- 25 Mayıs 2015
- 180
- 23
- 39
- Konu Sahibi layd_pacino
ızmırde nereyı onerırsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
azospermi için yaptrıdınız mı sülük?Eşimde de epilepsi var, sabahları kolları birkaç saniye atar, o da yaptırdı, artık çok dinç kalkıyor ve işe hiç geç kalmıyor çok şükür.. Şimdi de azosperm için sülük tedavisine başlayacağız inşallah. İnşallah güzel sonuçlar alırız. Ben şifamı buldum, Rabbim herkese nasip etsin.
rahmin neresine kaç tane kaç defa sülük yaptrdınız ne olur bilgilendirin beni deevet beni tarif ettiniz sanırım bende rahime sülük yaptıranlardanım.doktorun gitmez dediği çikolata kisti 3 cm eridi.miyomumda yok oldu.zaten sonrasında hamile kaldım ne kist kaldı ne miyom.sülük yaptırdıktan sonra hamile kaldım şükür.inanılmaz mucize.hiç bi şey anlamıyosun tuttuktan 5 dk sonra hemen düşüyolar.
durumunuz nedir?balıkesir merkezde bi yer bulmadım hacamat için
tedavi olmadım balıkesirde hacamat için hijenik bir yer aradım bulamadım. ilçede oturuyorum. bulunduğum ilçede bayanlara yapabileck biri yok erkekler için hacamat yapabilen var.durumunuz nedir?
ameliyat mı oldunuz sülükle tedavi mi?
İnternetten sülük ve kendi kendine tıbbi sülük uygulama paketi alıp deneyen var mı? Telefonla uygulamaya destek veriyorlarmış deneyen varsa paylaşırsa sevinirim. Bende sülük tedavisi uygulamak istiyorum tv de Dr.Suat Arusan anlatmıştı etkilendim bundan faydalanmak gerektiğini düşünüyorum.
Başlarda Aidin Salih'in Yitik Şifanın İzinde kitabından bahsedilmiş paylaşım için teşekkür ederim, kitap sitesinden baktım yorumlar olumlu inşallah kitabı almak istiyorum.
Bayanfiyonk, teşekkür ederim cevabınız için, gebelik için değil, genel şifasından faydalanmak üzere sülük kullanmak istiyorum, elhamdülillah. Sülük kullananlar yorumları diye aratınca internette bu sayfa çıktı sonradan farkettim gebelik ile ilgili forummuş. Kullananların yorumları önemli.Benim babamda haccam biz izmirde tıbbı suluk alıp vuruyoruz. ben haccam olmadıgım halde bazı bolgelerde kendıme vuruyorum. sonra varıs ıcın bı ablaya tavsıye etmıstık oda kendı koymustu ayaklarına. Ama gebelik içinse malesef kendiniz yapamazsınız sırrtaki akapunktur noktalarına vuruluyor cunku. ama bacak vs gibi bolgelerde rahatlıkla kullanabılırsınız eger dokunabılırsenız
Bayanfiyonk, teşekkür ederim cevabınız için, gebelik için değil, genel şifasından faydalanmak üzere sülük kullanmak istiyorum, elhamdülillah. Sülük kullananlar yorumları diye aratınca internette bu sayfa çıktı sonradan farkettim gebelik ile ilgili forummuş. Kullananların yorumları önemli.
Cnm sana birşey soracagım babam haccam mış.benim tüplerim tıkalı ameliyatda da acılmadı ndedn kapalı iltihap vs hç birsey demedi.bu ay hacamat ve sülük yaptıracagım ama acılır mı hic bnm gibi bir vaka ile karsılaştınmışifa olsun insanllar kendiniz yapabilirsiniz. izmir tıbbi suluk yazın cıkar tr de en guvenılıer onlar aynı gun kargoluyorlar.
merhaba, sülük koydurdunuz mu bir faydası oldu mu?Merabalar bende rahimden sülük koyduracagim yakın zamanda. Istanbul anadolu yakasından yardımcı olabilirim.
merhaba, bu konuyu araştırdınız mı ben de merak ediyorum daMerhaba. Rahim deki miyom ve hamilelik için sülük yaptıranlar varmı sonuçlar ne cevap yazabilirmi, ikinci kez hamile kalmak istiyorum ama olmuyor 4 yıldır
Hayır daha koydurmadim regl olmayı bekliyorum koydurmak için düzensiz olduğu için uzadı biraz günüm ama kesin koydurucam.merhaba, sülük koydurdunuz mu bir faydası oldu mu?
Merabalar sülük koydurdunuz mu acaba.Cnm sana birşey soracagım babam haccam mış.benim tüplerim tıkalı ameliyatda da acılmadı ndedn kapalı iltihap vs hç birsey demedi.bu ay hacamat ve sülük yaptıracagım ama acılır mı hic bnm gibi bir vaka ile karsılaştınmı