Nm hayırlı uğurlu olsun bebişin sağlıcakla büyüt inşallah bende büyük uğraşlar sonucu üç gündür emziriyorum çok şükür ama arkasından mamamızı yine içiyoruz yoksa kıyamet kopuyor inşallah benim sütümde çoğalır emdikçeUzun zamandır yazmaya vaktim olmadı. Kızım tam 37.haftada acil sezeryanla doğdu. Tam sınırda prematüre oldu. Kucağıma verdiklerinde hepi topu 2 kiloydu. Çok şükür küveze almadılar.
Ama doğurmaktan daha zor bişey varsa emzirmekmiş. Resmen deveye atlatıyorum. Önce kandırmalık 20-30cc mama veriyorum. Emim sakinleşiyor. Sonra silikon meme ucunu takıp kendimi sağıyorum. Meme ucu sütle dolup süt akmaya başlayınca memeyi tepiyorum ağzına. Tam 3 haftadır savaşıyoruz resmen ama zafer kazanmaya başladım sütüm artmaya başladı çok şükür.
Süt artması için tek şey su bol bol su için emmiyorsa bile 3 saatte bir sağın kendinizi. 10 cc bile gelse dert etmeyin sağın.
Birde bebişko uyudumu sizde uyuyun yada uzatın bacaklarınızı. Tabi duş alın sık sık.
Stres yapma üzülmr kızının sana ihtiyacı var unutma. Onu senin süyün ayakta tutuyor ve turacak. Her dersin şifası senin sütün. Dua ederiz bol bol canım.jio canım güle güle büyüt bebeğini. bizler ne badireler atlattık bunları da atlatırız inşallah. sürekli memede durması çok iyi sütün artar ne güzel işte maşallah.
kızım iki aylık oldu çok şükür iyi. bir ay sonra göğüs cerrahı görecek bizi muhtemelen ameliyat tarihi verecek. çok şükür sütüm var şimdilik ama ameliyat dönemi kesilecek eminim.
kızım ameliyat olacakken bende süt müt kalmaz üzüntüden. şimdiden onun derdi sardı beni. sağıp buzluğa atmaya çalışıyorum ama iki günde toplam bir öğünlük sütü anca sağabiliyorum kızım hastanede bir hafta yatacaksa benim daha çook sağmam lazım.. oof of allah yardımcımız olsun.
Cnm gelip geçicek kolayca inşallah herşey iyi olacak üzülme tatlı bebişini kokla bizim yerimize:)Sen güçlü ol ki oda güçlü olsunjio canım güle güle büyüt bebeğini. bizler ne badireler atlattık bunları da atlatırız inşallah. sürekli memede durması çok iyi sütün artar ne güzel işte maşallah.
kızım iki aylık oldu çok şükür iyi. bir ay sonra göğüs cerrahı görecek bizi muhtemelen ameliyat tarihi verecek. çok şükür sütüm var şimdilik ama ameliyat dönemi kesilecek eminim.
kızım ameliyat olacakken bende süt müt kalmaz üzüntüden. şimdiden onun derdi sardı beni. sağıp buzluğa atmaya çalışıyorum ama iki günde toplam bir öğünlük sütü anca sağabiliyorum kızım hastanede bir hafta yatacaksa benim daha çook sağmam lazım.. oof of allah yardımcımız olsun.
Sana da iyi bayramlar.. Ben de önce sinopa 3-4 gunluk tatile gittim şimdi memleketteyim. Daha 40 ımız çıkmadı :) ben de kızım da gezmeyi seviyoruz..
sevindim senin adına canım ya benim kız ev kuşu oldu evden çıkartana kadar canım çıkıyor hele dış kapıyı gördü mü kıyaneti koparıyor dışarı çıkınca bazen sususyor bazen susmuyor ama ağlasa da alıştırmaya çalışıyorumSana da iyi bayramlar.. Ben de önce sinopa 3-4 gunluk tatile gittim şimdi memleketteyim. Daha 40 ımız çıkmadı :) ben de kızım da gezmeyi seviyoruz..
