- 20 Eylül 2014
- 2.356
- 3.692
-
- Konu Sahibi beybigirll
- #1.381
Aslında bir iki haftadır 1400e tamamlamaya çalışıyorum hızlı kilo vermemek için.Yarın tartı günümüz diye bugün 1200 de bıraktım.Kiloya gelince 1400lerde bile veriliyor evet haftada 200-300 g gidiyor.Aslında tam da benim istediğim gibi öbür türlü daha hızlı vermekten korkuyorum nedenseSenin genelde kalori ortalam 1200 oluyor...vucut alisiyor mu ? Kilo verisin devam ediyor mu
Giris yaparken kilo vermek olan i sectiysen 1600 cal senin kilo vermek icin alman gereken kaloridir ama secmediysen kilo almamak icin alman kaloridr. Hangi programi indirdinKızlar bir kalori programı indirdim. Kalori ihtiyacım olarak 1600 kalori çıktı. Kilo vermek için ideal olan 1000-1200 kalori mi bu durumda?
Fat secret. Kilo vermek için seçtim canım programı.Giris yaparken kilo vermek olan i sectiysen 1600 cal senin kilo vermek icin alman gereken kaloridir ama secmediysen kilo almamak icin alman kaloridr. Hangi programi indirdin
Kilo verme tabiri insani mptove ediyor...koruma bence daha sancili ...motivasyon daha az...bence dogrusunu yapiyorsun..vucutta iyice alisiyor yeni kilosunaAslında bir iki haftadır 1400e tamamlamaya çalışıyorum hızlı kilo vermemek için.Yarın tartı günümüz diye bugün 1200 de bıraktım.Kiloya gelince 1400lerde bile veriliyor evet haftada 200-300 g gidiyor.Aslında tam da benim istediğim gibi öbür türlü daha hızlı vermekten korkuyorum nedense
Bu sana bagli 500 kalori az alirsan haftada 0,5 kg verirsin..bence dogrusu bu olurKızlar bir kalori programı indirdim. Kalori ihtiyacım olarak 1600 kalori çıktı. Kilo vermek için ideal olan 1000-1200 kalori mi bu durumda?
Aynisini bende indirdim bana da 1600 cal diyoBu sana bagli 500 kalori az alirsan haftada 0,5 kg verirsin..bence dogrusu bu olur
Sen de zayıflamayı seçtin değil mi canımAynisini bende indirdim bana da 1600 cal diyo
Zaten şuan o kaloriyi almam da, sadece merak ettimAynisini bende indirdim bana da 1600 cal diyo
Teolog yas ve boy itibari ile bizlerden genc ve uzun... bence 1600 ona kilo vermesi icin cikan kilodur. Bu kalori yavas kilo vermek icindir...hizli olsun dersen biraz daha az almasi gerekir..Aynisini bende indirdim bana da 1600 cal diyo
EvetSen de zayıflamayı seçtin değil mi canım
Bende almiyorum o kadar kalori sirf bende meraktan indirdim zaten. Yazio programinda haftalik 1 kilo vermem icin 1157 cal almam gerekiyomus en fazlaZaten şuan o kaloriyi almam da, sadece merak ettim
Yaş büyük canım. 35 yaşındayımTeolog yas ve boy itibari ile bizlerden genc ve uzun... bence 1600 ona kilo vermesi icin cikan kilodur. Bu kalori yavas kilo vermek icindir...hizli olsun dersen biraz daha az almasi gerekir..
Ayda 1 kg vermek için günlük 300 kalori azaltman gerekiyor.Ona göre hesaplayabilirsinKızlar bir kalori programı indirdim. Kalori ihtiyacım olarak 1600 kalori çıktı. Kilo vermek için ideal olan 1000-1200 kalori mi bu durumda?
Ne güzel işte doğum öncesi ve doğumdan sonra incecik bi anne olursunSizler hep annesiniz, doğum yapmışsınız, ona göre çok iyisiniz kilo konusunda. Ben daha doğum yapmamışken daha zayıf olmam gerek
Evt bende o programı kullanıyorum en azından ne kadar kalori aldığımı biliyorumFat secret. Kilo vermek için seçtim canım programı.Raportor35 senin de aynı program galiba. Sen de nasıl canım