- 27 Mart 2011
- 2.984
- 2
- 106
- Konu Sahibi adaderenim
çok hoş çok güzel güle güle giy tatlım
çok teşekkür ederim canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok hoş çok güzel güle güle giy tatlım
Çok hoş gerçekten. Sonsuz mutluluklar dilerim.
gerçekten çok beğendim ve size çok yakışmış,mutluluklar dilerim
çok teşekkür ederim bu daha ham hali taşlarla ışıltı dolu olcak ve üst kısmı şuan bedenim oldugu için bel kıvrımlarımı dahada gösterdigerçekten çok güzel,bayıldım
Allah güle güle giymeyi nasip etsin.Benin istediğim tarzda böyle
Pembe kurdele çok güzel durabilir.Ama bu şekilde bile büyüleyici olmuş maşallah
çok teşekkür ederimçok beğendim mutluluklar
tek beğenmeyen benim sanırım :)) canım yanlış anlama wallahi fikrimi söyleyeyim belki zıt fikri de duyman senin için iyi olabilir die yazıyorum yoksa yazmayıp içimde tutacaktım seni incitmek için yazmıyorum kesinlikle...ya binlerce hoş model varken açıkçası çok zevksiz geldi gelinliğin hele de o gri şerit... ve kesimi de öyle... ne biliyim hiç peri kızı gibi duru olmamışsın...
acaba straplez değilde askılı olsa,veya dantelli olsa üst tarafı nasıl durur?
acaba straplez değilde askılı olsa,veya dantelli olsa üst tarafı nasıl durur?
çok teşekkür ederim hepimiz çooook mutlu oluruz inşgelinliğiniz çok güzel,size mutluluklar diliyorum
Canım gelinliğin çok güzel sana çok yakışmış istediğini bulmuşsun ne güzel sarısı başımıza
hiç düşünmedim canım ama benim boyun mesafem sanki kısa gibi
olurmu :26:
bu arada nişanınızı tebrik ederim
teşekkür ederim canım
straplez sana çok yakışmış bence,ama benim omuzlar biraz öne doğru olduğu için üst tarafı ya askılı yada dantelli düşünüyorum.
aysiraydı dimi bu canım?bende böyle bi model denicem gidince
çok teşekkür ederimgüzelmiş.hayırlı olsun canım
çok cici bir gelinlik,yakışmışda ...fakat o gri kemer olmamamış....bence beyaz gelinliğe ancak saten beyaz kuşakta olabilir..