- 25 Mart 2012
- 1.185
- 362
- 323
- Konu Sahibi yenieleman
polis eşi diye bana ettiği küfürleri yok sayıyor mu türkiye cumhuriyeti yasaları,?İlk kim vurmaya basladi?Polismis esi de. Basina is alacaksın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
polis eşi diye bana ettiği küfürleri yok sayıyor mu türkiye cumhuriyeti yasaları,?İlk kim vurmaya basladi?Polismis esi de. Basina is alacaksın.
Ayy seviyeni düşürmüşsün. Terbiyesiz kadın, konuşmaktan bile haberi yok. :/
Bayan seni tahrik etmiş olabilir ...ama yinede kimse dayağı ve saçlarının yolunmasını haketmez bence ...yanlış davranışın
zopasini yemis oturmus da sen bidaha muhatap olma, camur atma potansiyeli var gibi, iftiraya maruz kalma, Allah esirgesin
polis eşi diye bana ettiği küfürleri yok sayıyor mu türkiye cumhuriyeti yasaları,?
Kim yazdi öyle bir şey?
Baskasi olsa uğraşmaya çekinir ama bu isi bilen insanlar yolunu bildiği için amaan kim uğraşacak demez. Bu yüzden gecikmeden sen de darp raporu almalisin bence..
Ayrıca küfürleri kamera almıyorsa sessiz kayitsa ve ilk vuran sizseniz işiniz zor ...
Şiddete bende karşıyım ama hamuru şiddetle yoğrulmuş insanlar var laftan anlamayan , ilk işe girdiğimde aynı bölümde bile olmadığımız biri vardı psikolojik işkence yetmiyormuş gibi üstüme yürümeye başlamıştı kıro bir sabret iki sabret patronada yakın biriydi yine birgün geldi üstüme duvara öyle bir ittirdim ki neye uğradığını şaşırdı Ondan sonra adam oldu hakedene yapacaksın..
Kız başına gelen bir olayı anlatmış bize ders olsun diye .ne diye işten atilsin. Ohh Eline sağlıkBU NE BİÇİM BİR YER YA..
Siz var ya orayı 2 güne kalmaz batırır , iflas ettirirsiniz adamı..
Bu kadar özel hayatınızı açmamalıydınız kimseye..
Ben patronun yerinde olsam ikinizi de atarım
pırıl pırıl gençler var işsizlik diye yakınan..
Kız başına gelen bir olayı anlatmış bize ders olsun diye .ne diye işten atilsin. Ohh Eline sağlık
önceki sayfadaki açıklamanı okudum. sen abla dediğin halde o atarlıymış zaten. bu olayın sinyallerini vermiş aslında günler önce. Saçlarını yolman etik değil tabi ki (onun sana muameleleri gibi)ama anlattığın gibiyse o şahıs pek de üzülmedim. Hiç bi kadın şiddet haketmez tamam ama sen de k..ş..r lafını haketmiyordun bence.Valla ne diyebilirim bu tip insanlardan hep korkarım çünkü ne yapacakları belli olmaz. ayrıca herkes temizlik yapacak dendiği halde yapmıyorsa burda kibir de var. polis eşi olan yönetici olmuyor yani... Bu arada muhasebe bürosu falan mı burası?
olayları tasvip etmiyorum ama olan oluyo bazen
burda iki öğrenci tartışmış biri küfür edip diğerini sıkıştırıp boğazına yapışmış öbürüde karşılık vermiş. ilk başlatan hemen gidip darp raporu almış ve mahkemeye vermiş diğer çocuk darp raporu almadığı için delil göstercek birşey bulamadı savcıya...mutlaka darp raporu alın eğer karşı taraf bununla uğraşırsa elinizde bulunur...
- mobilya.. evet benim hatamda şu ben o bütün bu emirleri verirken hiç ses çıkarmadan mutlu mesut işş yaptım oda delirdi sanırım :)
ellleerine saglik daa
niye hala arkasindan abla diye bahsediyorsun
baska bi kelime bulalim sana
bide yarin nolucak ben onu merak ettim
valla bilmiyorumki $illik falan desek mune kizarmiki : )))))))bende merak ettim. ne diye hitap edelim :) kamerada ses varsa yandı zaten bi ton küfür nasıl açıklayacak merak ediyorum