Canım bak ne güzel en azından gidecekleri zaman belli.emin ol onlar gidince hersey yavaşça düzelmeye başlar,eskisi gibi olmaz diye sakin dusunme...seni ınan çok iyi anlıyorum benim eşimin ailesi de bir kac yıldır bizde,iyiler vs ama olmuyo ev ev üstüne çok zormus gerçekten insallah bu sene kış gelmeden ayrilicaz,,esim ben nasıl gidin di cem diyo,cagirinca baştan konuşmuştuk kimsenin kırılma gibi bi durumu yok gerekirse ben güzel bir şekilde söylerim dedim.herkesin özeli bir düzeni var.neden bunu göremiyorlar anlamak güç....az kaldı 2 hafta sonra gidiyorlar canom ama ben bu olanları atlatıp nasol toparlanırım bilmiyorum. memleketten en yakın arkadaşım geliyor bugüm ona bile eşim demediğini bırakmadı neymiş ailesi rahat edemezmiş onun yanında. ne ben ne de evliliğimiz bir daha eskisi gibi olamayacak malesefeltime de söylicem kv ye karşı dikkatli olsun yeni evliler yazık o da iyi niyetli sanıp da perişan olmasın eltim de kardeşim gibidir ona olan bana da olmuş sayılır. ay ben çok doluyum yazmayın bana kendimi durduramıyorum yazıp duruyorum sizi de sıkıyorum
Evet canim 2000 tl civarinda testlerr. Bana da onerdiler. Ama ben de kizimdan vazgecmedim. Kalbindeki calsiyum birikmesi bende de vardi. Ama bu haftalarda goremedi drlar. Gecmis olabiliyor bu haftalarda. Cok dua ediyorum yavrularimiz saglikla gelsin diye.F Ftszynp , canim merhaba valla bende bi kac gün önce herkes ne alemde diye düşünüyordum yazdığın iyi oldu.boşver sen o ölçümlere çok takılma,azda kalmış minik kızın gelecek hayırlısıyla...bende detayliya girdim ,dr bebegin bagirsaklarinda kan gördü bunu, daha önce geçirdiğim kanamalara bağlayarak bebek kan yutmuş olabilir dedi..kan temiz mi değilmi diye kan aldılar afp diye bir test için..Birde kalpte nokta var kalsiyum birikmesi olabilir dedi.amniyo değilde fetal dna testini onerebilirim en azından içiniz rahat eder dedi.ben kızımın sağlıklı olduğunu düşünüyorum ama bu küçük sorunlar biraz can sıkıcı oluyo birde dna çıktı eminim çok pahalı bir testtir.
Kizlar ikinize de rabbim yardim etsin. Ben bazen kocama tahammul edemiyorum. Ailesine nasil tahammul ederdim bilmiyorum. Zaten evlilik bana gore degilmis. Ama simdi kizimla birlikte hayatim basliyor. Kocami zaten cok tinlamazdim. Bundan sonra hic tinlamam.. Her seyi cok dusunmeyin dusununce isin icinden cikamiyo insan. Ben bi ara delirmek uzereydim cunku...Canım bak ne güzel en azından gidecekleri zaman belli.emin ol onlar gidince hersey yavaşça düzelmeye başlar,eskisi gibi olmaz diye sakin dusunme...seni ınan çok iyi anlıyorum benim eşimin ailesi de bir kac yıldır bizde,iyiler vs ama olmuyo ev ev üstüne çok zormus gerçekten insallah bu sene kış gelmeden ayrilicaz,,esim ben nasıl gidin di cem diyo,cagirinca baştan konuşmuştuk kimsenin kırılma gibi bi durumu yok gerekirse ben güzel bir şekilde söylerim dedim.herkesin özeli bir düzeni var.neden bunu göremiyorlar anlamak güç....
