- 12 Temmuz 2022
- 23.429
- 85.650
Ben birkaç kere başladım ama ilerletemedim, bazı kitaplar bana çok histerik geliyor o da gerçekçi gelmediği için uzaklaşıyorum hepKeyifli okumalar kızlarUğultulu Tepelerin henüz 70. Sayfasındayım ama tam pembe dizi tadında geçiyor. Siz okudunuz mu bu kitabı?
Bu kitabın ana özelliği baş karakterden nefret ediyorsunBen birkaç kere başladım ama ilerletemedim, bazı kitaplar bana çok histerik geliyor o da gerçekçi gelmediği için uzaklaşıyorum hep
The purest arbutin ve niacinamide serumlarının içeriğini değiştirmiş kullananlar yeni formülünü hiç beğenmiyor kamu spotu olarak paylaşayım bunu da :)eğer siyah nokta probleminiz de varsa fiddy methodunu tavsiye ederim. önce the purest'in bha toniğini sürüp 15 dakika bekliyorsunuz ardından onu yıkamadan kil maskesi 5-10 dakika sonra yıkayıp kurulayıp yağ bazlı temizleyici sürüyorsunuz. 15 dakika bekledikten sonra masaj yapıyorsunuz yüzünüze bütün gözenekler temizleniyor. ben bunu haftada 1 yapıyorum.
bir de the purestin arbutin serumu var lekeler için yine the fair markasının arbutin serumu da iyi hangisini isterseniz.
aa olabilirThe purest arbutin ve niacinamide serumlarının içeriğini değiştirmiş kullananlar yeni formülünü hiç beğenmiyor kamu spotu olarak paylaşayım bunu da :)
GünaydınBlack Light
little bird
Orangegreysky
nescioquisegosum
Kirmizi krizantem
The
Günaydın sevgili kadınlar
Yeni bir haftaya giriyoruz. Bu hafta ramazan ayına da gireceğiz. Her anlamda ruhumuzu ve bedenimizi besleyeceğimiz bir hafta olması dileğiyle.
çok geçmiş olsun canımGece çok kötü bir sancı çektim. Benim regl dönemlerim çok kötü geçiyor yani hayatımda çok kea hastalandım böbrek taşı düşürdüm ama hiçbir şey regl sancısı gibi olmuyor ne yazık ki. Bu sabah kendime pastanede pasta istettim. Ye Vega sen hak ettin dedim. Bu aralar fazla kaçamaklar yaptım evet ama bazen vücudun gerçekten ihtiyacı oluyor. Yarın yine sağlıklı beslenme ve spor düzenimle devam edeceğim
Teşekkür ederimmmçok geçmiş olsun canım
gecmis olsun kuzumGece çok kötü bir sancı çektim. Benim regl dönemlerim çok kötü geçiyor yani hayatımda çok kea hastalandım böbrek taşı düşürdüm ama hiçbir şey regl sancısı gibi olmuyor ne yazık ki. Bu sabah kendime pastanede pasta istettim. Ye Vega sen hak ettin dedim. Bu aralar fazla kaçamaklar yaptım evet ama bazen vücudun gerçekten ihtiyacı oluyor. Yarın yine sağlıklı beslenme ve spor düzenimle devam edeceğim
Belgesel dedim senle bi ısındık işteben de şimdi ödevimi bitirdim. derslerim bitince kütüphaneye geçeceğim ders çalışacağım akşam da makale okurum alanımla ilgili bir de küçük belgesel ya da kişisel gelişim videosu izleyebilirim. bu günkü hedeflerim böyle.
var mı önerin beraber de başlayabilirizBelgesel dedim senle bi ısındık işteben belgesel izlemeyi çoook severim. Bugün bende bakayım bir seriye başlayayım
Geçmiş olsun Vegakuş, ben de öyleydim doğum kontrol hapı aşkım oldu vallaGece çok kötü bir sancı çektim. Benim regl dönemlerim çok kötü geçiyor yani hayatımda çok kea hastalandım böbrek taşı düşürdüm ama hiçbir şey regl sancısı gibi olmuyor ne yazık ki. Bu sabah kendime pastanede pasta istettim. Ye Vega sen hak ettin dedim. Bu aralar fazla kaçamaklar yaptım evet ama bazen vücudun gerçekten ihtiyacı oluyor. Yarın yine sağlıklı beslenme ve spor düzenimle devam edeceğim