• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri onca tavsiyeden sonra gelinliğimi buldum :)

$130720121673.jpg

kızlaaar gelin arabamız için yaptım bembe beyaz konsepte devam:1::1::1::1:

ben geldim kızlar gelinliğimi aldım artık:16::16:
gelinliğimmmmmm:21::21:
$20120828_124759.jpg
duvağım sade ve şık:38:
$20120828_124849.jpg
eteğim:16:
$20120828_124903.jpg
$20120828_125011.jpg
$20120828_124942.jpg

$20120828_125852.jpg

bunlar kızlar resimler:39:
kurdela boyutları kesilcek uzunluk bilerek yapıldı ben ayarlıyım diye kurdelalı ve kurdelasız olarak fotoğraf çekimlerinde kullancam:12::12:
şimdi yorumlarınızı alıyım:16::16::16:

çok güzel olmuşsunnnnn
gelinliğe bayıldım, sana da çok yakışmış
bu gelinlik 34 beden mi ??
34 beden için üst kısmı fazlaca güzel olmuş :1:

Gelinlik çok hoş olmuş canım güzel bir seçim.

Beni tek düşündüren kurdelenin rengi, bana fazla açık geldi, belki de flaştandır bilemiyorum. Biraz daha koyusu daha yakışırdı sanki.

Çok hoş olmuş hele ki uzun kuyruklu olması çok güzel güle güle giyin canım mutluluklar

Gelinlik çok hoş olmuş canım güzel bir seçim.

Beni tek düşündüren kurdelenin rengi, bana fazla açık geldi, belki de flaştandır bilemiyorum. Biraz daha koyusu daha yakışırdı sanki.
flashtan öle duruyo canım saten olduğu için rengi çok tatlı bi pembe çok teşekkürler:16:

Çok hoş olmuş hele ki uzun kuyruklu olması çok güzel güle güle giyin canım mutluluklar

salon düğününde bu kuyrukla nasıl başa çıkarım bilemiyorum ama hayalimdi olmassa içimde kalırdı :1:

flashtan öle duruyo canım saten olduğu için rengi çok tatlı bi pembe çok teşekkürler:16:

salon düğününde bu kuyrukla nasıl başa çıkarım bilemiyorum ama hayalimdi olmassa içimde kalırdı :1:

Canım kuyruğu bilekte toplayabileceğin bir ayrıntı yaptıramaz mısın, böylelikle daha rahat edebilirsin istersen?

Eklentiler

• $tail.jpg
    $tail.jpg
    38,3 KB · Görüntüleme: 53
Canım kuyruğu bilekte toplayabileceğin bir ayrıntı yaptıramaz mısın, böylelikle daha rahat edebilirsin istersen?

söyledim canım ama kuyruk tülle dolu kat kat tül bu sefer aşadan onu tuttugumda tül yana düşüyo çirkin duruyo:5:
halaydan muaf kalcam :19:

söyledim canım ama kuyruk tülle dolu kat kat tül bu sefer aşadan onu tuttugumda tül yana düşüyo çirkin duruyo:5:
halaydan muaf kalcam :19:

Doğru canım haklısın tül olunca öyle maalesef aklıma gelmemişti orası ama boşver arkadaşların seni ortaya alır bir güzel döktürürsün :)

hayırlı olsunnn canımmm
epey kuyrukluymus oyanamak zor olmayacakmı ???
bırde el buketını nereden yaptırdın

canımm gelinliğin harika olmuş :))) bende bu akşam son provaya gidiyorum bakalım nasıl olmuş benim ki :)

Back