- 9 Eylül 2017
- 355
- 988
- 50
-
- Konu Sahibi beybigirll
Sen emzirdigin icin goturusu var bence cok degil senin durumunda..Toplam 1333 kalori biraz fazla oldu
Yaşımız boyumuz kilomuz ve hedefimiz çok yakın inş başarırızBugunku iftarim: 1 kase mercimek corbasi, avuc ici kadar pide, 2 adet kofte 4 catal makarna ve salata.. 4km yuruyus...bol bol su iciyorum
Emzirmiyorum karıştı galibaSen emzirdigin icin goturusu var bence cok degil senin durumunda..
Daha sağlıklı şeyler yiyerek verebilirsin. Hamur işlerini bırakman lazımBugun iftarim pizza vegozlemeydi malsef boyle kilo veremem
Ekmek falan karbonhidrat hep ki bizi acıktıran şey de bunlar zaten. karbonhidrat bi anda kan şekerimizi yükseltip tokluk hissi veriyor sonra hop aşağıya yine açlık. bu konuda beslenme uzman Ceren Yavuz’un çok güzel yazıları var bi göz at istersen.Kızlar sahurda saçmaladım ekmek ve abartı şeyler yedim ve ilginç bir şekilde en çok bugün acıktım halbuki diğer günler daha az yiyordum.Kesin ekmek yaptı bunu bana
Kim tatlı yemişarada bi tatlı yiyebiliyor muyuz ki :)))
Afiyet olsun abartmadan haftada 1 yenmeli yoksa geri dönüşü daha kötü olur3-4 kaşık sufle