ömrümde ilk kez saç yoldum..

Bayan seni tahrik etmiş olabilir ...ama yinede kimse dayağı ve saçlarının yolunmasını haketmez bence ...yanlış davranışın

kesinlike davranışımın arkasında değilim haklısın.ama bazı insanlar saçlarının yolunmasını hakediyor bugün bunu öğrendim. saçlarını çekerken vicdanımı sızlatmaya çalıştı iki çocuğum var nolur bırak dedi bırakınca arkamdan yakalamaya çalıştı. o anı hiç unutmayacağım.. bende cidden o an üzülüyor snadım meğer beni tava getirmek içinmiş

polis eşi diye bana ettiği küfürleri yok sayıyor mu türkiye cumhuriyeti yasaları,?

Kim yazdi öyle bir şey?

Baskasi olsa uğraşmaya çekinir ama bu isi bilen insanlar yolunu bildiği için amaan kim uğraşacak demez. Bu yüzden gecikmeden sen de darp raporu almalisin bence..
Ayrıca küfürleri kamera almıyorsa sessiz kayitsa ve ilk vuran sizseniz işiniz zor ...

kamera ses alıyor mu bilmiyorum kaç kere sordum bi alıyor diyordu patron bi almıyor diyordu. vurmadım ittim oda yakama yaıştı sanırım karıştı ortalık baktım eziyor saçına yapıştım

Şiddete bende karşıyım ama hamuru şiddetle yoğrulmuş insanlar var laftan anlamayan , ilk işe girdiğimde aynı bölümde bile olmadığımız biri vardı psikolojik işkence yetmiyormuş gibi üstüme yürümeye başlamıştı kıro bir sabret iki sabret patronada yakın biriydi yine birgün geldi üstüme duvara öyle bir ittirdim ki neye uğradığını şaşırdı Ondan sonra adam oldu hakedene yapacaksın..

ay okurken ben sinir oldum o kadına. sen kaşar de sonra dava açıcam de.. Tipik korkutma yöntemi..ayy hadsiz

bende karşıyım ama dediğin gibi hakedene olmalı demekki

Kız başına gelen bir olayı anlatmış bize ders olsun diye .ne diye işten atilsin. Ohh Eline sağlık

Kız başına gelen bir olayı anlatmış bize ders olsun diye .ne diye işten atilsin. Ohh Eline sağlık

evet açıkçası benim gibi hemen güler yüze aldanan insanlar için yazdım bu yazıyı. kimse başına gelmeden kolay kolay inanamıyor çünkü malesef

önceki sayfadaki açıklamanı okudum. sen abla dediğin halde o atarlıymış zaten. bu olayın sinyallerini vermiş aslında günler önce. Saçlarını yolman etik değil tabi ki (onun sana muameleleri gibi)ama anlattığın gibiyse o şahıs pek de üzülmedim. Hiç bi kadın şiddet haketmez tamam ama sen de k..ş..r lafını haketmiyordun bence.Valla ne diyebilirim bu tip insanlardan hep korkarım çünkü ne yapacakları belli olmaz. ayrıca herkes temizlik yapacak dendiği halde yapmıyorsa burda kibir de var. polis eşi olan yönetici olmuyor yani... Bu arada muhasebe bürosu falan mı burası?

olayları tasvip etmiyorum ama olan oluyo bazen

burda iki öğrenci tartışmış biri küfür edip diğerini sıkıştırıp boğazına yapışmış öbürüde karşılık vermiş. ilk başlatan hemen gidip darp raporu almış ve mahkemeye vermiş diğer çocuk darp raporu almadığı için delil göstercek birşey bulamadı savcıya...mutlaka darp raporu alın eğer karşı taraf bununla uğraşırsa elinizde bulunur...

- mobilya.. evet benim hatamda şu ben o bütün bu emirleri verirken hiç ses çıkarmadan mutlu mesut işş yaptım oda delirdi sanırım :)

doğru haklısınız .sana göstericem dedi zaten

- mobilya.. evet benim hatamda şu ben o bütün bu emirleri verirken hiç ses çıkarmadan mutlu mesut işş yaptım oda delirdi sanırım :)

seni saf gördü üzerine geldi demek ki başka açıklaması yok gibi .. iş yerinde mesafeleri korumak gerekiyor ama beşeri ilişkiler işte illa patlak veriyor. sorunsuz iş hayatı olan yoktur ama saç yolan da fazla olduğunu sanmıyorum hayırlısı olsun hakkınzda

ellleerine saglik daa
niye hala arkasindan abla diye bahsediyorsun
baska bi kelime bulalim sana
bide yarin nolucak ben onu merak ettim

ellleerine saglik daa
niye hala arkasindan abla diye bahsediyorsun
baska bi kelime bulalim sana
bide yarin nolucak ben onu merak ettim

bende merak ettim. ne diye hitap edelim :) kamerada ses varsa yandı zaten bi ton küfür nasıl açıklayacak merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…