- 15 Aralık 2015
- 849
- 604
- 23
Çok şükür gelişimi iyi cnm ama işte ben tekim hep eşim daha tutamıyo bile zaten onda daha çok ağlıyo nedense oda korkuyo öyle sakinken ancak kucağına alabiliyor.Gün sayıyorum walla bir an önce düzelse o ağladıkça üzülüyorumCanim sana da iyi bayramlar. Allah yardimcin olsun. Aglayan bebek cok zor. Ana sagligi yerinde olsun. Gerisi duzelecek nasilsa
maşallah eşlerimize benimki de öyle dışarda hiç bana vermez hep kendi ilgilenir arabasını sürer kangurusunda taşır emziremeyeceğim yerdeysek mamasını bile o verir. çok şükür ya yoksa bebek bakımı hele de dışarda tek başına yapılacak şey değilEn guzeli alistirmak yoksa bizim hayatimiz cok erteleniyor. Ama es de onemli disari ciktiginiz da yardimci olmasi gerekiyo. Benim esim
Bebekle sadece alisveris merkezine gitmez onun disinda her yere gider ve genellikle o ilgileniyor ben sadece emziriyorum. Yoksa ben de cok bunalirdim.
Düzelecek canım az kaldı sabret. Elimizden bir şey gelmiyor maalesefÇok şükür gelişimi iyi cnm ama işte ben tekim hep eşim daha tutamıyo bile zaten onda daha çok ağlıyo nedense oda korkuyo öyle sakinken ancak kucağına alabiliyor.Gün sayıyorum walla bir an önce düzelse o ağladıkça üzülüyorum
Iyi sevindim adinaa... 1 yasinda oksun bari ne bu acele?Walla kızlar kolik devam ediyor 4 buçuk aylık olduk ama eskisi kadar zor değil.Oğluşum büyüyor.Hatta kardeş yapmayı düşünüyoruzSizler nasılsınız bebişler nasıl?
Valla ancak bu kadar olur ..aklimday di dün bugün giricektim sizleri de merak ediyordum...Allah kismet ederse Benim dogum pazar günü heyecan sevinç korku hepsi bir arada..dr spinal sezeryan dedi, ama baya riskleri varmis bu spinalin, kalici baş ağrısı ve Allah korusun felc ...tombikk LiveYourLife35 P pdozlem F ferda88 gecem1984 C calikusu2912 jio nasılsınız kızlarrr hayat nasıl gidiyor
Sen ve bebisin nasil hayat nasil gidiyor.tombikk LiveYourLife35 P pdozlem F ferda88 gecem1984 C calikusu2912 jio nasılsınız kızlarrr hayat nasıl gidiyor
Saglikla al bebegini kucagina insallah. Canim normal dogumunda riskleri var. allahim sen biyuksun de karar ver birine en iyisi. Rabbim sikintisiz atlatmani naaip etsin. Benim kiz 4 aylik oldu sayilir buyuyor iste. Hepsi saglikla buyusun insallah.Sen ve bebisin nasil hayat nasil gidiyor.
Yani ha deyince olmuyor zaten.36 yaşındayım çok zamanım yok yani emmiyor bide hayırlısı olsun Allah bilir tabii kiIyi sevindim adinaa... 1 yasinda oksun bari ne bu acele?
Yok canım ya korkma ben de spinal sezeryan oldum hiçbirşey olmaz Allah ın izniyle hem zaten 5 dakika sonra bebişin çıkıyor.Ona bakarken nasıl bitiyor anlamıyorsun hiç genel anestezi olma.Başağrısı olmadı bende sadece ayaklarım çok şişti inanılmaz oda 10 gün sonra geçti korkma hiç canımValla ancak bu kadar olur ..aklimday di dün bugün giricektim sizleri de merak ediyordum...Allah kismet ederse Benim dogum pazar günü heyecan sevinç korku hepsi bir arada..dr spinal sezeryan dedi, ama baya riskleri varmis bu spinalin, kalici baş ağrısı ve Allah korusun felc ...direk normal uyutma mi istesem.
Hakkinda hayirlisi olsun canim. Insallah gonlunun istedigi gibi olur her sey.Yani ha deyince olmuyor zaten.36 yaşındayım çok zamanım yok yani emmiyor bide hayırlısı olsun Allah bilir tabii ki
Çok şükür iyiyiz canım bebek iş ev derken kosturmaca ama mutluyuz alah şükür herkes de iyidir insallahtombikk LiveYourLife35 P pdozlem F ferda88 gecem1984 C calikusu2912 jio nasılsınız kızlarrr hayat nasıl gidiyor
iyiyiz canım şükürler olsun pek girmiyorum artık buralara. sen nasılsın? bebiş nasıl?tombikk LiveYourLife35 P pdozlem F ferda88 gecem1984 C calikusu2912 jio nasılsınız kızlarrr hayat nasıl gidiyor
Iyim canim bebis de iyi sayilir. Carsamba noroloji muayenemiz var. insallah bi sorun cikmaz dua et bana da lutfen,iyiyiz canım şükürler olsun pek girmiyorum artık buralara. sen nasılsın? bebiş nasıl?
inşallah sağlıkla güle oynaya çıkarsınız doktordan canım benim allahın izniyle bişeycik olmayacak.Iyim canim bebis de iyi sayilir. Carsamba noroloji muayenemiz var. insallah bi sorun cikmaz dua et bana da lutfen,
Canım seni merak ediyordum alerjiniz ne durumda sennasılsın vitaminsiz kaldın bayağı. ciğerleri için kontroller nasıl gidiyorinşallah sağlıkla güle oynaya çıkarsınız doktordan canım benim allahın izniyle bişeycik olmayacak.
bi de bişey sorucam ben bir tefriciye grubuna daha katılmak istiyorum kızımın sağlık aıkıntısı var hem ciğerindeki kist hem de alerjisi var kakasında kan oluyo vs. bildiğin bi grup var mı yer olan. başka dua da olabilir öğrenirim onu da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?