsin ki bebişime yer açılsın.. :1::1::1::1:

yediklerimizi bir yere not alırsak akşama kadar listeyi görür korkarız belki

yok tatlım yaaa onda da çare yok bence kafan atacak olacak. bak mesela ben tamam ilaç kullanıyorum destek olarak zararlı olsada ama ben çikolata kola cips ki çekirdeksiz asla duramazdım her akşam birinden biri kesin olurdu yanımda ama şimdi 9. günüm hiç biri yok.. ekmek yok ohh ne güzel hayat.. :1::1::1:

bende geldim topiğin hayırlı olsun sebbosh benimde 1 70 boy 75 kilo hedefim önce 68 sonra 65 olmak ha burada bebiş olmazsa tabi :1::1:

bende geldim topiğin hayırlı olsun sebbosh benimde 1 70 boy 75 kilo hedefim önce 68 sonra 65 olmak ha burada bebiş olmazsa tabi :1::1:

teşekkür ederim bitanem en kısa zamanda hakkında ne hayırlısıysa o olsun bebişinde gelmesinde zaman varsa biraz daha o zaman gitsin göbüşler.. :1::1::1::1:

ahh ahhh bende göbüş yok zaten bütün kilom belden aşağıda :1::1:

erayım duvara vur o zaman inan bana çok işe yarıyo totoş nasıl şekilleniyo denemeni tavsiye ederim.. ahh ahh bnmde sadece göbüş yaaa... bide sıkılaşmaya ihtiyacım var çok acil..

erayım duvara vur o zaman inan bana çok işe yarıyo totoş nasıl şekilleniyo denemeni tavsiye ederim.. ahh ahh bnmde sadece göbüş yaaa... bide sıkılaşmaya ihtiyacım var çok acil..

eğlenceliymiş bugün başlıyım yapmaya :1:göbek içinde yürürken falan içine çek bırak ilk başlarda zorlanırsın ama sonra alışkanlık olur ben yürürken bile farkında olmadan göbeğimi çekerek yürüyorum sımsıkı göbeğim dümdüz duruyo işe yarıyo yani bende spora başlıcam benim evin önünde spor aletleri olan park var kadınlar hep geliyo bende takılcam onlara havalar biraz ısınsın bide arabayı kullanmıcam yürücem her yere arabayla gidiyorum iyice şiştim çok azimliyim çoook

eğlenceliymiş bugün başlıyım yapmaya :1:göbek içinde yürürken falan içine çek bırak ilk başlarda zorlanırsın ama sonra alışkanlık olur ben yürürken bile farkında olmadan göbeğimi çekerek yürüyorum sımsıkı göbeğim dümdüz duruyo işe yarıyo yani bende spora başlıcam benim evin önünde spor aletleri olan park var kadınlar hep geliyo bende takılcam onlara havalar biraz ısınsın bide arabayı kullanmıcam yürücem her yere arabayla gidiyorum iyice şiştim çok azimliyim çoook

ya bnm mide kısmı yemelerim azalınca küçüldü hafifden ama göbekte aşağı doğru sarkma var anca beni sıkı spor şekle sokar ama yinede denicem dediğini... ahh ahh bnmde öyle bi imkanım olsa keşke valla sabah akşam koşarım..

selam kızlar bende göbüşten daha doğrusu hem göbüş hemde basenden şikayetçiyim 175 cm boy 65 kgyim kendimi çok garip hissediyorum evlendiğimde 59 kgydim 4 yılda 6 kilo aldım ekmek yok aburcubur yok ama sporda yok işyerinde sürekli bilgisayar başındayım hareket imkanım hiç yok arada bir işyerinde turluyorum ama tabiki yetersiz.bu şekilde(sabah 8 akşam 6 )sürekli masabaşında çalışanlar için bir uygun bir diyet olmalı.öğlen yemeğinde ızgara balıksız,tavuksuz...nereyi açsam mutlaka menüde bunlar var:( bi bilgisi olan var mı konuyla ilgili bir an önce göbüşle basen gitsin ki bebiş geldiğinde rahat rahat ortalıkta dolaşabileyim fit bir vucut ama hamile bir bayan olarak:))))):52:

sevdim bu topiği ya :9:bende aynı dertten ayyyy dert demimde herşey ALLAH tan çünki.
doktor bebek için kilo vermem gerektiğini söyledi bakalım yavaş yavaş sabırla vericem inş.
başlayalı 2 hafta oldu hadi bakalım hayırlı...:69:

selam kızlar bende göbüşten daha doğrusu hem göbüş hemde basenden şikayetçiyim 175 cm boy 65 kgyim kendimi çok garip hissediyorum evlendiğimde 59 kgydim 4 yılda 6 kilo aldım ekmek yok aburcubur yok ama sporda yok işyerinde sürekli bilgisayar başındayım hareket imkanım hiç yok arada bir işyerinde turluyorum ama tabiki yetersiz.bu şekilde(sabah 8 akşam 6 )sürekli masabaşında çalışanlar için bir uygun bir diyet olmalı.öğlen yemeğinde ızgara balıksız,tavuksuz...nereyi açsam mutlaka menüde bunlar var:( bi bilgisi olan var mı konuyla ilgili bir an önce göbüşle basen gitsin ki bebiş geldiğinde rahat rahat ortalıkta dolaşabileyim fit bir vucut ama hamile bir bayan olarak:))))):52:

cnm ben hiç bi diyet şeklini kabul etmiyorum yani yok öğlen şu sabah bu o ne yaa o zamn yemeğin tadınıda alamıyorum.. ondan ben sadece kendimce zararlı olanları çıkarttım.. dikkat etmeye çalışıyorum ama istediğimi de yiyorum ama o şu kalori demiyorum yavaş belki kilo vericem böyle ama en azından hemen diyat moduna girip çabuk vazgeçmicem... kız ayrıca sen ideal kilondan da aşağıdasın daha ne istiyorsun cnm.. bırak kilo vermeyi fazla zayıflıkta zararlı..

