- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
-
- Konu Sahibi beybigirll
- #1.401
Demek hepimizde 1600 kalori çıkıyor. Hain programEvt bende o programı kullanıyorum en azından ne kadar kalori aldığımı biliyorum
Kilo vermek seçeneğini seçmeme rağmen günlük kalori ihtiyacımı gösteriyor nette kalori hesaplama siteleri var ben ordan hesapladım kilo vermek için 1100 kalori almam lazımmış
Günlük kalori ihtiyacım 1600
Hepimizin aynı çıkmasının sebebi aşağı yukarı aynı boyda ve kiloda olmamızdırDemek hepimizde 1600 kalori çıkıyor. Hain program
Bende daha önce de kullanmıştım ana sayfa kısmında diyet yemekleri paylaşıyorlar ve tariflerini de yorum kısmına yazıyorlar bol kalorili birşey varsa yemekte hemen ordan öğrendiğimi yapıyorum iyi oluyor hem değişik birşey öğreniyorsun hep yeni birşey deneme heyecanını yaşıyorsunDemek hepimizde 1600 kalori çıkıyor. Hain program
Vücut kitle oranı olarak belki aynı olabiliriz. Benim boy 170 canım.Hepimizin aynı çıkmasının sebebi aşağı yukarı aynı boyda ve kiloda olmamızdır
O zaman hain programVücut kitle oranı olarak belki aynı olabiliriz. Benim boy 170 canım.
ben bayramın 2. günü olmuştum cumartesi bitti benimde. Ama yine de baya gitmiş. Evdekilerle beraber girdik bakalım diyeti. Annem ve eşimde katılıyo bana bu hafta. Bakalım ne olcak haftaya. iddaaya girdik kilo veremeyen verene veya verenlere ufak bi ödeme yapcak75.8 canım. - 700 benim de. Hiç aksatmadım ama çok vermemişim. Adetten sonraki hafta çok az gidiyor benim. Bakalım gelecek hafta ne olacak.
Ooo süper olmuşben bayramın 2. günü olmuştum cumartesi bitti benimde. Ama yine de baya gitmiş. Evdekilerle beraber girdik bakalım diyeti. Annem ve eşimde katılıyo bana bu hafta. Bakalım ne olcak haftaya. iddaaya girdik kilo veremeyen verene veya verenlere ufak bi ödeme yapcak
Biraz fazla olmuş diyipte bizi kıskandırıyoooo. Laflara bak sen laflaraaaKızlar kilom 51.1
900 g gitmiş
Allah bereket versinBiraz fazla olmuş ama neyse artık
Çok iyi aslında işe başlasam ben de çok bocalardım.Erken kalkmak, daha fazla enerji harcayıp daha çok acıkmak...kolay değil tabii kiSelam,
Benim bu hafta 50,9. +0,1 kg. Korumada buna da şükür. Hafta içi bayağı bozuluyor iş yerinde..
Ahahaha yok kuzum olur mu öyle şeyBiraz fazla olmuş diyipte bizi kıskandırıyoooo. Laflara bak sen laflaraaa
Tmm canim. Yarin kesin tartil ama unutmaKızlar ben bugün tartılamıycam burda tartı yok, yarın inşallah