• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ömrümde ilk kez saç yoldum..

Bilemiyorum, maşa varken, hayatını karartmak varken neden kaba kuvvete başvurursunuz.
Kaşa dediği anda, madem kameralar var hakaret davası açılması gerekirdi. Korkusu bile yeterdi ona. Ne gerek var mahalle kavgasına dönüştürmeye?

Kadinin bildiğin saci koptu mu?

Vallahi cinnet getirmissiniz sanki. Genelde sinirli biri misiniz

evet elinde yumak vardı resmen. şuan saçını kopardığımı bilen insanlar şok geçiriyor.sen mi sen mi yoldun diye inanamıyorlar. sinirli veya sakin biri değilim ama kimseyede kuvvet uygulamam kolay kolay

bazı insanlar egosnu tatmin etmek için herşeyi yapıyor. o yüzden dikkat etmeni öneririm :KK43:
aynen öyle.. Alttan alıp iyi niyet gösterdikçe tepene çıkıyorlar.. Tam denk geldi varya :) bugün bende odama çağırıp konuştum her söylediğini inkar etmeler ben artık burada duramam demeler bide üstüne amirimizin yanına gitmiş bakalım ne olacak agzı iyi laf yapan kazanıyo gercekten...

Bilemiyorum, maşa varken, hayatını karartmak varken neden kaba kuvvete başvurursunuz.
Kaşa dediği anda, madem kameralar var hakaret davası açılması gerekirdi. Korkusu bile yeterdi ona. Ne gerek var mahalle kavgasına dönüştürmeye?

polis karısı diye kendine çok güveniyor ondan olabilir mi.
konuşma taraftarı olsa milletin yanıında göstermelik çözüm arayalım diyeceğine bugün yalnızken arasaydı o çözümü ellerinden öper başıma koyardım

evet elinde yumak vardı resmen. şuan saçını kopardığımı bilen insanlar şok geçiriyor.sen mi sen mi yoldun diye inanamıyorlar. sinirli veya sakin biri değilim ama kimseyede kuvvet uygulamam kolay kolay

Keşke ofisinizin kapisini kilitleseyip patronunuzu arayp uyarmasini isteseydnz ve sonra devam etseydiniz normal bir sekilde

Yani ne diyeceğimi de bilemedim ya bana bunlar sadece filmlerde olur gibi geliyor

aynen öyle.. Alttan alıp iyi niyet gösterdikçe tepene çıkıyorlar.. Tam denk geldi varya :) bugün bende odama çağırıp konuştum her söylediğini inkar etmeler ben artık burada duramam demeler bide üstüne amirimizin yanına gitmiş bakalım ne olacak agzı iyi laf yapan kazanıyo gercekten...

aynen bide inkar ediyorlar ya şok olup kalıyorsun ortada

Keşke ofisinizin kapisini kilitleseyip patronunuzu arayp uyarmasini isteseydnz ve sonra devam etseydiniz normal bir sekilde

Yani ne diyeceğimi de bilemedim ya bana bu kar sadece filmlerde olur gibi geliyor

patronumu kenara çekip konuştum bana böyle böyle yapıyor dedim bugün onlarda yüzüme vurdu abla

Çok mu haklı görüyorsunuz kendinizi. Bariz aranızda ne oldu sana nasıl laf çarptı neler yaptı anlatmamışsın bile sadece yöneticilik taslıyordu demişsin başka elle tutulur bir şey yok. Siz de face dan silseydiniz ona cevap olarak şarkılarla cevap vermeseydiniz aptal mı bu kadın anlamıyor mu ona gönderme yaptığınızı. Yani ne yaptı ne etti açıklama yok ayrıca baya samimiymişsiniz ki zamanında 4 ayda maşallah herşeyini dökmüşsünüz kaç kişiden ayrıldığınızı özel hayatınızı biliyor belki de bu yüzden sıtkı sıyrıldı senden güvenilir biri olmadığını düşündü olamaz mı ayrıca tv sesinden müzikten rahatsız olmuş olamaz mı yan dükkandan inat olsun diye açtığınızı düşünmüş olabilir işyerinde bilgisayarınız yok mu takın kulaklığı dinleyin şahsen bende rahatsız olurdum. Kamerayı neden kapatıyorsunuz ayrıca yanınızda değil ama başka yere de gidebilir birkaç dakikalığına ve o dakikalar içinde neler oluyor neler sorumluluk alabilecek miydiniz sonra işyerinde hiç hoş değil dışarı çıkarır kapıyı kapatır en fazla patronu arar anlatırsınız saça yapışmak ne demek aynı odada bile değilsiniz bir şeyler olmuş ki git demiş durup dururken demez herhalde ikinizde birbirinizden betersiniz hak veriyorum diyemeyeceğim patronun yerinde olsa ikinize de yol verirdim rezillik bir de çevreye.

