- 9 Ağustos 2017
- 8.642
- 35.156
Şuan arama aşamasındayım ama sana favori belgesellerimi önerebilirim.var mı önerin beraber de başlayabiliriz
1-) Mars gezegeninde bir gün
2-)Tehlikeli Ateş
3-) sular çekilince bermuda şeytan üçgeni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuan arama aşamasındayım ama sana favori belgesellerimi önerebilirim.var mı önerin beraber de başlayabiliriz
teşekkür ederimŞuan arama aşamasındayım ama sana favori belgesellerimi önerebilirim.
1-) Mars gezegeninde bir gün
2-)Tehlikeli Ateş
3-) sular çekilince bermuda şeytan üçgeni
Regl döneminde kaçamak yapabiliriz bence abartmamak kaydıyla. Çünkü kan şekerimiz düşüyor vücudun ihtiyacı oluyor.Gece çok kötü bir sancı çektim. Benim regl dönemlerim çok kötü geçiyor yani hayatımda çok kea hastalandım böbrek taşı düşürdüm ama hiçbir şey regl sancısı gibi olmuyor ne yazık ki. Bu sabah kendime pastanede pasta istettim. Ye Vega sen hak ettin dedim. Bu aralar fazla kaçamaklar yaptım evet ama bazen vücudun gerçekten ihtiyacı oluyor. Yarın yine sağlıklı beslenme ve spor düzenimle devam edeceğim
Umca öneriyorum . 4 gündür kullanıyorum ben yaşamıyormuşum umcadan önce. Valla için içirtin dostlar. Gözlerim açıldı bedenime fer geldi resmen.Halsizim çok ya, bir hastalık vs de yok gibi ama sürekli bi ateşlenmişim gibi hissediyorum halsizlik bilmem ne. Keyfim yok hiç bu ara. Hava değişikliğinden herhalde bi sıcak bi soğuk hep sen nasılsın
A o ne ola kiUmca öneriyorum . 4 gündür kullanıyorum ben yaşamıyormuşum umcadan önce. Valla için içirtin dostlar. Gözlerim açıldı bedenime fer geldi resmen.
Damla formunda vitamin. Baya ünlü aslında. Teyzemin radyoterapiden sonra tüm değerlerini toparladı. valla beni de kendime getirdi baya etkili. Yetişkinler için günlük 30 damla . Tavsiye ediyorum :)A o ne ola ki
Bakayım beni anca bu toparlar herhalde çok teşekkürlerDamla formunda vitamin. Baya ünlü aslında. Teyzemin radyoterapiden sonra tüm değerlerini toparladı. valla beni de kendime getirdi baya etkili. Yetişkinler için günlük 30 damla . Tavsiye ediyorum :)
Çok şükürrrKızlar sizler nasılsınız iyi misiniz neler yapıyorsunuz hayatınızdaki güzel gelişmeler neler azıcık anlatın da zevkle okuyayım. Hemcinslerimin güzel haberleri mutlu ediyor beni.hln09 nasılsın çiçeğim gözlerimiz seni arıyor topikte
KESİNLİKLE alın. Bana dua edeceksiniz :)Bakayım beni anca bu toparlar herhalde çok teşekkürler
Hayatımda pek bi değişiklik yok aslında. Ev iş spor üçlüsüne devam. Harika bi popo yaptım kendime, cilt bakımına başladım, bol kitap bol belgesel devam ediyorum öyle işte sen neler yapıyorsun günlerin nasıl geçiyor?Çok şükürrrKızlar sizler nasılsınız iyi misiniz neler yapıyorsunuz hayatınızdaki güzel gelişmeler neler azıcık anlatın da zevkle okuyayım. Hemcinslerimin güzel haberleri mutlu ediyor beni.
Rutin devam ruh halim eskiye göre çok daha iyi. Ayyy nasıl yaptın o popoyuuuu.. Çalışma rutinini paylaşır mısın? Ben de göğüsler on numara lakin tepsi popoyumHayatımda pek bi değişiklik yok aslında. Ev iş spor üçlüsüne devam. Harika bi popo yaptım kendime, cilt bakımına başladım, bol kitap bol belgesel devam ediyorum öyle işte sen neler yapıyorsun günlerin nasıl geçiyor?
O popodan bana da lazımHayatımda pek bi değişiklik yok aslında. Ev iş spor üçlüsüne devam. Harika bi popo yaptım kendime, cilt bakımına başladım, bol kitap bol belgesel devam ediyorum öyle işte sen neler yapıyorsun günlerin nasıl geçiyor?
Çok tatlısın canım benim hepinizi çok özledim kızlar ya daha iyiyimAnnwyl seni merak ediyorum canım nasılsın nasıl oldun?
Spora devam edicez popomuza bakarak motive olucaz. Bazen gitmesem mi diyorum sonra hemen aynadan popoma bakıp gitmeye karar veriyorum. Bu popoyu kaybedemem.Hayatımda pek bi değişiklik yok aslında. Ev iş spor üçlüsüne devam. Harika bi popo yaptım kendime, cilt bakımına başladım, bol kitap bol belgesel devam ediyorum öyle işte sen neler yapıyorsun günlerin nasıl geçiyor?
Vega komple gittiKızlar ben geldim siz yoksunuz neredesiniz canlarım