• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri onca tavsiyeden sonra gelinliğimi buldum :)

gerçekten çok güzel,bayıldım:16:
Allah güle güle giymeyi nasip etsin.Benin istediğim tarzda böyle :31:
Pembe kurdele çok güzel durabilir.Ama bu şekilde bile büyüleyici olmuş :31: maşallah :nazar::nazar:

tek beğenmeyen benim sanırım :)) canım yanlış anlama wallahi fikrimi söyleyeyim belki zıt fikri de duyman senin için iyi olabilir die yazıyorum yoksa yazmayıp içimde tutacaktım seni incitmek için yazmıyorum kesinlikle...ya binlerce hoş model varken açıkçası çok zevksiz geldi gelinliğin hele de o gri şerit... ve kesimi de öyle... ne biliyim hiç peri kızı gibi duru olmamışsın...

gerçekten çok güzel,bayıldım:16:
Allah güle güle giymeyi nasip etsin.Benin istediğim tarzda böyle :31:
Pembe kurdele çok güzel durabilir.Ama bu şekilde bile büyüleyici olmuş :31: maşallah :nazar::nazar:
çok teşekkür ederim bu daha ham hali taşlarla ışıltı dolu olcak ve üst kısmı şuan bedenim oldugu için bel kıvrımlarımı dahada gösterdi :16:
resimlerde kurdela kullancam bebek pembesi sonra düz kullanmayı düşünüyorum düğün sonuna doru yine takcam inş:nazar:
yorumun için ayrıca çok teşekkür ederim:nazar::nazar:
çok beğendim mutluluklar:16:
çok teşekkür ederim:54:
tek beğenmeyen benim sanırım :)) canım yanlış anlama wallahi fikrimi söyleyeyim belki zıt fikri de duyman senin için iyi olabilir die yazıyorum yoksa yazmayıp içimde tutacaktım seni incitmek için yazmıyorum kesinlikle...ya binlerce hoş model varken açıkçası çok zevksiz geldi gelinliğin hele de o gri şerit... ve kesimi de öyle... ne biliyim hiç peri kızı gibi duru olmamışsın...

yok canım estafurullah herkesin fikri ve zevki kendine :12:
bende bu sayfada birçok gelinliği begenmedim ama begeneni çok oldu:1:
giri şerit değil bebek pembesi olcak
$430333_3194527103553_176604494_n.jpg
üst kısmı şuan aynı böle olcak taşlı ve asıl niyetim bu şekilde kullanmak:24:
ayrıca bu gelinliğin 38 benim 34 beden oldugumu ve şuan resimdekinde hiç bi hattımın gözükemediğini hesaba katarsanız çok sevnirim :16:

Son düzenleme:
acaba straplez değilde askılı olsa,veya dantelli olsa üst tarafı nasıl durur? :16:

Canım gelinliğin çok güzel sana çok yakışmış istediğini bulmuşsun ne güzel sarısı başımıza :32:

gelinliğiniz çok güzel,size mutluluklar diliyorum
çok teşekkür ederim hepimiz çooook mutlu oluruz inş:16::16:
Canım gelinliğin çok güzel sana çok yakışmış istediğini bulmuşsun ne güzel sarısı başımıza :32:

iyi yaa kötü bakıp çıkmayan ve yorum yapan herkese çok teşekkür ederim:16:
bende nasıl anlaşılıyo hayalindeki gelinlik der dururdum sırf bu yüzden baya bi gelinlik denedim hepside birbirinden farklı ama bunu giyince kalbim fırlıcak gibi hissttim:12:
Allah hepimize böle duygu yaşatsın inş:16:

hiç düşünmedim canım ama benim boyun mesafem sanki kısa gibi :17:
olurmu :26:

bu arada nişanınızı tebrik ederim:16:

teşekkür ederim canım :16:
straplez sana çok yakışmış bence,ama benim omuzlar biraz öne doğru olduğu için üst tarafı ya askılı yada dantelli düşünüyorum.
aysiraydı dimi bu canım?bende böyle bi model denicem gidince :9:

teşekkür ederim canım :16:
straplez sana çok yakışmış bence,ama benim omuzlar biraz öne doğru olduğu için üst tarafı ya askılı yada dantelli düşünüyorum.
aysiraydı dimi bu canım?bende böyle bi model denicem gidince :9:

bu çok büyüktü canım sanırım ondan provam oldugunda o resimleride yüklerim inş eylülde düğünüm diye ağustosta alcam gelinliğimi:16:
kadıköy aysiradan aldım canım hatta bu siteden tanıştıgım arkadaşımda geldi taaaa tokattan oda ordan aldı:1:

çok cici bir gelinlik,yakışmışda ...fakat o gri kemer olmamamış....bence beyaz gelinliğe ancak saten beyaz kuşakta olabilir..

güzelmiş.hayırlı olsun canım
çok teşekkür ederim:16:
çok cici bir gelinlik,yakışmışda ...fakat o gri kemer olmamamış....bence beyaz gelinliğe ancak saten beyaz kuşakta olabilir..

evet canım çok cici bişey:1:
bebek pembesi olcak kurdela olcak:17:
pembe beyazlı el buketim ve pudra rengide ayakkabım olcak:12:

Back