• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri onca tavsiyeden sonra gelinliğimi buldum :)

hayırlı olsunnn canımmm
epey kuyrukluymus oyanamak zor olmayacakmı ???
bırde el buketını nereden yaptırdın

bunu nasıl yaptınn cnaımmm
teşekkürler canım oynamak zor olcak ama her güzelin bi kusuru vardır buda o:16::16: çiçeğimi gelinlikçim yaptı sağolsun:29:
renkli kartonu cetvelle kestikten sonra eminönünden aldığım çiçekleri saplarından kopartıp silikon tabancasıyla yapıştırdım:12:
Gerçekten çok beğendim gelinliğini sana da çok yakışmış..Mutluluklar :16:
çok teşekkürler:1:
canımm gelinliğin harika olmuş :))) bende bu akşam son provaya gidiyorum bakalım nasıl olmuş benim ki :)

çok teşekkürler canım darısı sana inş çok siner içine:16:

yarın gelinliğimle en mutlu günümü yaşıcam inş:16::16::16:
hala şaka gibi geliyo planlar stresler olcakmılar derken gün geldi bile:31::31:

Allah mesut etsin, çok yakışmış, en çok kurdeleni beğendim:16::16::16:
Hayatının en mutlu günü, hayatın hayatının aşkıyla birleşicek en en en önemlisi buu.. :16::16::16: Sana minicik tavsiye, O günün tadını çıkar, yolunda gitmeyen ufak tefek şeyler olabilir sakın canını sıkma, kimseyi kafana takma, bol bol güllll, kocana sarıll:):):)

Gelinliğini çok bağendim güle güle giy :) pembe kuşak sanırım satenden o yüzden fotoğraflarda hep böyle parlak çıkıcaktır .. Bende pembe kullandım benimki kadife gibiydi , kadife kullanırsan daha soft bi renk olur bence :) böyle de çok güzel sadecde bi öneri .. Tabi bu arada düğünün geçmişte olabilir ne zaman olcaktı bilmiyorum :)

Üstteki yorumu okudum çoktan olmuş düğünün :) hayırlı olsun resim bekliyoruz artık :)

Son düzenleme:
bende kuşak farklı renk istiyorum ama maalesef gelenek kırmızıymışşş die takamıcam :/
ben kurdelayı evde takmadım kırmızı kurdelayla çıktım sonra düğün salonunda ve foto çekimlerinde kullandım canım:16:
Allah mesut etsin, çok yakışmış, en çok kurdeleni beğendim:16::16::16:
Hayatının en mutlu günü, hayatın hayatının aşkıyla birleşicek en en en önemlisi buu.. :16::16::16: Sana minicik tavsiye, O günün tadını çıkar, yolunda gitmeyen ufak tefek şeyler olabilir sakın canını sıkma, kimseyi kafana takma, bol bol güllll, kocana sarıll:):):)
canımmmm ne güzel tavsiyeler bunlar harikaydı herşey:21::21::21:
çok beğendim gelinliğini ve çiçeğini mutlulukla giy şekerim:16:
teşekkürler canım
samimi söyluyorum her biri çok çok güzellllll bayıldımmmm (maşallahh ) Allah mutluluğunu daim etsinn
çok çok teşekkürler:16::16:
Gelinliğini çok bağendim güle güle giy :) pembe kuşak sanırım satenden o yüzden fotoğraflarda hep böyle parlak çıkıcaktır .. Bende pembe kullandım benimki kadife gibiydi , kadife kullanırsan daha soft bi renk olur bence :) böyle de çok güzel sadecde bi öneri .. Tabi bu arada düğünün geçmişte olabilir ne zaman olcaktı bilmiyorum :)

Üstteki yorumu okudum çoktan olmuş düğünün :) hayırlı olsun resim bekliyoruz artık :)

eveeeeeeet artık evlendim bendeeee :D:9::9:

kızlaaaaaaar gelinliğim bana masal yaşattı:16::16:
şimdi başkasının masalını yaşasın istiyorum satın almayı düşünen arkadaşlareım özelden ulaşsın herşey dahil 1000 tl (özel durum için indirim söz konusu):16::16:
isteyenlere düğündende resimler gösteririm:21:

$229450_373382032738708_613410827_n.jpg
$303168_431815846853589_885880636_n.jpg
$DSC_0077.JPG
$DSC_0240.JPG

düğün günümden bikaç kare düşünenler msjla ulaşsınlar:nazar::nazar::nazar:

Back