sevdim bu topiği ya :9:bende aynı dertten ayyyy dert demimde herşey ALLAH tan çünki.
doktor bebek için kilo vermem gerektiğini söyledi bakalım yavaş yavaş sabırla vericem inş.
başlayalı 2 hafta oldu hadi bakalım hayırlı...:69:

tabi cnm allahım daha beter sıkıntılar vermesin kilo gelir geçer.. ne kadar verdin 2 haftada..

Son düzenleme:
Şebom hayırlı olsun topişin.. ara sıra buraya d a takılırım... :21::21: haydi kızlar.. önce göbüş gitsin.. sonra böbüş gelsin :1::1:

tabi cnm allahım daha beter sıkıntılar vermesin kilo gelir geçer.. ne kadar verdin 2 haftada..[/QUOTE .!.:
2 kilo verdim cnm ama adet olmadığım için bu hafta veremedim hatta fazlam bile var:43:hayırlısı haftaya inş.

aa süpermiş bi tartılayım bakıyım duruma göre bende şok diyet istiyorum aslında ama kalıcı olurmu ondan emin değilim...

:Vucuttan su gider dediler yapma etme dediler ben elma diyetini yaptim. gunde Allah seni inandirsin 4 litre su ictim. surekli elma yesil cay bide cok agir spor yapamadim enerji kalmayinca, gobek hareketleri hic yapamadim cunku midemde dogru duzgun bisey olmadigi icin agri yapiodu. 3-5 kol hareketi, bacak hareketi fln yaptim. Malesef sadece bogazdan keserek olmuo, illa popisleri kaldirmamiz lazim biraz:9: sadece spor yapip istedigini yersen daha cok kilo aliosun vucudun kas yapio daha dinc duruo ama bizim istedigimiz narin, kibar bi vucut yapisi:32::32

slm cnm hosgeldin, ben senin ideal kilonun hesapladim, BMI 26 cikti yani biraz kilo fazlasi dio, senin ideal kilona ulasman icin Bmi 25 cikmasi lazimmis, buda demek oluoki 2 ile 5 kilo arasinda versen bile yeterli olucak.:75: 170 boy 75 kilo benim gibi 87 kilodaki bir insan icin normal geldide biraz:1::1:

cnm benim senin kilon cok normal 1 kilo versen cok zayif katagorisine giriosun ama vucudunu sIkIlastirmak icin gobek ve basen hareketleri yapabilirsin. Sonucta hepimiz saglikli anneler olmak, saglikli bebekler dunyaya getirmek istiyoruz. :49::49: fazla agir diyet ve spor yaparak sagligimizdan olmiyalim.:16::16:

selam kızlar dünkü menümü paylaşmak istiyorum
protein yediğim zaman karbonhidrat yemiyorum o yüzden tavuk göğsünü fırça ile yağlayıp teflon tavada pişirdim ve buharda pişmiş brokoli ve közlenmiş biber saatası ile yedim
1 bardak da koyu ayran yaptım kendime
bir dilim ekmek yenebilir belki ama yapmadım mutluyum:62:

sizlere bir tavsiyem var
menünüzü oluştururken her gün farklı olmasına dikkat edin
örneğin bir gün kahvaltıda peynir ve kepekli ekmek yiyorsanız ertesi gün atıyorum zeytin ve tambuğday ekmeği yiyin, yada yumurta normal ekmek bol yeşillik mutlaka olsun her öğününüzde

böylece metabolizma sürekli farklı şeyler geldiği için yavaşlamıyormuş

ara öğünler de çok önemli 1 meyve yada 1 kase yoğurt kan şekerini sürekli üst seviyede tutacak ve yemek yediğiniz zaman kalorileri kilo olarak depolamayacak

cnm benim senin kilon cok normal 1 kilo versen cok zayif katagorisine giriosun ama vucudunu sIkIlastirmak icin gobek ve basen hareketleri yapabilirsin. Sonucta hepimiz saglikli anneler olmak, saglikli bebekler dunyaya getirmek istiyoruz. :49::49: fazla agir diyet ve spor yaparak sagligimizdan olmiyalim.:16::16:

kadee cim teşekkür ederim dediğin gibi önemli olan sağlık.nem uzun yıllar sporla uğraştım 5-6 yıldır yapmıyorum o yzdende vucüt kendini bıraktı sıkı olmadığı için kiloluymuşum gibi geliyor bu da beni huzursuz ve mutsuz ediyorum.otururken yürürken karnımı içime çekerek yürürüm neredeyse alışkanlık oldu ama dediğim gibi vucüt iyice saldı kendini b bile fayda etmiyor.dümdüz bir karın sımsıkı kalçalarımın olması için neler vermezdim ki ahhhhhhhh ahhhhhh(bu arada kozmetik ürünlerinin ne derece faydalı olduğunda emin olmadığım için kullanma taraftarı değilim)ne olacak benim halim?:14::14::14:

Back
X