ÖNCE ALLAH RIZASI İÇİN SONRA BEBEKLERİMİZİN SAĞLIKLI DÜNYAYA GELMESİ İÇİN TEFRİCİYE DUASI

Canım bak ne güzel en azından gidecekleri zaman belli.emin ol onlar gidince hersey yavaşça düzelmeye başlar,eskisi gibi olmaz diye sakin dusunme...seni ınan çok iyi anlıyorum benim eşimin ailesi de bir kac yıldır bizde,iyiler vs ama olmuyo ev ev üstüne çok zormus gerçekten insallah bu sene kış gelmeden ayrilicaz,,esim ben nasıl gidin di cem diyo,cagirinca baştan konuşmuştuk kimsenin kırılma gibi bi durumu yok gerekirse ben güzel bir şekilde söylerim dedim.herkesin özeli bir düzeni var.neden bunu göremiyorlar anlamak güç....

F Ftszynp , canim merhaba valla bende bi kac gün önce herkes ne alemde diye düşünüyordum yazdığın iyi oldu.boşver sen o ölçümlere çok takılma,azda kalmış minik kızın gelecek hayırlısıyla...bende detayliya girdim ,dr bebegin bagirsaklarinda kan gördü bunu, daha önce geçirdiğim kanamalara bağlayarak bebek kan yutmuş olabilir dedi..kan temiz mi değilmi diye kan aldılar afp diye bir test için..Birde kalpte nokta var kalsiyum birikmesi olabilir dedi.amniyo değilde fetal dna testini onerebilirim en azından içiniz rahat eder dedi.ben kızımın sağlıklı olduğunu düşünüyorum ama bu küçük sorunlar biraz can sıkıcı oluyo birde dna çıktı eminim çok pahalı bir testtir.

Evet canim 2000 tl civarinda testlerr. Bana da onerdiler. Ama ben de kizimdan vazgecmedim. Kalbindeki calsiyum birikmesi bende de vardi. Ama bu haftalarda goremedi drlar. Gecmis olabiliyor bu haftalarda. Cok dua ediyorum yavrularimiz saglikla gelsin diye.

Kizlar ikinize de rabbim yardim etsin. Ben bazen kocama tahammul edemiyorum. Ailesine nasil tahammul ederdim bilmiyorum. Zaten evlilik bana gore degilmis. Ama simdi kizimla birlikte hayatim basliyor. Kocami zaten cok tinlamazdim. Bundan sonra hic tinlamam.. Her seyi cok dusunmeyin dusununce isin icinden cikamiyo insan. Ben bi ara delirmek uzereydim cunku...

Kızlar küvezde oğlum doğumda ciğerlerinde su kalmış bide tansiyonum 18 e çıktı doğumda dua edin kızlar onu burda bırakıp çıkmak çok zormuş

( cok uzuldum cnm cikar bu gun yarin merak etme sende dikkat et kendine

@tommbik iki haftaya kurtuluyo bende insallah en gec ekimde kurtulucam,eşimin ailesiyle normalde bir sorunumuz yok iyi insanlar ama iste sadece iyi olmak aynı çatı altında yasanabilirligi getirmiyo insallah kötü olmadan ayrılırız.
LiveYourLife35 canim çok geçmiş olsun ,bir iki güne kavusursunuz insallah,kendini çok uzme bebegine sut lazım biliyorsun.

Canim.merak etme benimki de emmedi sonra tıkandı hava verdiler Aspire ettiler cigerlerdeki sıvıyı pislik çektiler toparladı canını sıkma iyi dusun

Canim.merak etme benimki de emmedi sonra tıkandı hava verdiler Aspire ettiler cigerlerdeki sıvıyı pislik çektiler toparladı canını sıkma iyi dusun
Ağlamaktan mahvoldum canım ya korkuyorum sütüm kesilcek diye solunum cihazına bağlamışlar bugün gördüm yine hamdolsun çok şükür çok kötü durumda olan bebekler var.2 gün oldu bugün mamaya başlamışlar damar yolundan veriyolar.İnşallah sağ salim atlatır yavrum.Nasıl bebeğin şimdi bu sorun ne kadar sürdü.Sanada çok geçmiş olsun arkadasım

Canim bizimki çok uzUn sürmedi 1 gün kaldı ama korkma orada olmasi daha iyi güvende sonuçta. Benim ki de manaya alisti hastane de hala meme tutturamiyorm ama sağlıklı olsun yeter

Cnm korkma hastanede emin ellerdesiniz bu gun bilemedin yarin çikar ins bebis kac kg dogdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…