Hacamat ve sülük mucizesi........

arkadaslar dıger sehırlerı bılmem ama istanbul bakırkoyde can enerjısı dıye bıyer var adam azerbaycandan ayın bazı gunlerı gelıyomus ve suluk hacamat tedavısı ve bı suru bıseyler daha yapıyomus biz teyzem için randevu aldık cok yogun oldugu ıcın 3 hafta sonraya verdıler hakkında cok ıyı seyler duydum ınsallah bızede sıfalı olucak

Eşimde de epilepsi var, sabahları kolları birkaç saniye atar, o da yaptırdı, artık çok dinç kalkıyor ve işe hiç geç kalmıyor çok şükür.. Şimdi de azosperm için sülük tedavisine başlayacağız inşallah. İnşallah güzel sonuçlar alırız. Ben şifamı buldum, Rabbim herkese nasip etsin.
azospermi için yaptrıdınız mı sülük?
nasıl uygulandı lütfen anlatırmısınız

evet beni tarif ettiniz sanırım :KK34: bende rahime sülük yaptıranlardanım.doktorun gitmez dediği çikolata kisti 3 cm eridi.miyomumda yok oldu.zaten sonrasında hamile kaldım ne kist kaldı ne miyom.sülük yaptırdıktan sonra hamile kaldım şükür.inanılmaz mucize.hiç bi şey anlamıyosun tuttuktan 5 dk sonra hemen düşüyolar.
rahmin neresine kaç tane kaç defa sülük yaptrdınız ne olur bilgilendirin beni de

Bende bi arkadaşımla salı günü hacemat ve sülük olacagım insallah. Normalde sırttan 3 ayda bir babam muhakkak hacemat yapar bana(haccam). Ama gebelik için söylemeye cekınıyorum o yuzden bı arkadasımın vesılesı ıle bır bayan haccema gideceğiz. Kendisi 2 kürden sonra gebe kaldı Rabbımın ıznıyle onunda skıntıları vardı. Bel ve kasık bolgesınden hacemat ve suluk yapacak. Şifa Rabbimden vesilelere sığınıyoruz. Aama ben cok ınanıyorum hacematın ve sulugun sıfasına <3

İnternetten sülük ve kendi kendine tıbbi sülük uygulama paketi alıp deneyen var mı? Telefonla uygulamaya destek veriyorlarmış deneyen varsa paylaşırsa sevinirim. Bende sülük tedavisi uygulamak istiyorum tv de Dr.Suat Arusan anlatmıştı etkilendim bundan faydalanmak gerektiğini düşünüyorum.
Başlarda Aidin Salih'in Yitik Şifanın İzinde kitabından bahsedilmiş paylaşım için teşekkür ederim, kitap sitesinden baktım yorumlar olumlu inşallah kitabı almak istiyorum.

İnternetten sülük ve kendi kendine tıbbi sülük uygulama paketi alıp deneyen var mı? Telefonla uygulamaya destek veriyorlarmış deneyen varsa paylaşırsa sevinirim. Bende sülük tedavisi uygulamak istiyorum tv de Dr.Suat Arusan anlatmıştı etkilendim bundan faydalanmak gerektiğini düşünüyorum.
Başlarda Aidin Salih'in Yitik Şifanın İzinde kitabından bahsedilmiş paylaşım için teşekkür ederim, kitap sitesinden baktım yorumlar olumlu inşallah kitabı almak istiyorum.

Benim babamda haccam biz izmirde tıbbı suluk alıp vuruyoruz. ben haccam olmadıgım halde bazı bolgelerde kendıme vuruyorum. sonra varıs ıcın bı ablaya tavsıye etmıstık oda kendı koymustu ayaklarına. Ama gebelik içinse malesef kendiniz yapamazsınız sırrtaki akapunktur noktalarına vuruluyor cunku. ama bacak vs gibi bolgelerde rahatlıkla kullanabılırsınız eger dokunabılırsenız

Benim babamda haccam biz izmirde tıbbı suluk alıp vuruyoruz. ben haccam olmadıgım halde bazı bolgelerde kendıme vuruyorum. sonra varıs ıcın bı ablaya tavsıye etmıstık oda kendı koymustu ayaklarına. Ama gebelik içinse malesef kendiniz yapamazsınız sırrtaki akapunktur noktalarına vuruluyor cunku. ama bacak vs gibi bolgelerde rahatlıkla kullanabılırsınız eger dokunabılırsenız
Bayanfiyonk, teşekkür ederim cevabınız için, gebelik için değil, genel şifasından faydalanmak üzere sülük kullanmak istiyorum, elhamdülillah. Sülük kullananlar yorumları diye aratınca internette bu sayfa çıktı sonradan farkettim gebelik ile ilgili forummuş. Kullananların yorumları önemli.

Bayanfiyonk, teşekkür ederim cevabınız için, gebelik için değil, genel şifasından faydalanmak üzere sülük kullanmak istiyorum, elhamdülillah. Sülük kullananlar yorumları diye aratınca internette bu sayfa çıktı sonradan farkettim gebelik ile ilgili forummuş. Kullananların yorumları önemli.

şifa olsun insanllar kendiniz yapabilirsiniz. izmir tıbbi suluk yazın cıkar tr de en guvenılıer onlar aynı gun kargoluyorlar.

şifa olsun insanllar kendiniz yapabilirsiniz. izmir tıbbi suluk yazın cıkar tr de en guvenılıer onlar aynı gun kargoluyorlar.
Cnm sana birşey soracagım babam haccam mış.benim tüplerim tıkalı ameliyatda da acılmadı ndedn kapalı iltihap vs hç birsey demedi.bu ay hacamat ve sülük yaptıracagım ama acılır mı hic bnm gibi bir vaka ile karsılaştınmı

Merhaba. Rahim deki miyom ve hamilelik için sülük yaptıranlar varmı sonuçlar ne cevap yazabilirmi, ikinci kez hamile kalmak istiyorum ama olmuyor 4 yıldır

Cnm sana birşey soracagım babam haccam mış.benim tüplerim tıkalı ameliyatda da acılmadı ndedn kapalı iltihap vs hç birsey demedi.bu ay hacamat ve sülük yaptıracagım ama acılır mı hic bnm gibi bir vaka ile karsılaştınmı
Merabalar sülük koydurdunuz mu acaba.

X