Canım cok sagol. ben de mama veriyorum cok sütüm yok aptamil veriyorum ben de. Ama benim kızım cok uyuyor:)F Ftszynp cnm etiketi görmedim hayırlı uğurlu olsun bebişin güle güle büyüt:)Kızlar 12 gün kaldı oğlum küvezde çok şükür sağlıklı ama emmiyor ilk çıktığı hafta tek göğsümü sadece emiyodu şimdi onuda bıraktı.Zorluyorum ama kıyamet kopuyo ve doymuyor.Sağıp biberonla veriyorum ama sütüm çok azaldı üzülüyorum F ferda88 cnm sende mama veriyodun yanlış hatırlamıyorsam aptamil verdi doktorumuz ama çok gaz yapıyor.Sen ne kullanıyorsun memnunmusun?
Binlerce şükür rabbimeçok şükür canım benim zorlu stresli hamilelik geçirdik hepimiz ams şükürler olsun hepsi geçti gitti bebeklerimizz gayet sağlıklı sükürler olsun
Canim aynı şeyleri yaşadım ve yaşıyorum benim bebeğim hala memeyi tutarken kıyamet kopuyor ve arkasından mamaveriyorun sma kullanıyorum memnunumF Ftszynp cnm etiketi görmedim hayırlı uğurlu olsun bebişin güle güle büyüt:)Kızlar 12 gün kaldı oğlum küvezde çok şükür sağlıklı ama emmiyor ilk çıktığı hafta tek göğsümü sadece emiyodu şimdi onuda bıraktı.Zorluyorum ama kıyamet kopuyo ve doymuyor.Sağıp biberonla veriyorum ama sütüm çok azaldı üzülüyorum F ferda88 cnm sende mama veriyodun yanlış hatırlamıyorsam aptamil verdi doktorumuz ama çok gaz yapıyor.Sen ne kullanıyorsun memnunmusun?
Canim ilk 10 gün bizimde öyleydi ama simdiuyusun diye dua ediyorumKızlar benim bebgim hep uyuyor normal mi ya.. Cok canım sıkılıyorr
Ilk 20 gun surekli uyudu benimkide dr normal dedi 20. Gunden sonra kolik oldu ve uyumuyor artikKızlar benim bebgim hep uyuyor normal mi ya.. Cok canım sıkılıyorr
canım similac ac varmış pek gaz yapmıyormuş. Silikon meme ucu denedin mi? buna da şükür canım sen pes etme emecek inşallah.Cnm iyi oğlum ama emmiyor mamaya dadanmış doymuyor biberonla veriyorum.Mama da gaz yapıyor sabahlar olmasın hep ayaktayız anlayacağın:)Aman iyi olsun da uyumasakta olur
benim kız da ilk 20 gün hep uyıdu canım çok normal tadını çıkar bu günler in 2-3 saattr bir emzir sadeceKızlar benim bebgim hep uyuyor normal mi ya.. Cok canım sıkılıyorr
Canım cok sagol. ben de mama veriyorum cok sütüm yok aptamil veriyorum ben de. Ama benim kızım cok uyuyor:)
Maşallahhh cnm tadını çıkar 10 gün sonra başlıyolar mıkır mıkır konuşmaya o yüzden sende bol bol uyu bu günlerde :)Canım cok sagol. ben de mama veriyorum cok sütüm yok aptamil veriyorum ben de. Ama benim kızım cok uyuyor:)
peki doğal akış biberon mu kullanıyorsun yani emmeden gelmeyenlerden dimi.yoksa kolaya alışıyorlarAptamil içiyo bizimki de bakalım doktora sorayım sma çok iyi diyolar F ferda88 cnm olmazsa ona dönerim.matsiyahoje cnm denemediğim şey kalmadı o kadar inatçı ki resmen tükürüyo memeyi kıyamet kopuyo evde zorlayınca bugün sağdım iki memeden 20 cc süt çıktı sanırım kesiliyo çok üzüldüm
Canim devamli sağ salim ihmal etme benimki de tutmuyor ama ben 2 3 satte bir mutlaka sagiyorumAptamil içiyo bizimki de bakalım doktora sorayım sma çok iyi diyolar F ferda88 cnm olmazsa ona dönerim.matsiyahoje cnm denemediğim şey kalmadı o kadar inatçı ki resmen tükürüyo memeyi kıyamet kopuyo evde zorlayınca bugün sağdım iki memeden 20 cc süt çıktı sanırım kesiliyo çok üzüldüm
Evde doğal akış var ama küvezde kaldı ya orda normal biberon kullandılar.Biberon götürdüm almadılarpeki doğal akış biberon mu kullanıyorsun yani emmeden gelmeyenlerden dimi.yoksa kolaya alışıyorlar
Sağıyorum ama çok az çıkıyor humana steel tea aldım içiyorum inşallah faydası olurCanim devamli sağ salim ihmal etme benimki de tutmuyor ama ben 2 3 satte bir mutlaka sagiyorum
Benim de öyle ama mutlaka sağ canım yoksa geri gider sutunSağıyorum ama çok az çıkıyor humana steel tea aldım içiyorum inşallah faydası olur
canım var ya bunun sebebi hastane bence oof of ceremesini yavrunla sen çekiyorsunuz allah yardımcınız olsun.Evde doğal akış var ama küvezde kaldı ya orda normal biberon kullandılar.Biberon götürdüm almadılar
Aynen öle oldu yoksa sütüm vardı akıyodu ıslanıyodu hep çamaşırlarım o küvezdeyken yinede ilaç gibi sağıp veriyorum inşallah ilerde bağışıklığı zayıf olmaz oğlumuncanım var ya bunun sebebi hastane bence oof of ceremesini yavrunla sen çekiyorsunuz allah yardımcınız olsun.
Yok sağıyorum işte ikisinden 30cc ancak çıkıyor cnmBenim de öyle ama mutlaka sağ canım yoksa geri gider sutun
B3nim de öyle canim ama vazgeçme sakin o ona ilaç gibi oluyor ben ne kadar çıkarsa bir kaç kere sagip biriktirmek bir öğün yapıp veriyorumYok sağıyorum işte ikisinden 30cc ancak çıkıyor cnm
Ben çıkanı hemen veriyorum mamanın üstüne içiyo tabii öle çerez gibi geliyo ona ama aynen ilaç niyetine diye düşünüyorum bende bitene kadar böyle devam ederiz artıkB3nim de öyle canim ama vazgeçme sakin o ona ilaç gibi oluyor ben ne kadar çıkarsa bir kaç kere sagip biriktirmek bir öğün yapıp veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?