• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÖNCE ALLAH RIZASI İÇİN SONRA BEBEKLERİMİZİN SAĞLIKLI DÜNYAYA GELMESİ İÇİN TEFRİCİYE DUASI

F Ftszynp canimmm cok sevindim.hayirli olsun gozunuz aydin.bence down gorunusten hemen belli eder.genetik teste bile ihtiyac yok.icini rahat tut.
herkes iyidir umarim.ALlaha emanet olun bebislerinizle

F Ftszynp sana bakmaya gelmiştim etiketi görmemişin. Doktorlar ne diyo canım allahın izniyle hiçbit sıkıntı çıkmayacak inşallah.
Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin inşallah

F Ftszynp sana bakmaya gelmiştim etiketi görmemişin. Doktorlar ne diyo canım allahın izniyle hiçbit sıkıntı çıkmayacak inşallah.
Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin inşallah
Canımiki cocuk dr u gordu down a dair bir bulgu yok dediler istersem 1. Aydan sonra test yapaçturabikirmişim ama hiç dusunmuyrum. Kızım gayet saglıklı.

Canımiki cocuk dr u gordu down a dair bir bulgu yok dediler istersem 1. Aydan sonra test yapaçturabikirmişim ama hiç dusunmuyrum. Kızım gayet saglıklı.
çok şükür canım benim zorlu stresli hamilelik geçirdik hepimiz ams şükürler olsun hepsi geçti gitti bebeklerimizz gayet sağlıklı sükürler olsun

F Ftszynp cnm etiketi görmedim hayırlı uğurlu olsun bebişin güle güle büyüt:)Kızlar 12 gün kaldı oğlum küvezde çok şükür sağlıklı ama emmiyor ilk çıktığı hafta tek göğsümü sadece emiyodu şimdi onuda bıraktı.Zorluyorum ama kıyamet kopuyo ve doymuyor.Sağıp biberonla veriyorum ama sütüm çok azaldı üzülüyorum F ferda88 cnm sende mama veriyodun yanlış hatırlamıyorsam aptamil verdi doktorumuz ama çok gaz yapıyor.Sen ne kullanıyorsun memnunmusun?

Back