Onbinlerce köpeği yediler

Google amcaya yazın bakın heleki görsellerde resimler daha net ve daha ürkütücü eşşegin şeyini yiyen herşeyi yer.
yok ben bakmam görmüştüm bir kere çok fenaydı

sende bakma bence ne mide kalır ne psikoloji zaten

bu köpeklerin hali fazlasıyla yetti

Yenir. Köpek kaslı bir hayvandır ve kaslı et güzeldir.Ama hayvanları bu yenir yenmez diye kategoriye koyamayız. Müslümanların koyun kesmesi ile onların köpek kesmesi arasında bir fark yoktur. Bir çok kişi için de koyun ya da inek yenmez.
Nasıl insanlar yemek için inek besliyorsa, bunlar da yemek için köpek besliyorlar.
Karınca, yılan, kirpi, kedi, koyun, köpek, deve, çekirge, domuz bunların hepsi bugün bir yerlerde tüketiliyor.

Bence bir canlının etinin yenmesi mide bulandırıcı. Hayvan ayırt etmiyorum
:KK12:

ya aslına bakarsan öyle ama, insan genetik olarak et yemeli diye biliyorum, avcı toplayıcı olduğumuzdan dolayı:KK53: gerçi bu çok geniş bi konu, farklı düşünceler çok
ama yine köpek gibi insanlara rehberlik eden arkadaşlık eden, zeki duygusal hayvanların yenmesini garipsiyorum
ama düz mantık düşünürsek haklısın tabii

ya aslına bakarsan öyle ama, insan genetik olarak et yemeli diye biliyorum, avcı toplayıcı olduğumuzdan dolayı:KK53: gerçi bu çok geniş bi konu, farklı düşünceler çok
ama yine köpek gibi insanlara rehberlik eden arkadaşlık eden, zeki duygusal hayvanların yenmesini garipsiyorum
ama düz mantık düşünürsek haklısın tabii

İşte hep bu konuda insanları gelişmiş bir hayvan olarak görüyorum. Kuş solucanı yer, İnsan kuşu .. gibi. Dediğin gibi özellikle kırmızı etin açığını kapatabilecek başka bir gıda yok. Ama şu kesme işlemlerini de yapmasınlar göz önünde ya.Tüketiyorlarsa düzgün tüketsinler. Bir hayvanın kesildiğini görerek yemek işin ayrı bir boyutu.İnsanoğlu aslında ne kadar cani. Ben yemiş kadar oldum,midem bulandı o_O
Bu arada İnsan eti de çok güzel oluyormuş , bunlar birbirlerini yeseler ya .Hem nüfus azalır:KK53:

Zalimler icin yaşasın CEHENNEM

Bu nasıl bi millet herşeyi yiyen en nefret ettigim ülke oldu :KK43:
Yıllar once yabanci bi kanalda hayvanlara eziyet edildigini gördüm yarali hayvanlara akil almaz işkence yapıyorlardı halen aklıma gelir :KK43:
Asla dyanamadigim vicdanen cocuk yaşlı ve hayvanlardir Rabbim görüyor ona havale ediyorum :KK43:

Köpek ne ki. Bu itler orada ki uygur türklerine neler yapıyorlar haberiniz var mı? Yok ! İnsanların canlı canlı derisini yüzüyorlar. Daha bir yaşında emekleyen bebeleri köpek tasmasıyla gezdiriyorlar. Üç uaşında ki kızın bacaklarını kırıp süründürüyorlar ve suriyelileri alan recep tayyip soydaşlarımıza sığınma izni vermiyor. Onu bırak sığındırdığı suriyelilerle bir yaşayan türkmenleri almıyor sınırdan. Orada onlar ukraynada soydaşlarım tatarları avlıyorlar. Uyanın. Müslüman katletmiyorlar. Asıl amaç dünya üstünden türk soyunu kaldırıyorlar. İnanın sabahtan beri ağlamaktan gözlerim şişti. Orada ne işkenceler görüyor bu çoluk çocuk.. Bebek daha bunlar ya bebek. Çok üzgünüm.:KK61::KK61::KK61::KK61:

Ayyy bunlarin midesiz oldugunu biliyordum da,
yorumlarda penis ve cenin gorunceeee:KK57::KK57:

Fotoğraflara baktıkça bir köpek sahibi olarak kanım donuyor. Zavallı köpekler kafeslere tıkıştırılıp canlı canlı haşlanıyorlar. Bir yerde okumuştum Çinliler tavukları da canlı canlı haşlıyorlarmış. Bu nasıl bir canilik aklım almıyor. Zıkkım yiyesiceler.

İşte hep bu konuda insanları gelişmiş bir hayvan olarak görüyorum. Kuş solucanı yer, İnsan kuşu .. gibi. Dediğin gibi özellikle kırmızı etin açığını kapatabilecek başka bir gıda yok. Ama şu kesme işlemlerini de yapmasınlar göz önünde ya.Tüketiyorlarsa düzgün tüketsinler. Bir hayvanın kesildiğini görerek yemek işin ayrı bir boyutu.İnsanoğlu aslında ne kadar cani. Ben yemiş kadar oldum,midem bulandı o_O
Bu arada İnsan eti de çok güzel oluyormuş , bunlar birbirlerini yeseler ya .Hem nüfus azalır:KK53:

Diğer yorumunuzu da okudum, chess'inde dediği gibi mantıksal olarak bakıldığında söyledikleriniz doğru, bizde başkalarının kutsalı olan İneği tüketiyoruz. Fakat etçil olmama rağmen gözümün önünde kesilince bende yiyemiyorum:KK43: kuş, bazı deniz canlıları, tavşan gibi hayvanları da asla yiyemem:KK43:

Fotoğraflara baktıkça bir köpek sahibi olarak kanım donuyor. Zavallı köpekler kafeslere tıkıştırılıp canlı canlı haşlanıyorlar. Bir yerde okumuştum Çinliler tavukları da canlı canlı haşlıyorlarmış. Bu nasıl bir canilik aklım almıyor. Zıkkım yiyesiceler.
Aynen:KK43: benimde köpeğim var ve içim ürperiyor böyle haberleri okuyunca fakat maalesef bizde de Istakoz gibi hayvanlar canlı canlı haşlanıyorlar:KK43:
Sanırım Dünya'nın en vahşi canlısı insanoğlu.

Canlı şekilde kesmeselerdi, kimsenin yeme alışkanlıklarını kendi kültürümüz ile kıyas edecek Değilim.
Keşke kırmızı etin tadını nefsim de sevmese ve ben o hayvanların öldürülmesine ne olursa olsun Katkıda bulunmasam. Ama yapamıyorum maalesef... :KK17:

X