- 24 Mart 2019
- 2.261
- 9.542
-
- Konu Sahibi beybigirll
Aynen zorla yemenin hiç bir gereği yokhic canim cekmiyor iftarda zorla yedim vallah cay yaptim o rahatlatti beni
aynen canim bu sayede gobegimdeAynen zorla yemenin hiç bir gereği yokİyi yapmışsınız. Şimdi ne güzel hafif hissediyorsunuzdur
Ekledim. İlk sayfadan takip edebilirsinizSahurda 1 dilim ekmek beyaz peynir zeytin birazcık annemin yaptığı pisiden yedim pisman oldum tabi açık çay ve su içtim ama iftarda az yedim yavaş yedim bugün daha çok dikkat etcem
Ekledim. İlk sayfadan takip edebilirsinizbenim 59 vermem lazim boy 160 gobek malum dogumdan sonra veremedim
İnşallah hep beraber vereceğiz o bize ait olmayan, yapışan kilolarıSelamlar ben de katılmak istiyorum ramazan diyetins65 kilo 1.63 boyundayım haziran sonuna kadar 58 olup standart kiloma dönmek istiyorum.
İnşallah hep beraber vereceğiz o bize ait olmayan, yapışan kiloları
Canım listeye seni de ekledim unarım aktif olup bu kilolardan kurtuluruzya inşallah, valla ne zamandır vermek istiyorum ama hep hüsran. yeni evli olmak ve sürekli bir şeyler pişirmek denemek engel oluyor.
Tamam canım ben zaten hafif bi yeme programı ve haftaici yasak olmayan günlerde yürüyüşle başlayacağım, ev ici egzersiz yapamıyorum baş ağrısı vs oluyor. Haftaya cuma tartılıcam bakalım.Canım listeye seni de ekledim unarım aktif olup bu kilolardan kurtuluruz