ömrümde ilk kez saç yoldum..

Benim iş yerim olacak ve böyle iki bayan mahalle kavgası yapacak.
ikisinide o an atarım dışarıya.neolursa olsun işle mahalleyi birbirine karıştırmayın.

O lafları söyleyen ablanız dediğiniz insanın yaptıklarını patronunuzla konuşmalıydınız.
Ayy ne seviyesiz ya k.ş.r ,salak,saç yolma,

patronla konuştum zaten direkt dalmadım

Namusa dil uzatmis utanmadan çok iyi yapmışsın tebrik ederim is yerinde kimseye guvenip bir şey anlatmaya gelmiyo gun gelip insanin sırtından vuruyolar malesef

Namusa dil uzatmis utanmadan çok iyi yapmışsın tebrik ederim is yerinde kimseye guvenip bir şey anlatmaya gelmiyo gun gelip insanin sırtından vuruyolar malesef

evet hala şaşkınım. ama içim rahat yinede.bunca zaman bi lafını iki etmedim saygımda kusur etmedim. o düşünsün gerisini. gerçi ondda bu ego varken evde hala beni suçluyor olabilir bilemiyorum

su simit olayiyla aranizdaki kavganin basladigini anlattinizmi patrona
daha dogrusu patron ise gelmemi dedi? telefonda ailenizle sizinle konusunca ne dedi

boşver ya nolcak. diyorum zaten şiddet hayatın gerçegidir. konuşmak anlamsızlaşmışsa tek çözüm saçını başını yol gitsin.

ama hikayede kadını çok kötü anlatmışsın, sen ise kanatsız bi melek... çok enteresan.. bi de diger kadından dinlemek lazım.

su simit olayiyla aranizdaki kavganin basladigini anlattinizmi patrona
daha dogrusu patron ise gelmemi dedi? telefonda ailenizle sizinle konusunca ne dedi

tabiki anlattım. patron ablanın bana yaptıklarnın hepsinden haberdardı . ailem de dünkü olayı anlatınca çok şaşırdı bana bunları anlatmadı dedi. bugün neler olacak göreceğiz . işe gelme veya gel demedi çünkü o bile en az benim kadar şaşkın. abla hepimizin görüğü kadarıyla çok hanımefendi bi insandı. şu bir haftadır yaptığı şeylere şaşkınlıkla bakıyoruz

konuyu çarpıtmayalım lütfen. ben kendi hatalarımında olduğunu dile getirdim dikkatli okursanız farkedeceğinize inanıyorum. bu yazdıklarımında eksiği yok fazlası var. yine söylüyorum benim hatam o bana bağırırken bende ona laf yetiştirmeye çalıştım beni bastırınca çektim gittim. ve o beni iğnelerken ben bol bol gülüp rahat davrandım. bunları yaptım inkarda etmem. yalan söylesem bana bi kar'ı yok.

sakın ol , kadın sana bulastı sonucta
onun hakeretlerıne sessız kalacak degıldın

sakinim allaha şükür. bi arkadaş dedi ya için rahatsa doğru olanı yapmışsındır diye aynen öyle içim çok rahat. artık bi kıza iftira atarken saçı aklına gelir bi süre düşünür inşallah.

23 yaş için bu tavırlar çok çocukça.....tv ye inatlaşmak sırf onu takmadığınızı göstermek için faceden pop şarkı paylaşmak niye....birisinden rahatsız oluyorsanız konuşmayın hayatınıza o yokmuş gibi devam edin...bu kadını neden bu kaDAr ciddiye aldınız anlamadım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…