Masallah iyi dogmus iyilesir cnm merak etmeİnşallah canım ya solunum cihazına bağlı hala ama ama almaya başladı dün 3750 doğdu
Bugün iyiymiş şükürler olsun kan tahlilleride temiz çıkmışMasallah iyi dogmus iyilesir cnm merak etme
Cnm nasil oldu bebisBugün iyiymiş şükürler olsun kan tahlilleride temiz çıkmış
Amin canım hepimiz inşallah..
Canim gözün aydın çok sevindim inşallah birsey cikmayacajKizlar dogum yaptim. Nirmal dogum hem de... Suan bebekte bi problem gozukmuyor ama yarin cocuk dr u bakacak insallah bir sey cikmayacak.gecem1984 LiveYourLife35 E Englishule matsiyahoje F ferda88
Allah bağışlasın ne güzel bir haber bu çok çok sevindim..merak etme hiçbirşeyi çıkmaz insallah.o güzel kokusunu benim yerimde çek içine...miss misKizlar dogum yaptim. Nirmal dogum hem de... Suan bebekte bi problem gozukmuyor ama yarin cocuk dr u bakacak insallah bir sey cikmayacak.gecem1984 LiveYourLife35 E Englishule matsiyahoje F ferda88
Canim. Baktı mi doktorKizlar dogum yaptim. Nirmal dogum hem de... Suan bebekte bi problem gozukmuyor ama yarin cocuk dr u bakacak insallah bir sey cikmayacak.gecem1984 LiveYourLife35 E Englishule matsiyahoje F ferda88
Bakti canim gorunuste pek bir bulgu goremedim dedi. 3 gun sonra poliklinikte tekrar muayene edilecek.Canim. Baktı mi doktor
Bence hicbirsey yok canım Rabbimin izniyleBakti canim gorunuste pek bir bulgu goremedim dedi. 3 gun sonra poliklinikte tekrar muayene edilecek.
Insallah canim arkadasimBence hicbirsey yok canım Rabbimin izniyle
canım doğum yapmışsın hayırlı olsun nasıl şimdi bebiş?Bugün iyiymiş şükürler olsun kan tahlilleride temiz çıkmış
Canımiki cocuk dr u gordu down a dair bir bulgu yok dediler istersem 1. Aydan sonra test yapaçturabikirmişim ama hiç dusunmuyrum. Kızım gayet saglıklı.
çok şükür canım benim zorlu stresli hamilelik geçirdik hepimiz ams şükürler olsun hepsi geçti gitti bebeklerimizz gayet sağlıklı sükürler olsunCanımiki cocuk dr u gordu down a dair bir bulgu yok dediler istersem 1. Aydan sonra test yapaçturabikirmişim ama hiç dusunmuyrum. Kızım gayet saglıklı.
Cnm iyi oğlum ama emmiyor mamaya dadanmış doymuyor biberonla veriyorum.Mama da gaz yapıyor sabahlar olmasın hep ayaktayız anlayacağın:)Aman iyi olsun da uyumasakta olurcanım doğum yapmışsın hayırlı olsun nasıl şimdi bebiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?