- 12 Temmuz 2022
- 23.471
- 85.754
Evet evet şükürYalnız değilmişim sevindimAblamın malzemeleri olmasına rağmen, hyaluronik asit alana kadar ben de hiçbir şey yapmıyordum
Ama bunlar kullanım sırasında dimi? kullanmayı bıraktıktan sonra eski haline döndün yani?
Ya görl güven olayı şöyle reklam meklam yok yani belli 79383 tane ürün reklamı olamayacağına göreNicki S Skinkeyrlover olan birine cilt bakımı konusunda güvenmemek mümkün değilBen cildimi acayip saldım. 2 ay önce güneş kremim bitti yenisini almadım ya bu ne boşvermişlik kardeşim yüzüne bi krem sür.
Sabahları yüzüme su çarpıyorum onu da alnıma yapmıyom yani alnım hariç yüzüme su değdirip "yeter bu" diyerek işe gidiyorumÇok ayıp ulan 28 yaşında genç bir bağyanın cilt bakım rutini sabahları yüzünü alnı hariç suyla yıkamak olabilir mi yav.
Neyse kendime haksızlık etmeyeyim akşamları duşta yüzümü yıkama jeliyle yıkıyorum. Hem de alnımı bile yıkıyorum yani derinlemesine temizlik.
Linklere göz gezdirip bişeyler alayım acayip utandım
Merhaba görüşmeyeli nasılsınız? Ufak tefek sorunlarım vardı hallettim geldimGünaydın sevgili kadınlar nasılsınız?
Güzel bir pazar günü dilerim herkese
@hln09 @La Vie @cranial @Pncklla @Reinaa @Esila09little bird Black Light Kirmizi krizantem @labellevie @Umuthepvar45 @Mylittlehoneybee @sarahconnor @Mikan Annwyl S Skinkeyrlover @Kardelen1108 Orangegreysky @bir gun mutlaka @yosunlukek
Unuttuğum varsa kusuruma bakmasın telefondan etiket yapmak çok zor oluyor
Yaa tebrik ederim bu kadar yoğun çalışırken nasıl da sağlıklı beslenmişsinAnnwyl bu menü listem senin için. Mesaide bile dengeli beslenmek bana huzurlu hissettiriyor.
Sabah
Yarım elma 4 yk yoğurt tarçın kakao zerdeçal 1 tk yulaf
Ara
2 gün kurusu
1 fincan yeşil çay
Öğle
Brokoli üstüne yoğurt ve azıcık tereyağlı sos
Ara
1 avuç fındık
Akşam
Fırında tavuk
1 yk patates kızartması
Ara
1 minik muz
Selaam benim günler klasik geçiyor.Hello görlsss
Nasılsınız, neler yapıyorsunuz?
Kuafördeyim bi kaş bıyık bakımına geldim iş çıkışı akşama umarım bi yerlere giderim gezmeye. Umarım Allahım nolur bugün daha fazla çalışmıyım
Olsun uzar yineKızlar yarın cumartesi içimde bir mutluluk varYarın büyük ihtimalle mesaiye kalacağım ama olsun yav.
Okuduğum Yıldız Gezgini kitabını ofiste unutmuşum. O yüzden bu akşam yeni kitaba başlayıp ikisini birlikte okurum artık. Distopik kitaplardan birine dalıcam gibi duruyor.
İnsanlık için küçük benim için büyük bir olay yaşandı ve tırnağım kırıldı hatta kanadı dipten kırılmış şerefsiz. Ben de tırnaklarıma ceza olarak hepsini kestim. Şimdi de elim küçük çocuk eli gibi oldu. Tırnaklarımı cezalandırmak isterken kendimi cezalandırmış oldum