Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsunnn yeni topicin cnm![]()
ben de geldim ben de:13::13::13:
sloganı çok sevdim göbüş gitsin bebiş gelsin
dün akşam yemeğinden sonra tartıldım 74.9 kiloyum
2 kilosunu sayma (ben gün içinde çok yer ve içerim de)
73 kiloyum boyum da 1.58 sanırım bi 50 kilo falan olmam lazım
ama kemiklerim iri olduğu için60 kilonun aşağısı iyi durmuyor bende
serüvenime 73 kilo ile başlıyorum![]()
tatlım topiğin hayırlı olsun gider inşallah göbüşler:)
yediklerimizi bir yere not alırsak akşama kadar listeyi görür korkarız belki
bende geldim topiğin hayırlı olsun sebbosh benimde 1 70 boy 75 kilo hedefim önce 68 sonra 65 olmak ha burada bebiş olmazsa tabi![]()
teşekkür ederim bitanem en kısa zamanda hakkında ne hayırlısıysa o olsun bebişinde gelmesinde zaman varsa biraz daha o zaman gitsin göbüşler..![]()
ahh ahhh bende göbüş yok zaten bütün kilom belden aşağıda![]()
erayım duvara vur o zaman inan bana çok işe yarıyo totoş nasıl şekilleniyo denemeni tavsiye ederim.. ahh ahh bnmde sadece göbüş yaaa... bide sıkılaşmaya ihtiyacım var çok acil..
eğlenceliymiş bugün başlıyım yapmayagöbek içinde yürürken falan içine çek bırak ilk başlarda zorlanırsın ama sonra alışkanlık olur ben yürürken bile farkında olmadan göbeğimi çekerek yürüyorum sımsıkı göbeğim dümdüz duruyo işe yarıyo yani bende spora başlıcam benim evin önünde spor aletleri olan park var kadınlar hep geliyo bende takılcam onlara havalar biraz ısınsın bide arabayı kullanmıcam yürücem her yere arabayla gidiyorum iyice şiştim çok azimliyim çoook
selam kızlar bende göbüşten daha doğrusu hem göbüş hemde basenden şikayetçiyim 175 cm boy 65 kgyim kendimi çok garip hissediyorum evlendiğimde 59 kgydim 4 yılda 6 kilo aldım ekmek yok aburcubur yok ama sporda yok işyerinde sürekli bilgisayar başındayım hareket imkanım hiç yok arada bir işyerinde turluyorum ama tabiki yetersiz.bu şekilde(sabah 8 akşam 6 )sürekli masabaşında çalışanlar için bir uygun bir diyet olmalı.öğlen yemeğinde ızgara balıksız,tavuksuz...nereyi açsam mutlaka menüde bunlar varbi bilgisi olan var mı konuyla ilgili bir an önce göbüşle basen gitsin ki bebiş geldiğinde rahat rahat ortalıkta dolaşabileyim fit bir vucut ama hamile bir bayan olarak:)))))
![]()
sevdim bu topiği yabende aynı dertten ayyyy dert demimde herşey ALLAH tan çünki.
doktor bebek için kilo vermem gerektiğini söyledi bakalım yavaş yavaş sabırla vericem inş.
başlayalı 2 hafta oldu hadi bakalım hayırlı...![]()
Şebom hayırlı olsun topişin.. ara sıra buraya d a takılırım...haydi kızlar.. önce göbüş gitsin.. sonra böbüş gelsin
![]()
tabi cnm allahım daha beter sıkıntılar vermesin kilo gelir geçer.. ne kadar verdin 2 haftada..[/QUOTE .!.:2 kilo verdim cnm ama adet olmadığım için bu hafta veremedim hatta fazlam bile varhayırlısı haftaya inş.
aa süpermiş bi tartılayım bakıyım duruma göre bende şok diyet istiyorum aslında ama kalıcı olurmu ondan emin değilim...
bende geldim topiğin hayırlı olsun sebbosh benimde 1 70 boy 75 kilo hedefim önce 68 sonra 65 olmak ha burada bebiş olmazsa tabi![]()
selam kızlar bende göbüşten daha doğrusu hem göbüş hemde basenden şikayetçiyim 175 cm boy 65 kgyim kendimi çok garip hissediyorum evlendiğimde 59 kgydim 4 yılda 6 kilo aldım ekmek yok aburcubur yok ama sporda yok işyerinde sürekli bilgisayar başındayım hareket imkanım hiç yok arada bir işyerinde turluyorum ama tabiki yetersiz.bu şekilde(sabah 8 akşam 6 )sürekli masabaşında çalışanlar için bir uygun bir diyet olmalı.öğlen yemeğinde ızgara balıksız,tavuksuz...nereyi açsam mutlaka menüde bunlar varbi bilgisi olan var mı konuyla ilgili bir an önce göbüşle basen gitsin ki bebiş geldiğinde rahat rahat ortalıkta dolaşabileyim fit bir vucut ama hamile bir bayan olarak:)))))
![]()
cnm benim senin kilon cok normal 1 kilo versen cok zayif katagorisine giriosun ama vucudunu sIkIlastirmak icin gobek ve basen hareketleri yapabilirsin. Sonucta hepimiz saglikli anneler olmak, saglikli bebekler dunyaya getirmek istiyoruz.fazla agir diyet ve spor yaparak sagligimizdan olmiyalim.
![]()