- 20 Eylül 2014
- 2.356
- 3.692
-
- Konu Sahibi beybigirll
Benim için de 52 ilk hedefim 50 son hedefim.Hani 50 olursa kilo alıp verme durumlarında birkaç kilo opsiyonum olsun istiyorumBen ilk defa ciddi bir program uyguluyorum normalde 2 gunu gecmec diyetlerimumarim haftaya da bu istikrari gosteririm. Hedefim 52 idi. Bayrama kadar ulasirim umarim...
Sende iyisin azda yemedin ama kilo verdin metabolizman ve hareketlerin hizli buyuk ihtimal... ha gayret olacak ...senin hedef neydi?
Benim diyetlerim de aynen 2-3 gün sürer ama yıllardır kilomu koruyorum bi şekilde.Ama bir kez de hedefimi görmek ve korumak istiyorum artık tek farkımız benim bayram acelem yok daha geç de olabilir.inş bu sefer başarırızBen ilk defa ciddi bir program uyguluyorum normalde 2 gunu gecmec diyetlerimumarim haftaya da bu istikrari gosteririm. Hedefim 52 idi. Bayrama kadar ulasirim umarim...
Sende iyisin azda yemedin ama kilo verdin metabolizman ve hareketlerin hizli buyuk ihtimal... ha gayret olacak ...senin hedef neydi?
Böyle az yemeyi nasıl başarıyorsun bravoBen de bugun spor yapamadim. Yazlik lari cikarip duzenledim dolabimi ve evi temizledim 4-5 saat ugrastim.
Iftar: 1 kase domtaes corbasi ve bir parca pide ve biraz cigkofte ve 2 hurma
Evet bencede az ..mofivasyon etkili ...birde ben eskiden beri cok acikmam ..ben gec saate yemek ve abur cubur ile kilo aldim. Simdi hedefe ulastiktan sonra normal yeme duzenine gecince tekar kilo alidmiyim onu dusunuyorum....Böyle az yemeyi nasıl başarıyorsun bravo
1000 kaloriyi geçmiyorsun muhtemelen
Gurup kurucumuz ortalarda yok ama tabi memnun oluruz...hergun yedigimizi paylasiyoruz cumalari kilo bildirim gunu... kilonu yazarsan kurucumuz senide ekler tabloya....Bende aranıza katılabilir miyim acaba
Öncelikle teşekkür ederim boyum 155 kilom 62.5 hedef bayrama kadar 55 kiloGurup kurucumuz ortalarda yok ama tabi memnun oluruz...hergun yedigimizi paylasiyoruz cumalari kilo bildirim gunu... kilonu yazarsan kurucumuz senide ekler tabloya....
Hosgeldin
Yuksek bir hedefin var 20 gunde 7,5 kilo...hadi hayirlisi...umarim ulasirsin hedefineÖncelikle teşekkür ederim boyum 155 kilom 62.5 hedef bayrama kadar 55 kilo
Basla bence... tablo takip icin aktif yazan 4-5 kisiyizTabloya eklendikten sonra mı paylaşım yapacam yoksa başlayabilir miyim
Ramazan başından beri diyet yapıyorum hedef 55 ne kadar verirsem o kadar karYuksek bir hedefin var 20 gunde 7,5 kilo...hadi hayirlisi...umarim ulasirsin hedefine
Motivasyon herseydir ...seni aramizda gormek guzel...Sporda yapıyorum iftardan sonra düzenli olarak inşallah olacak ben inanıyorum
Aktif üyelerden biride ben olacam ortak sorunumuz kilo ve vermek için birbirimize destek olarak kurtulacağız bu yağlardan yaza ince kızlar olarak gireceğizMotivasyon herseydir ...seni aramizda gormek guzel...