- 17 Haziran 2016
- 730
- 1.264
- 32
-
- Konu Sahibi beybigirll
Teşekkür ederimEkledim sizide ilk sayfada.
Cuma başladık cuma olsun bence. İftara kadar herkes söylemiş olur iftardan sonra tabloyu atarım.Dun adet oldum oruca baslayamadim . Poaca ve baklava yaptim ev ahalisine ama tadina bile bakmadim.
Kahvalti: 2 yumurta ve salatalik ve domates biraz gec yaptim 13:00 gibi
Aksam: 1 kase tarhana corba ve cok az pide ek olarak 3 kasik tavuk sote yiyecegim.
Gun boyu 2 turk kahvesi ve 1 yesil cay ve 30 dakika ekliptik bisiklet
Bu arada kilo bildirimini hangi gun yapacagiz..
54 olarak ekledim tabloya. Haftaya tekrar tartılcaz. Akşam yediklerimize dikkat edelim ve yatana kadar bol su içelim.Bugün tartı günü olacağını bilmiyordum o yüzden tartılmadım ama dün 54tüm.54 diyelim
Benim bugünkü akşam menüm:Seni
54 olarak ekledim tabloya. Haftaya tekrar tartılcaz. Akşam yediklerimize dikkat edelim ve yatana kadar bol su içelim.
Benim menüm
Mercimek çorbası
Kuru fasülye
Salata
Turşu
uymayanlari uyaralimWhatsApp, Facebook vb. sosyal medyada grup kurup sitemizde bu gruplara davet eden, bu grupların reklamını yapan üyeler UYARISIZ siteden uzaklaştırılır .!
Kuralına uyalım lütfen.
ben sadece yumurta yedim ii bardak cay sinirsoz suSahurda
-omlet
-domates
-peynir
-zeytin 10-15 tane
-ceviz 2 tane
-kayısı 2 tane
Bol bol su içelim ben şuan 8. Bardağı içiyorum.
Öyle tek yumurtayla olmaz ama. Birazcık birşeyler yeseydin keşke. Peynir falan atıştır.ben sadece yumurta yedim ii bardak cay sinirsoz su
hic canim cekmiyor iftarda zorla yedim vallah cay yaptim o rahatlatti beniÖyle tek yumurtayla olmaz ama. Birazcık birşeyler yeseydin keşke. Peynir falan atıştır.