Onbinlerce köpeği yediler

Köpeklerin yenilmesini normal karşılayamasam da evet baktığında inek, koyun, keçi, oğlak, tavuk nasıl yeniyorsa o da yenebilir...Yani içim el vermiyor tabii ki ama düz mantık kurarsak böyle. Burada karşı çıkılması gereken nokta hayvanlara işkence edilmesi, canlı canlı haşlanması, derilerinin yüzülmesi. Düşüncesi bile kötü ya Dünya ayağa kalktı ama yine de iptal olmadı bu iğrenç etkinlik, maalesef.

Tabii işkenceyi görmek için Çin'e kadar gitmeye gerek yok, burada yediğimiz ineklere, tavuklara sanki eziyet edilmiyor mu? Evet, çoğu süt, yumurta ve et üreten cansız varlıklar gibi muamele görüyor. Hakikaten insanlık ne iğrenç. (Bir yere bağlayamadım)

düz mantık dışındaki düşüncelerine katılıyorum.

her gün milyonlarca hayvan tutsak ve işkenceyle öldürülüyor.
örnekse ıstakozlar canlı canlı haşlanıyorlar tahmin edemeyeceğimiz şekilde acı çekiyorlar...
‘Yıllarca kabuklu hayvanlar üzerine araştırmalar yapmış bir omurgasızlar zoolojisti olarak şunu söyleyebilirim ki, ıstakozlar onlara zarar verecek eylemleri hissetmelerini sağlayan oldukça gelişmiş sinir sistemine sahiptir. … Istakozların acıyı hissettiğine eminim.’Jaren G. Horsley

tavuk,inek,koyun,hindi,boğa,at,...saymakla bitmez bu büyük hayvan endüstrisini görüp yazmak ayrı bir forum gerektirir..
bunları durdurmayan dünya, çindeki işkenceyi de durdurmaz.

umarım bu köleliğin bittiği dünyayı görürüm...

Bu köleliğin bittiği dünyayı görebileceğimizi sanmıyorum çünkü artan nüfusla birlikte ihtiyacı karşılamak için seri üretime dönüşüp eziyet dolu bir yaşam süren hayvan sayısı da artıyor. Keşke tüm dünyada et, tavuk, ıstakoz vb tüketimi birden dursa ve en azından şartlar düzelene kadar bu protesto devam etse.

Bunlar evet b.k da yiyorlar. Anlatsam mideniz kaldirmaz zira benim de kaldirmiyor.
Kusacagim su an

Yani bizlerde her kurbanda milyonlarca kurbanlık hayvan kesiyoruz ve dünyadan da eleştiri alıyoruz köpek yiyebilirler ama işkence ederek canlı canlı yüzerek değil
Çoğu insaninda kurbanda koç testisi yediğini ve biliyorum
Bence pekte bi fark yok

Bu Çinlilerde ne mide, nasıl bir damak tadı var yaa.. her bulduklarıni yiyorlar. Yedikleri yarasa öyle sıska da olmazlardi hani...

Yenmesi sorun değil,sağlığa zararlı olmadığı sürece.Ama işkence edilmesi korkunç.Zavallılar,bari acısız ölseler...

çinliler bu köpek etini sıcak tutması ve cinsel gücü arttırması için yiyorlarmış. gelenekselmiş.

ne bileyim, biz de hayvan yiyoruz. bence de her türlü hayvan kesmek iğrenç. ama kurbana mmm yaparken köpek yemelerine katliam demek komik oluyorrsdasfasd...

Bazı kültürlerde de bizim kestiğimiz büyükbaş ve kuzu/koyun tabu ve aynen köpek etine verdiğimiz tepkileri onlar da inek,kuzu yendiğinde gösteriyor. Bu et işi kültürden kültüre, inançtan inanca ve hatta coğrafi şartlara göre değişmekte ; misal eski Türklerin at eti yemesi ve hala bazı Türki Cumhuriyetlerinde yenmeye devam edilmesi gibi. Demem o ki evet tasvip etmesek de Çinliler o kültürle yetiştiği için garipsemezken bize korkunç geliyor. Ama üniversite döneminde tanıştığım Hindu arkadaşlarım da hep dehşetle inek/sığır gibi kırmızı et tüketimini nasıl gerçekleştirdiğimizi sorarlardı bana. Bize göre de normal işte. Takıldığım nokta işkence edilmesi yazık o hayvancağızlara... Her sene 300 kişi kuduz olup ölüyormuş umarım o yedikleri hayvanların çoğu kuduzdur ve yine umarım ki o işkence edenler kuduz olanları yer de bulaşır.

Ayrıca Çinliler penis yiyorlar diye eleştiren üyeler, Türkler de koç testis'i yer nam-ı diğer Billur

ne bileyim, biz de hayvan yiyoruz. bence de her türlü hayvan kesmek iğrenç. ama kurbana mmm yaparken köpek yemelerine katliam demek komik oluyorrsdasfasd...

hepsine katliam demek daha doğru olurdu. alışkanlıklar ahlakın önüne geçiyor maalesef....

aslında ihtiyaç olarak görmese kimse, köleliğin bitmesi mümkün. ortaçağda da insanları ihtiyaç olarak görüyorlardı.
vegan olimpiyat sporcuları var dünyada ihtiyaç olsa onlar yarışlarda derece kazanamazdı...
vejetaryenlerin duruşu hayat boyu kısa süreli değil. benim taşıdığım bir damla su büyük katliamı durdurmasa da ne tarafta olduğum belli bu yüzden vicdanım rahat.

ne bok yıyorsanız yıyın
ama azıcık usulune göre yapın. işkence, döverek olmaz. kalpsız pislikler.

tamam bızde hayvan etı yıyoruz ama bunlar gibi işkence edıp degıl, usulunce!

ne bok yıyorsanız yıyın
ama azıcık usulune göre yapın. işkence, döverek olmaz. kalpsız pislikler.

tamam bızde hayvan etı yıyoruz ama bunlar gibi işkence edıp degıl, usulunce!

bu insanlık dışı işkencelere tepkini anlıyorum aynı duygular içerisindeyim..

ama bunun dışındakileri normal kabul etmeni dehşetle karşılıyorum.
usulünce dediğin yöntemler arasında ineğin memesine alevleme yapıyorlar bu işkence değil mi. suni tohumlama adı altında işkence ediyorlar tecavüzden ne farkı var?

bunların yaptıgı usulunce mı oluyor anlayamadım ne anlatmak ıstedıgını?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…