- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.361
- 34
yanlış anlaşma olmuş o söz gerçekten kadının söylediği bir şarkıda geçiyorArkadaş sana diyorum sinirlenmeyeyim dedim yok olmuyor. Sen kimsin de bana bu şekilde hitap edebiliyorsun? Klavye delikanlısı mısın kimsin sen?
Ömür Gedik denilen kadın amacına ulaşmış zaten sizlerin sayesinde. Bi hayli prim yapmış 2 gündür heryerde ondan bahsediliyor. Bu ülkede sizin gibiler olduğu sürece hiç bir meziyeti, artısı, eğitimi, kültürü, mesleği olmayan insanlar işte böyle iki cümlesiyle ünlü olurlar. Siz de oturduğunuz yerden klavye delikanlılığı yaparsınız. İsteyen istediği yerde emzirir yavrusunu size ne, ona ne?? Neden batıyor ki size bu durum? (???) Rahatsız oluyorsan bakmazsın! Ayrıca yok arkadaş ben gerçekten tanımıyorum bu kadını. Kim bu kadın sanayici mi, iş kadını mı, doktor mu, avukat mı, siyasetçi mi yoksa sanatçı mı? Bilmiyorum.
Peki ben kim bu kadın diye sorduğumda sen bana "hop orda kal portakal" gibi çirkin bir söylemi kullanma ve buraya yazma gereğini nasıl buluyorsun kendinde? Haddini bil.
yanlış anlaşma olmuş o söz gerçekten kadının söylediği bir şarkıda geçiyor
valla sen ömür gedik kimm dediğinde bende aynı şeyi yazacaktım iyi ki yazmamışımHadi yaPardon o zaman arkadaştan özür diliyorum..
valla sen ömür gedik kimm dediğinde bende aynı şeyi yazacaktım iyi ki yazmamışım
en bilinen şarkısı o olduğu için hafızalarda öyle yer etmiş
birde hayvan hakları savunucusu
jinekolog filan değilim fakat duyduğum ve araştırdığım kadarıyla sezaryan doğum sütün geç gelmesine yol açıyor
normal doğumda vücut kendini süt vermeye hazırlamış oluyor
ama sezaryan sonrası bazı insanlarda uğraştırıyor
bebek doğar doğmaz emzirmek sütün olması için en etkili yöntem ne kadar erken ve çok emzirirsen(sütün gelmemiş olsa bile) gelmesini sağlar o kadar sütün olur
bu yüzden kararlı ve istekli olmak gerek sütüm gelmiyor diye vazgeçer pes edersen gider zaten
ilk günler süt pompasıyla sağmakta sütün artmasına çok yardımcı oluyor
2,5 sene boyunca emzirdiğim için insanlar duyduklarında şaşkınlık yaşardı nasıl hala sütün var olabilir diye
çocuk emmeyi bırakmadığı bıraktırılmadığı sürece vücut süt üretmeye devam ediyor çünkü
(sezaryan doğum yaptım bu arada bu doğum yöntemini yapmak emzirmeye engel değil)
sırf bu sebepten bıraktı ise tuhafMal gibi bakan insanlarin arasinda emziremem ama sakin bir parkta, ucakta, arabada falan emzirdim.
15-20 dk icinde eve veya emzirme odasina ulasabileceksem emzirmem, zaten orteyim falan diye cocuk da ben de stress oluyoruz..
Ayrica bu sebepten 2 ayda emzirmeyi biraktim ne yahu? Baska bahane bulamis mi?
Hem kim bu omur gedik ilk kez duydum.
eee baksana bacım sabahtan beri emzirme bebek meme valla annelik duygusu depreştiemzirme konusunun yan etkileri olsa gerek
kendini hazır hissediyorsan neden olmasın
Tayga mı ismiSen zaten kizina en buyuk kotulugu tayga ismini vererek yapmissin omur hanim. Varsin 2 ay icsin ana sutunu bundan sonra
Tayga nedir ya
He google a kim diye bakayim diye arattim da tayga gedik cikti kizin adiTayga mı ismivalla millet tanga diye dalga geçmezse syes de değilim ben
Marjinal olacam derken geldikleri duruma bak yabancı ünlüleri geçtilerHe google a kim diye bakayim diye arattim da tayga gedik cikti kizin adi