- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.888
hıı onu da görmüştüm yaaa bunların yemediği b....k yok ki
midesiz bunlar
küfür etmeye gerek yok zaten adamlar küfürü kendileri tercih ediyor desene
ayy baktım :S ne mide buGoogle amcaya yazın bakın heleki görsellerde resimler daha net ve daha ürkütücü eşşegin şeyini yiyen herşeyi yer.
yok ben bakmam görmüştüm bir kere çok fenaydıGoogle amcaya yazın bakın heleki görsellerde resimler daha net ve daha ürkütücü eşşegin şeyini yiyen herşeyi yer.
Yenir. Köpek kaslı bir hayvandır ve kaslı et güzeldir.Ama hayvanları bu yenir yenmez diye kategoriye koyamayız. Müslümanların koyun kesmesi ile onların köpek kesmesi arasında bir fark yoktur. Bir çok kişi için de koyun ya da inek yenmez.
Nasıl insanlar yemek için inek besliyorsa, bunlar da yemek için köpek besliyorlar.
Karınca, yılan, kirpi, kedi, koyun, köpek, deve, çekirge, domuz bunların hepsi bugün bir yerlerde tüketiliyor.
Bence bir canlının etinin yenmesi mide bulandırıcı. Hayvan ayırt etmiyorum
Bizim ülkemizde de kimi insanlar kurban bayramında koç testisi yiyiyormuş...Google amcaya yazın bakın heleki görsellerde resimler daha net ve daha ürkütücü eşşegin şeyini yiyen herşeyi yer.
ya aslına bakarsan öyle ama, insan genetik olarak et yemeli diye biliyorum, avcı toplayıcı olduğumuzdan dolayıgerçi bu çok geniş bi konu, farklı düşünceler çok
ama yine köpek gibi insanlara rehberlik eden arkadaşlık eden, zeki duygusal hayvanların yenmesini garipsiyorum
ama düz mantık düşünürsek haklısın tabii
Bunu duymamıştım daha önce. Ben kelle paça , işkembe dahi içmedim hayatımda . İçememBizim ülkemizde de kimi insanlar kurban bayramında koç testisi yiyiyormuş...
yani iğrençliği yapan her yerde var
koç yumurtası diyorlar rakı ile iyi gidermişBizim ülkemizde de kimi insanlar kurban bayramında koç testisi yiyiyormuş...
yani iğrençliği yapan her yerde var
billur billur :) biz yemeyiz ama yiyenler ve lezzetli olduğunu söyleyenler var :)koç yumurtası diyorlar rakı ile iyi gidermiş
öykk
İşte hep bu konuda insanları gelişmiş bir hayvan olarak görüyorum. Kuş solucanı yer, İnsan kuşu .. gibi. Dediğin gibi özellikle kırmızı etin açığını kapatabilecek başka bir gıda yok. Ama şu kesme işlemlerini de yapmasınlar göz önünde ya.Tüketiyorlarsa düzgün tüketsinler. Bir hayvanın kesildiğini görerek yemek işin ayrı bir boyutu.İnsanoğlu aslında ne kadar cani. Ben yemiş kadar oldum,midem bulandı
Bu arada İnsan eti de çok güzel oluyormuş , bunlar birbirlerini yeseler ya .Hem nüfus azalır
AynenFotoğraflara baktıkça bir köpek sahibi olarak kanım donuyor. Zavallı köpekler kafeslere tıkıştırılıp canlı canlı haşlanıyorlar. Bir yerde okumuştum Çinliler tavukları da canlı canlı haşlıyorlarmış. Bu nasıl bir canilik aklım almıyor. Zıkkım yiyesiceler.