canım anlıyorum seni benim kız da kolik her akşam 7de ağlama nöbeti geliyor bazen 2 saat bazen 4 saat. sadece emerken susuyor.sab simplex rezene anason acı elma yağı banyo masaj ne yaparsan yap bişey değişmiyor. 3-4 ayda geçermiş kızım tam 77 günlük. az kaldı geçecek inşallah.seninki de geçecek biraz sabır. sen sakin olursan daha kolay atlatılıyoİyi bayramlar canlarım:)Bebişler nasıl bakalım?Oh ne güzel tatili değerlendirmişsiniz ben parka bile zor çıkıyorum.Oğluşum kolik o kadar sinirli ki ağlama nöbetleri en az 10 saatSallamaktan ayaklarım koptu.Bu hafta doktoru fitil ve şurup yazdı da biraz rahatız yani 2 saat ağlıyoruz buna da şükür:)
Çok zor canım ya hepsini denedik boşuna o an rahatlıyo sonra yine aynı saati şaşmıyo 5 te başlıyo gece 12 yada 1 gaz çıkardığı halde sakinleşmiyor ağlamaya başladımı durduramıyoruz.İlk 3 haftalık falandı başladı şaşırdım korktum başedemiyodum ama şimdi sakinim alıştım.Çok yorucu bir süreç yalnızım geceleri eşim gece çalışıyor iki dakika inmiyor kucağımdan:) 3. Ayın sonunda geçermiş gün sayıyorum.Bende bayramda İzmire gitmek istiyodum ama cesaret edemedim bu durumda.Parka çıkıyoruz 10 dakika sonra başlıyo katılıyo ağlamaktan ama yılmadım hergün yarım saatte olsa çıkarıyorumcanım anlıyorum seni benim kız da kolik her akşam 7de ağlama nöbeti geliyor bazen 2 saat bazen 4 saat. sadece emerken susuyor.sab simplex rezene anason acı elma yağı banyo masaj ne yaparsan yap bişey değişmiyor. 3-4 ayda geçermiş kızım tam 77 günlük. az kaldı geçecek inşallah.seninki de geçecek biraz sabır. sen sakin olursan daha kolay atlatılıyo
Bu ay biraz da olsa azalma olmadı mı canım sizin az kalmış inşallah 3 sonunda bitercanım anlıyorum seni benim kız da kolik her akşam 7de ağlama nöbeti geliyor bazen 2 saat bazen 4 saat. sadece emerken susuyor.sab simplex rezene anason acı elma yağı banyo masaj ne yaparsan yap bişey değişmiyor. 3-4 ayda geçermiş kızım tam 77 günlük. az kaldı geçecek inşallah.seninki de geçecek biraz sabır. sen sakin olursan daha kolay atlatılıyo
canım azalma şöyle oldu haftanın 7 günü olurken şimdi 6 gün oluyor.yada 7 gün olursa 1-2 günü daha hafif geçiyor. öyle çok da azalma denmez. ben de çıkarıyorum hiç olmazsa balkona çıkarıyorum. bi cesaret ankaraya getirdik sıkıntı oldu ama zaten kış geliyor soğuklar gelmeden gezdirmiş oldukBu ay biraz da olsa azalma olmadı mı canım sizin az kalmış inşallah 3 sonunda biter
Anladım canım.İyi gezmeler küçük hanıma sana da iyi bayramlar tekrar tatlı kızını kokla bizim içincanım azalma şöyle oldu haftanın 7 günü olurken şimdi 6 gün oluyor.yada 7 gün olursa 1-2 günü daha hafif geçiyor. öyle çok da azalma denmez. ben de çıkarıyorum hiç olmazsa balkona çıkarıyorum. bi cesaret ankaraya getirdik sıkıntı oldu ama zaten kış geliyor soğuklar gelmeden gezdirmiş olduk
Canim sana da iyi bayramlar. Allah yardimcin olsun. Aglayan bebek cok zor. Ana sagligi yerinde olsun. Gerisi duzelecek nasilsaİyi bayramlar canlarım:)Bebişler nasıl bakalım?Oh ne güzel tatili değerlendirmişsiniz ben parka bile zor çıkıyorum.Oğluşum kolik o kadar sinirli ki ağlama nöbetleri en az 10 saatSallamaktan ayaklarım koptu.Bu hafta doktoru fitil ve şurup yazdı da biraz rahatız yani 2 saat ağlıyoruz buna da şükür:)
En guzeli alistirmak yoksa bizim hayatimiz cok erteleniyor. Ama es de onemli disari ciktiginiz da yardimci olmasi gerekiyo. Benim esimsevindim senin adına canım ya benim kız ev kuşu oldu evden çıkartana kadar canım çıkıyor hele dış kapıyı gördü mü kıyaneti koparıyor dışarı çıkınca bazen sususyor bazen susmuyor ama ağlasa da alıştırmaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?