polis karısı diye kendine çok güveniyor ondan olabilir mi.
konuşma taraftarı olsa milletin yanıında göstermelik çözüm arayalım diyeceğine bugün yalnızken arasaydı o çözümü ellerinden öper başıma koyardım
Öyle biri olsa zaten sorunu çoktan çözerdiniz saç saça kavga etmek yerine.
Şimdi gidip darp raporu alıp farklı şekilde intikam almaya çalışırsa ne olacak? Saçları yolunmuş sonuçta, onda da vardır morluklar vs...
Polis karısı olması pek bir şeyi değiştirmez, suç duyurusunda bulunmanız bence yeterince ciddi bir uyarı olurdu. Sonuca ulaşır ulaşmaz orası ayrı mesele.

herşeyinizi anlattıysanız hatayı siz yapmışsınız en başta bence.o kadındada fenalık ver çekememezlik varsa bunu çok iyi kullanmış size karşı.benimde bu kadar üzerime gelinse hırsımdan saç yolarım herhalde he doğru bişey mi asla ama bazıları hakediyor

Çok mu haklı görüyorsunuz kendinizi. Bariz aranızda ne oldu sana nasıl laf çarptı neler yaptı anlatmamışsın bile sadece yöneticilik taslıyordu demişsin başka elle tutulur bir şey yok. Siz de face dan silseydiniz ona cevap olarak şarkılarla cevap vermeseydiniz aptal mı bu kadın anlamıyor mu ona gönderme yaptığınızı. Yani ne yaptı ne etti açıklama yok ayrıca baya samimiymişsiniz ki zamanında 4 ayda maşallah herşeyini dökmüşsünüz kaç kişiden ayrıldığınızı özel hayatınızı biliyor belki de bu yüzden sıtkı sıyrıldı senden güvenilir biri olmadığını düşündü olamaz mı ayrıca tv sesinden müzikten rahatsız olmuş olamaz mı yan dükkandan inat olsun diye açtığınızı düşünmüş olabilir işyerinde bilgisayarınız yok mu takın kulaklığı dinleyin şahsen bende rahatsız olurdum. Kamerayı neden kapatıyorsunuz ayrıca yanınızda değil ama başka yere de gidebilir birkaç dakikalığına ve o dakikalar içinde neler oluyor neler sorumluluk alabilecek miydiniz sonra işyerinde hiç hoş değil dışarı çıkarır kapıyı kapatır en fazla patronu arar anlatırsınız saça yapışmak ne demek aynı odada bile değilsiniz bir şeyler olmuş ki git demiş durup dururken demez herhalde ikinizde birbirinizden betersiniz hak veriyorum diyemeyeceğim patronun yerinde olsa ikinize de yol verirdim rezillik bir de çevreye.

