Ömrümü yiyen elti belası tam kavga

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
offff sesli güldüm ya :KK70: :KK70:
peki eşi gelince eşinin arkasından eltiye kıs kıs gülmesi hshshs
images (5).jpeg

İlk konuyu okuyunca biraz anlaşılıyor. Gücünüz yetiyorsa sizden sürekli hizmet bekleyen misafirken size her işi yıkan kv, sizi ezdiren kocaya da diklenseydiniz. Elti kendini ezdirmiyor diye ona bilenmişsiniz, siz de ezdirmeseydiniz kendinizi. Hayatımda bir kez lisede bir kızı dövmüştüm, sonra kuzeni gelmişti onu da dövmüştüm. O günleri hatırladım bende böylee elime dolayıvermiştim saçlarını. Lisedeki kızlar tuvaleti gibi sizin ev 😄

İşte hamleleri yavaş demek istiyor. 😂😂
Neye uğradığını şaşırmış gariban. Bunda Bi rahatlık Bi eli eltinin saçında. Gözü kaynananın üstünde bayılacak mı diye, aklı da akşama ne yemek yapacağında. 😂
Ben ilk üzülmüştüm ezilmiş vs diye ama konu sahibi tam bir fettan çıktı eltisine üzüldüm

Keşke üniversite sıralarını meşgul edeceğinize 2 gariban çocuğun eğitim masraflarını karşılasaydınız. Ne aileniz birşeyler öğretmiş ne de okullarda eğitilmişsiniz. Çocuklarınız olmasa, zararı kendine kime ne denir ama siz iki de çocuk yapmışsınız.

"3 kere daldım" ne ya? Akıl hastası desem gerçek hastalara ayıp olacak. Hiç utanmanız yok mu sizin, çoluk çocuk önünde yoluşmak üstüne yürümek... Eminim küfürler de yağmur gibi yağmıştır. Çocuklarınız da sizler gibi saldırgan, kavgacı, küfürbaz olacaklar. Yazık değil mi masumlara, bu ne hırs bu ne nefret bu ne seviyesizlik? Kardeşim sizin gibi biriyle evlense görüşmeyi keserim o derece.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X