Onbinlerce köpeği yediler

süt içiyorsun sanırım ineklere suni tohumlama yapıyorlar. nereden satın alırsan al aynı işkencelerden geçiyorlar. bunu anlatmak istedim
bir akrabamın köyünde bulunmustum cok eskıden
hiç öyle bir şey yapmıyorlardı. bır fıkrım yok.

işkence etmesek de biz de kurbanları ayağından asıp canlı kesiyoruz sör, uyutmak yerine. :/
o benım bıldıgım yatırılarak kesılmıyor muydu?
evet dırekt gırtlaga gırıyorlar.. dinimizce uyutularak mı yoksa bu sekılde mı daha uygun bılmıyorum.
ama bıldıgım bişi varsa çinliler cok pisler ve her seyı yıyorlar
hatta ıskencelı bıle oluyor.

kan akması gerekiyormuş ya, uyutmak usulüne uygun olmuyor. benim gördüklerim kurban kesim alanlarında tek ayağından asılıyor. bu sene gitme gafletinde bulundum. :///

suni tohumlama ile bu canlı köpek derisi yüzmeyi nası bağdaştırdınız anlamadım :S

kan akması gerekiyormuş ya, uyutmak usulüne uygun olmuyor. benim gördüklerim kurban kesim alanlarında tek ayağından asılıyor. bu sene gitme gafletinde bulundum. :///
çok uzun zamandır görmedım ben. benım bıldıgım gözlerını kapatıp yere yatırıp öyle kesılmesı.
o tek ayagından asanlara ınsan demeyeceksın.
derısını yuzmek ıcın asılıyordu sanırım. ama o da hayvan öldükten sonra.

suni tohumlama ile bu canlı köpek derisi yüzmeyi nası bağdaştırdınız anlamadım :S
tek suni tohumlama değil, örnek verdim sadece..
yumurta yiyorsun değil mi? bu "ihtiyacı" karşılamak için binlerce erkek civcivi canlı canlı kaynar suda ya da dumanla öldürüyorlar sırf yumurta yapamayacakları için.kazları sırf yumuşak tüyleri için canlı canlı yoluyorlar. bunları bilmiyor görmüyor olmamız gerçekleşmediği anlamına gelmez. hepsi de insanlık dışı işkence bu yüzden bağdaştırıyorum.

Anlat anlat.
Burada çinlilere nefret kusmak kolay geliyordu, sanki biz çok farklıymışız gibi. Hayvanı illa tanrılar kan istiyor gibi ilkel bir gerekçeyle kendindeyken(yani burada kullanılan deyimle 'canlı canlı') kesmek çok normal bir şey değilmi bayram adı altında çoluk çocuğun önünde.

biliyorum anlattıklarını tabiki zaten mesleğim gereği aşinayım
yumurta yemiyorum ama tabiki sevmediğimden...eğer sevsem yerdim..
haklısın tabiki ama işte insan nüfusu arttıkça tüketim artmakta böylece bu tür ekstansif çözüm yolları bulunuyor hayvan refahı O artık

aynı şeyi sorgulayınca "dinimiz emrediyor" diyorlar. Atıyorum İslamiyet köpek yemeyi meşru saysa onu da normal kabul edecektik hiç kimse hayır falan demesin. Bazı şeyleri milletlere ve insanlara beddua / hakaret ederek yüklemeden önce bi' düşünmek gerek. O adamların dini/kültürü/batıl inançlara olan bağlılığı bunu gerektirmiş. Keza islamiyette de kurban kesimi hristiyanlara anlamsız ve barbarca geliyor. Bu konu uzar gider...

bu tür kampanyaların hiç bir faydasını görmedim.. insanların şu ırktan nefret ediyorum demesinden başka bir şeye sebep olmuyor.

tek başına bir festivali kötülemek işe yaramaz hatta onları meşrulaştırmaya yol açar tüm hayvan sömürüsüne karşı çıkmak gerekir

hayvan hakları aktivistin videosu var çoğu soruya cevap veriyor..

Ne kurban kesmek, ne inek ya da tavuk yemek ne de kedi, köpek, ahtapot, örümcek yemek katliam ya da canavarlık falan degildir. Sonuçta insanların büyük çogunlugu bunları yiyor, ne var yani?

Üstteki video da duygu sömürüsü aslında bi nevi. Türcülük denilen şey var ve bu gerekli. İnsanlar kendi türü için diger türleri kullanırlar, bu kadar basit bir şey bu. Balık, sebze, meyve falan da yemeyelim madem, onlar da kim bilir kimin evladı, onlar da can Gereksiz duygu sömürüsü bunlar.

Ayrıca bu sözde hayvan hakları savunucularının arasında da epey iki yüzlüler vardır. Kendi evcil hayvanlarına kıyafet falan giydirirler, lüks yaşatırlar ama aç insan görünce kılını kıpırdatmazlar. Bu da türcülük ona bakarsan. Kedisinin köpeginin lüksü,kuaförü, kıyafeti aç, evsiz çocuktan çok daha önemlidir ne de olsa. Sonra da gelmiş türcülük kötü diye masal anlatıyorlar.

Cehalet de gerekli bir şeydir diyordum bir aralar. Bu da onlardan birisi işte. İnsanların çogunun bu konuda cahil olması lazım. Sonuçta o kadar insana et yetiştirmek kolay iş degil, böyle şeylerin oluyor olması anormal degil bu yüzden de. Kesim yapılan yerler konusunda da insanlar cahil oluversinler, böylesi herkes için daha iyi.

sebze meyve yemeyelim mi? sebzelerin sinir sistemi mi var. ailesi çocukları duygusal bağları mı var

videoyu izlemeden yorum yapmışsın. sadece türcülükten mi bahsediyor?

evet o iki yüzlüler var ama konuyla konuştuklarımızla ne alakası var?

seninki şuna benziyor; bir katile cinayet suç dersin. o da katil bir çok insan var der. ondaki mantıktan farkı yok senin mantığının...bir çok insan katil o zaman biz de adam öldürelim bu nasıl bir mantık?çoğu kişi yapıyor diye yapmak zorunda mısın? et yemeden de pek ala yaşayabilirsin.

konu sadece türcülük değil 'tüketilecek'sömürülecek hayvanların yemleri için yağmur ormanları katlediliyor. milyonlarca tarım arazisi var insan soyunun tüketebileceğinden kat be kat üretiliyor. hadi damak tadımı değiştiremem falan dersin bir nebze anlarım da cahil kalalım ne var demen yazık olmuş.
cahillik mutluluktur. sanırım bunları bilmemekle epey mutlusun.

Son düzenleme:
Ne b.k yerseniz yiyinde hayvana niye işkence ediyorsunuz??
Dünya üzerinde gezip görmek istediğim çok yer var. Çin hariç nedense..
Kendimi orada asla güvende hissedemem.

Gitmek istemediğim yerler aradında asya var kesinlikle, herlade oralarda katil olurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…