- 20 Nisan 2020
- 126
- 138
-
- Konu Sahibi beybigirll
Öğlen yeşil elma yedim. Akşam da taze fasülye, mercimek çorbası ve yoğurtla kapanış yaptım.Öğlen yemeği
Menemen
1 dilim ekmek
Biraz peynir
Gün içinde bol bol su içmeyi unutmayalımm
Erkencisin sen ben daha yemedim ama mercimek çorbası nohut ve salata var menü deÖğlen yeşil elma yedim. Akşam da taze fasülye, mercimek çorbası ve yoğurtla kapanış yaptım.
Yürüyüş yapmadım bugün. 1 saat ip atladım 20 mekik çektim.Erkencisin sen ben daha yemedim ama mercimek çorbası nohut ve salata var menü de
Az yiyoruz zaten sıkıntı olmaz. Ay Ramazan da daha bir hareketsiz olucaz.Bende spor yapamadım bugün hiç vakit olmadı malesef yediklerime dikkat ettim ama yinede bakalım ramazanda ne yapcaz
Aynen. Hem halsizlik hem hareketsizlik ama yine de yediklerimize dikkat edersek olur inşallahAz yiyoruz zaten sıkıntı olmaz. Ay Ramazan da daha bir hareketsiz olucaz.
Ende kahvaltı yok öğlen yemeğimGünaydın, bugün geç kalktım (09.20)
Kahvaltı
-sade omlet
-zeytin
-peynir
-domates
-3 ceviz
-3kayısı
biz şuan için sadece dikkat ediyoruz ama ramazanda güzel bi şekilde sahurumuzu yapıp akşamda çorba 2 kaşık ana yemek ve salata sonrasında da bol bol su yatarkende yoğurt kürü düşünüyorum. Umarım uyabilirim. Uymaya da çalışcam. Ramazan bittiğinde en az bi 5 kilo vermiş olmak istiyorum. Halim kalırsa da akşamları karın egzersizi yapıcam 6 aylık bebeğim var ve göbek kaldı onu eritmem lazımMerhaba arkadaşlar benim sizden kilom daha çok. 85.7 kilo 160 da boy . Benim de temmuz ortasına kadar en az 15 kilo vermem gerekiyor kardeşimin düğünü var. Surem çok az kaldı. Ramazan geldi dayandı. Ramazanda yanlis alışkanlıklarım yüzünden hep kilo aldım. İştahım çok ve az su içiyorum. Ama değişmem şart acilen.
Bugünden itibaren ben de baslayacam insallah. Ramazana kadar sadece ayran diyeti yapacağım. Ayse Tugba Sengel'in yeşil mercimekli ayran diyeti var. İki gün boyunca onu yapmayi planlıyorum. Ramazan ayında da yine onun ramazan diyeti videosunu yapmayı düşünüyorum. İnşallah başarılı olurum ☺
Kilonuz çok yüksek değil ideal kilonuzla yakın olduğu için çok az az veriliyorMerhabalar,
Bende 40 yas sonrasi hayatinda kilo problemini ogrenenlerdenim...Son 1 yilda hayat tarzimdaki ( 3 yil yurtdisi sonrasi donuste ise tekrar basladim ve oglen cikan agir yemekler ve abur cubur)degisiklikler ve yuruyusu birakmamdan sonra 5 kilo aldim. Karantina gunleri ilk 2 hafta baktim olmuyor.Son 2 haftadir dikkat etmeye basladim. Bu haftada yuruyuse basladim tekrar... gun gun degisen kilolar goruyorum duzenli azalmiyor az yesemde size de boylemi oluyor.
Boyum 1.57 kilom 57 olmustu. 2 haftada 2 kilo verebildim. Bugun 55 gordum. Hedef 52. Kac gunde bir tartiliyprsunuz? Hergun tartilmak dogru degil galiba...