- 25 Ağustos 2014
- 20.320
- 48.117
- Konu Sahibi stres topu
offff sesli güldüm ya
peki eşi gelince eşinin arkasından eltiye kıs kıs gülmesi hshshs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
offff sesli güldüm ya
peki eşi gelince eşinin arkasından eltiye kıs kıs gülmesi hshshs
şimdi bu konunun sonunda "yaşadığımı yaşarsın inş" filan gelir mi..
Hay Allah iyiliğini versin
İşte hamleleri yavaş demek istiyor.İnsan kavga ederken ne düşünür ki acaba
Bilmemşimdi bu konunun sonunda "yaşadığımı yaşarsın inş" filan gelir mi..
benim henüz eltim yok ama 2 tane olacak, ona göre kınamayı bırakayım
Ben ilk üzülmüştüm ezilmiş vs diye ama konu sahibi tam bir fettan çıktı eltisine üzüldümİşte hamleleri yavaş demek istiyor.
Neye uğradığını şaşırmış gariban. Bunda Bi rahatlık Bi eli eltinin saçında. Gözü kaynananın üstünde bayılacak mı diye, aklı da akşama ne yemek yapacağında.
Beddua seansına geçmesi olası, nerelerde merak içindeyim ya, yazdı ve kayboldu gitti. Yorgun düştü zaar.şimdi bu konunun sonunda "yaşadığımı yaşarsın inş" filan gelir mi..
Yok kız o eltiyi yolmuş rahatlamış Pamuk gibi olmuş beddua falan etmez.şimdi bu konunun sonunda "yaşadığımı yaşarsın inş" filan gelir mi..
Heyecan yaratmak istiyor olabilir yarın geri kalan ayrıntıları yazar benceBeddua seansına geçmesi olası, nerelerde merak içindeyim ya, yazdı ve kayboldu gitti. Yorgun düştü zaar.
Yürek mi yedin bacım hayırdır, fettan falan.Ben ilk üzülmüştüm ezilmiş vs diye ama konu sahibi tam bir fettan çıktı eltisine üzüldüm
Öyle ama herkes yapamaz hem kavga edip hem kahve hem yemek yapmayıYürek mi yedin bacım hayırdır, fettan falan.
Hayatımda böyle u dönüşü görmedimÖyle ama herkes yapamaz hem kavga edip hem kahve hem yemek yapmayı
gerçi eltisi gibi biri denk gelse çok sıkıntı değil ben de hizmet yapmadığım için, onu kv düşünsün deYok kız o eltiyi yolmuş rahatlamış Pamuk gibi olmuş beddua falan etmez.
Çaktırma görümceden öğrendimHayatımda böyle u dönüşü görmedim
Cidden sayende farkettim, konuyu tam okumamıştım, öyle bi güldüm ki yorumunu okuyunca, emeğini inkar edememAzimle konuyu ben okudum karnıyarığı ben keşfettim dibini siz sıyırdınız hea
Aha ben de bunu kıskandım. Elbet birinizin eltisiyimdir