buyur anlatıyorum iyi oku; haftasonu patronun akrabaları geldi benim tarafa.ordan çıklar onun tarafa gittiler simit almışlar abla geldi niye onları gönderdin dedi.abla gitmek istediler ama dedim.oyalayabilirdin niye simit verdin yerlere dökülüyor sen temizleyeceksin bana bişey olmaz dedi abla valla ben bişey yapmadım diyorum inanmıyor çekti gitti. ertesi gün işe 10 dk geç kaldım herkesin içinde bana ge. kaldın dedi biliyorum dedim eleman arkadaşa sordum o ne zaman geldi dedim senden üç dk önce dedi.ertesi gün yemek yerken herkesin içinde yemeğin dozajını bilmiyorsun yeme artık dedi yerin dibine girdin girdim çıktım.ertesi gün son nokta. lavaboyu temizle iki aydır temizlemiyorsen dedi. o kadar olmadı dedim sen benim neden lafımın üstüne çıkmaya çalışıyorsun dedi öyle bişey yapmıyorum sadece o kadar olmadı abartma dedim. patron buraya eleman alırken bana soruyor benim mevkim şu makamım bu saymaya başladı baktım sesimi bastırıyor tamam abla haklısın dedim susmadı akşama toplantı var dedi yokum dedim işlerimi bitirdim o hala bana saymakla meşguldü. patron gelince toplantı yapmaya kalktı reddettim.çünkü o bağırdı çağırdı konuştu sakinledi bana sakinleşme fırsatı bile vermedi emrivaki yapıp bide üzerime patronu getirdi bende girmedim toplantıya. sonrada patronla konuşup olanı anlattım. 4 aydır makam mevki diyor herkes yerini biliyor beni neden ikidebir tehdit ediyor dedim.tamam konuşurum dedi. o yönetici mi dedim hayır dedi.benim orada durması yasak olan insan kavgadan sonra sık sık gelmeye başladı. benim oturduğum koltuğa elimi dayadım onca boş yer varken oraya oturdu elimi çekmeyince ittirdi rahatladın mı elimi çekince dedim sen beni delirtmek mi istiyorsun diye bağırdı çıktım gittim kavga etmemek için. patron tv izlememe izin verdi o kapat dedi. akşam iş çıkış vakti gelince hadi aba çıkalım dediğinde dur patronu arayıp soralım diyen kadın kavgadan sonra ne gerek var patrona ben varım ya demeye başladı. vs vs vs.. son nokta bugün..

Öyle biri olsa zaten sorunu çoktan çözerdiniz saç saça kavga etmek yerine.
Şimdi gidip darp raporu alıp farklı şekilde intikam almaya çalışırsa ne olacak? Saçları yolunmuş sonuçta, onda da vardır morluklar vs...
Polis karısı olması pek bir şeyi değiştirmez, suç duyurusunda bulunmanız bence yeterince ciddi bir uyarı olurdu. Sonuca ulaşır ulaşmaz orası ayrı mesele.

ben hiç vurmadım saçını çektim sadece. ne bileyim polis karısıyım beni temizlik yaparken görürlerse eşim kızar vs vs konuşur durur . suç duyurusunda nasıl bulunabilirim ?

Bayan seni tahrik etmiş olabilir ...ama yinede kimse dayağı ve saçlarının yolunmasını haketmez bence ...yanlış davranışın

ben hiç vurmadım saçını çektim sadece. ne bileyim polis karısıyım beni temizlik yaparken görürlerse eşim kızar vs vs konuşur durur . suç duyurusunda nasıl bulunabilirim ?
morluklarla gidip darp raporu almak lazım öncelikle. Daha sonra suç duyurusu için dilekçe veriliyor bildiğim kadarıyla. Neler olması gerektiği internette yazılı, kamera kayıtlarını da patronunuzdan talep edebilirsiniz. Yalnız bunun karşı savunması olacağını da düşünerek yapın bunu. Siz de sonuçda darp etmişsiniz kadını...Haksız bulunabilirsiniz.

ha bu arada canım unutmadan normalde temizliği bir hep birlikte yaparız. kavgadan sonra bana emir vermeye başladı. patron işe alırken burada herkes her işi ypar demesine rağmen inatla ben şuyum ben buyum havasında. ha bu arada orası üç kişilik bir iş yeri (olmayan)makamı koltuğu onun olsun başkan koltuğu sanki :))

Argo kelimeler neden kullanıyorsunuz. Neden bu kadar samimi oluyorsunuZ. Sonuç iş yeri işyerliğinden çıkmış karılar hamamına dönmüş

Back