Cnm normal dogummu yaptin cok gecmis olsunKızlar küvezde oğlum doğumda ciğerlerinde su kalmış bide tansiyonum 18 e çıktı doğumda dua edin kızlar onu burda bırakıp çıkmak çok zormuş
Yok cnm tansiyon problemim vardı sezeryan yaptım o yüzden ciğerlerindeki suyu atamadı.4 saat uğraştık emmedi sonra hırlamaya başladı küveze aldılar.Keşke normal olsaydı ama sezeryan da bile tansiyonum 18 e çıktıCnm normal dogummu yaptin cok gecmis olsun
Yok cnm tansiyon problemim vardı sezeryan yaptım o yüzden ciğerlerindeki suyu atamadı.4 saat uğraştık emmedi sonra hırlamaya başladı küveze aldılar.Keşke normal olsaydı ama sezeryan da bile tansiyonum 18 e çıktı
@tommbik iki haftaya kurtuluyo bende insallah en gec ekimde kurtulucam,eşimin ailesiyle normalde bir sorunumuz yok iyi insanlar ama iste sadece iyi olmak aynı çatı altında yasanabilirligi getirmiyo insallah kötü olmadan ayrılırız.Kizlar ikinize de rabbim yardim etsin. Ben bazen kocama tahammul edemiyorum. Ailesine nasil tahammul ederdim bilmiyorum. Zaten evlilik bana gore degilmis. Ama simdi kizimla birlikte hayatim basliyor. Kocami zaten cok tinlamazdim. Bundan sonra hic tinlamam.. Her seyi cok dusunmeyin dusununce isin icinden cikamiyo insan. Ben bi ara delirmek uzereydim cunku...
İnşallah cnm durumu aynı daha beslenmeye başlamadı.ciğerlerinde ki suyu atamadı.LiveYourLife35 insallah en kisa zamanda kavusursun yavruna. Kendini uzme hic. Yeter ki sagligi duzelsin nasilsa kavusursunuz.
Canim.merak etme benimki de emmedi sonra tıkandı hava verdiler Aspire ettiler cigerlerdeki sıvıyı pislik çektiler toparladı canını sıkma iyi dusunYok cnm tansiyon problemim vardı sezeryan yaptım o yüzden ciğerlerindeki suyu atamadı.4 saat uğraştık emmedi sonra hırlamaya başladı küveze aldılar.Keşke normal olsaydı ama sezeryan da bile tansiyonum 18 e çıktı
Ağlamaktan mahvoldum canım ya korkuyorum sütüm kesilcek diye solunum cihazına bağlamışlar bugün gördüm yine hamdolsun çok şükür çok kötü durumda olan bebekler var.2 gün oldu bugün mamaya başlamışlar damar yolundan veriyolar.İnşallah sağ salim atlatır yavrum.Nasıl bebeğin şimdi bu sorun ne kadar sürdü.Sanada çok geçmiş olsun arkadasımCanim.merak etme benimki de emmedi sonra tıkandı hava verdiler Aspire ettiler cigerlerdeki sıvıyı pislik çektiler toparladı canını sıkma iyi dusun
Canim bizimki çok uzUn sürmedi 1 gün kaldı ama korkma orada olmasi daha iyi güvende sonuçta. Benim ki de manaya alisti hastane de hala meme tutturamiyorm ama sağlıklı olsun yeterAğlamaktan mahvoldum canım ya korkuyorum sütüm kesilcek diye solunum cihazına bağlamışlar bugün gördüm yine hamdolsun çok şükür çok kötü durumda olan bebekler var.2 gün oldu bugün mamaya başlamışlar damar yolundan veriyolar.İnşallah sağ salim atlatır yavrum.Nasıl bebeğin şimdi bu sorun ne kadar sürdü.Sanada çok geçmiş olsun arkadasım
Cnm korkma hastanede emin ellerdesiniz bu gun bilemedin yarin çikar ins bebis kac kg dogduAğlamaktan mahvoldum canım ya korkuyorum sütüm kesilcek diye solunum cihazına bağlamışlar bugün gördüm yine hamdolsun çok şükür çok kötü durumda olan bebekler var.2 gün oldu bugün mamaya başlamışlar damar yolundan veriyolar.İnşallah sağ salim atlatır yavrum.Nasıl bebeğin şimdi bu sorun ne kadar sürdü.Sanada çok geçmiş olsun arkadasım
İnşallah canım ya solunum cihazına bağlı hala ama ama almaya başladı dün 3750 doğduCnm korkma hastanede emin ellerdesiniz bu gun bilemedin yarin çikar ins bebis kac kg dogdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?