- 10 Mayıs 2022
- 352
- 304
- 34
Disney plustan izliyorum orada dublajlı tercih ediyorumTürkçe alt yazılı mı.
Skinkeyre bir başlasanız bırakamazsınızAyy sağ olun30 yaşıma kadar şekeri cok kullanirdım son 2 yildır kullanmıyorum.Bir de her gün 5 sayfa 10 sayfa da olsa kitap okuyorum.Ama cilt bakımi konusunda kendime çok kizıyorum her gün düzenli bakım yapmıyorum yogunum gerci ama yine de yapmam gerek
İyiyim sen nasılsın leydim?Günaydın sevgili kadınlar nasılsınız?
Güzel bir pazar günü dilerim herkese
hln09 La Vie C cranial P Pncklla Reinaa E Esila09 little bird Black Light Kirmizi krizantem labellevie Tebessum34 Mylittlehoneybee S sarahconnor Mikan Annwyl S Skinkeyrlover @Kardelen1108 Orangegreysky bir gun mutlaka yosunlukek
Unuttuğum varsa kusuruma bakmasın telefondan etiket yapmak çok zor oluyor
Yani kaliteli ürünler almaya çalısıyorum.Cildim lekeli ve cilt derim ince hem artıları hem eksileri var .Artısı yüz yogası ,egzersizleri filan hemen etki ediyor eksisi ise cabucak lekeleniyor güneş kremsiz sapkasiz gezemiyorum kişın bile krem sürüyorumSkinkeyre bir başlasanız bırakamazsınızBen çok seviyorum. Aşığım cilt bakımına Ürünleriniz olduğu halde mi bazen yapıyorsunuz şöyle düşünün para verdiniz sonuçta ziyan olmasın
Kahkaha attım yaaaİyiyim sen nasılsın leydim?
Ben daha yeni uyandım, ne alaka bilmiyorum rüyamda Sırbistan’da liseye başlamıştım ve ben başka bir ülkede azınlık olmak istemiyorum diye ağlıyordum
Günaydınnn. Pazar etkisi mi desem ne desem bilemedim, 10 buçuğa kadar uyumuşum. İyi hissediyorum şu an :)) kalkıp kendime kahvaltı hazırlayacağımGünaydın sevgili kadınlar nasılsınız?
hln09 La Vie C cranial P Pncklla Reinaa E Esila09 little bird Black Light Kirmizi krizantem labellevie Tebessum34 Mylittlehoneybee S sarahconnor Mikan Annwyl S Skinkeyrlover @Kardelen1108 Orangegreysky bir gun mutlaka yosunlukek
Selamlarrr. Normalde bugün bölük çalışıyorum ama cuma, yani izin günüme 7 toplantı koydukları için bugün 3 saat çalışacağım o yüzden mutluyumGünaydın sevgili kadınlar nasılsınız?
Bizim bir konumuz var isterseniz oraya da uğrayın arada bolca skinkeyr konuşuyoruzYani kaliteli ürünler almaya çalısıyorum.Cildim lekeli ve cilt derim ince hem artıları hem eksileri var .Artısı yüz yogası ,egzersizleri filan hemen etki ediyor eksisi ise cabucak lekeleniyor güneş kremsiz sapkasiz gezemiyorum kişın bile krem sürüyorum
Bana da önerin var mı?Bizim bir konumuz var isterseniz oraya da uğrayın arada bolca skinkeyr konuşuyoruzArtık herkes kışın da sürüyor güneş kremini yalnız değilsiniz kesinlikle. Leke baskılayıcılar kullanıyor musunuz. Ben de böyle skinkeyr lobisi gibi konuşuyorum Ağına düşürmeye çalışıyor Valla keşke kendi skinkeyr markam olsa ya Arbutin gibi traneksamik asit gibi. L ascorbik asit gibi.
S Skinkeyrlover önerileri topikte yaparsan bizde faydalanırız mesela ben de hiçbir şey kullanmıyorum şu aralar. Kullandığım bir ürün bende aşırı sivilvelenme yaptı sanırım. Sivilcelerim kuruma aşamasında cildim karma. Yeni ürünler alıp yeniden cilt bakımı rutini oluşturmayı düşünüyorumBana da önerin var mı?Ben hiçbir cilt bakım kremini kullanmıyorum normalde. Cildim çok kuru, fondöten pütür pütür oluyor diye c vitaminli hyaluronik asit kullanmaya başladım. İlk günlerden farkı hissediyorum
Arbutin' i duydum evet instagramdaki fenomenlerden.Cildim karma .Göz çevrem kuru .t bolgesi yağlı. Alayım olmadi asitlerden başlayayım.Ben sadece düzenli temizleyip nemlendiriyorum.İncia'nın urünleri dogal diye bebek kremi aldım:)) onu sürüyorum.Iyi geliyor .Ama dediginiz gibi asitlere başlamalıyımBizim bir konumuz var isterseniz oraya da uğrayın arada bolca skinkeyr konuşuyoruzArtık herkes kışın da sürüyor güneş kremini yalnız değilsiniz kesinlikle. Leke baskılayıcılar kullanıyor musunuz. Ben de böyle skinkeyr lobisi gibi konuşuyorum Ağına düşürmeye çalışıyor Valla keşke kendi skinkeyr markam olsa ya Arbutin gibi traneksamik asit gibi. L ascorbik asit gibi.
"Güzellik rutinlerimiz " konusu var ondan bahsettin değil mi.
Görl öncelikle Disclaimer açıklaması yapayımBana da önerin var mı?Ben hiçbir cilt bakım kremini kullanmıyorum normalde. Cildim çok kuru, fondöten pütür pütür oluyor diye c vitaminli hyaluronik asit kullanmaya başladım. İlk günlerden farkı hissediyorum
Güzel leke baskılama yapıyor arbutin.Traneksamit asit de olabilir o da son zamanların yıldız içeriği. Niacinamid de olabilir zaten kramliçemizArbutin' i duydum evet instagramdaki fenomenlerden.Cildim karma .Göz çevrem kuru .t bolgesi yağlı. Alayım olmadi asitlerden başlayayım.Ben sadece düzenli temizleyip nemlendiriyorum.İncia'nın urünleri dogal diye bebek kremi aldım:)) onu sürüyorum.Iyi geliyor .Ama dediginiz gibi asitlere başlamalıyım
Bakalım yeni bir yol çizeceğim bu kış bu cildimi düzenlemek hedefim oldu.İlk firsatta alacağım bu ürünlerden elimdekileri bitireyim deGüzel leke baskılama yapıyor arbutin.Traneksamit asit de olabilir o da son zamanların yıldız içeriği. Niacinamid de olabilir zaten kramliçemizAslında leke için de daha doğru ciltteki her sorun için Cenk bariyerinin iyi olması çok önemli Çünkü böyle yeri sorunlu olduğunda lekelerin geçmesi baskılanması ya da yeni leke olma durumu Çok etkileniyor. Bu nedenle hiçbir yeni güçlendirecek Centella seramit Green tea propolise bakabilirsin.