- 25 Mart 2012
- 1.185
- 362
- 323
- Konu Sahibi yenieleman
-
psiklojik sorunları olan oyle cok insan varki dunu bugunu belli degil onların
valla bilmiyorumki $illik falan desek mune kizarmiki : )))))))
Benim iş yerim olacak ve böyle iki bayan mahalle kavgası yapacak.
ikisinide o an atarım dışarıya.neolursa olsun işle mahalleyi birbirine karıştırmayın.
O lafları söyleyen ablanız dediğiniz insanın yaptıklarını patronunuzla konuşmalıydınız.
Ayy ne seviyesiz ya k.ş.r ,salak,saç yolma,
Kadın ağır tahrik etmiş yalnız k.....r ne demek
iyi elinden daha ağır bir kaza çıkmamış
Namusa dil uzatmis utanmadan çok iyi yapmışsın tebrik ederim is yerinde kimseye guvenip bir şey anlatmaya gelmiyo gun gelip insanin sırtından vuruyolar malesef
su simit olayiyla aranizdaki kavganin basladigini anlattinizmi patrona
daha dogrusu patron ise gelmemi dedi? telefonda ailenizle sizinle konusunca ne dedi
boşver ya nolcak. diyorum zaten şiddet hayatın gerçegidir. konuşmak anlamsızlaşmışsa tek çözüm saçını başını yol gitsin.
ama hikayede kadını çok kötü anlatmışsın, sen ise kanatsız bi melek... çok enteresan.. bi de diger kadından dinlemek lazım.
Melek son durum nedır ?
gelısmelerı yaz mutlaka
sakın ol , kadın sana bulastı sonuctatamam canım yazayım . patron bugün kameraya bakacaktı henüz sesi çıkmadı. bende bekliyorum.
sakın ol , kadın sana bulastı sonucta
onun hakeretlerıne sessız kalacak degıldın
yaş kaç?
23 yaş için bu tavırlar çok çocukça.....tv ye inatlaşmak sırf onu takmadığınızı göstermek için faceden pop şarkı paylaşmak niye....birisinden rahatsız oluyorsanız konuşmayın hayatınıza o yokmuş gibi devam edin...bu kadını neden bu kaDAr ciddiye aldınız anlamadım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?