Onbinlerce köpeği yediler

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Onbinlerce köpeği yediler

Çin’de “Köpek eti festivali” kapsamında onbinlerce köpek kesildi. Bild gazetesinin haberine göre, Çin’in Yulin bölgesinde 2009 yılından bu tarafa kutlanan festival kapsamında 40 bini aşkın köpek kesilerek yenildi. Yaz başlangıcı nedeniyle yapılan festivalde, köpek eti yenilmesinin şans getireceğine inanılıyor.

Haberin diğer fotoğrafları için tıklayın

İki bin yıldan bu tarafa köpek eti yenilen Çin’de, köpek eti oldukça lezzetli bir et türü olarak addediliyor.

PROTESTOLARA RAĞMEN DEVAM EDİYOR

Tüm dünyada köpek eti festivaline karşı internet üzerinden protesto kampanyaları düzenlendi. İki milyonu aşkın kişinin internet üzerinden katıldığı protestolara rağmen festival gerçekleştirildi.

Hayvan hakları savunucuları, özellikle köpeklerin yenilmesi kadar, hayvanların kesim şekline de tepki gösteriyor. Köpek etinin daha lezzetli olduğu gerekçesiyle bazen canlı canlı derilerinin yüzüldüğü, bazen de adrinalin salgıladığı için kesimden önce dövüldükleri belirtiliyor.

YILDA 300’Ü AŞKIN KİŞİ KUDUZDAN ÖLÜYOR

Resmi rakamlara göre her yıl Çin’in Yulin bölgesinde 300’ü aşkın kişi, köpek etinden bulaşan kuduz nedeniyle yaşamını yitiriyor. Kuduz virüsünün kolay kolay kızartma ya da pişirme yöntemi ile ölmediğine dikkat çekiliyor.
http://www.milliyet.com.tr/kopek-eti-festivali-icin-40-bin/dunya/detay/2077313/default.htm

Son düzenleme:
Allahım iğrenç bişey nasıl mide var bu çinlilerde yazık o köpecikleri nasıl katlettiler birde vicdansızlar

tamam bazı hayvanlar yemek için de köpek yenir mi?

Yenir. Köpek kaslı bir hayvandır ve kaslı et güzeldir.Ama hayvanları bu yenir yenmez diye kategoriye koyamayız. Müslümanların koyun kesmesi ile onların köpek kesmesi arasında bir fark yoktur. Bir çok kişi için de koyun ya da inek yenmez.
Nasıl insanlar yemek için inek besliyorsa, bunlar da yemek için köpek besliyorlar.
Karınca, yılan, kirpi, kedi, koyun, köpek, deve, çekirge, domuz bunların hepsi bugün bir yerlerde tüketiliyor.

Bence bir canlının etinin yenmesi mide bulandırıcı. Hayvan ayırt etmiyorum

görüntülerden midem bulandı bunların yemediği birşey yok ki köpek de bolca var beleşe festival yapıyorlar pislikler
bizim ülkemizden de sokak köpeklerinin çine götürüldüğünü duymuştum
ucubeler o masuma nasıl kıyıyorsunuz o yanınızda geziyor içinizde yaşıyor ya insan gibiler

kızlar bir kaç pişmiş penis ekleyim diye baktım resimlere bakmaz olaydım eklemye dayanamadım.igrenç kelimesi az kalır ve bu penisleri cinsel gücü artırsın diye yiyorlarmış

inşallah o penisler şeyinize şey yapsın

ramazan ramazan ekleme şöyle şeyler canım millet kusacak oruçları bozulacak mazallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…