• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ömrümde ilk kez saç yoldum..

Benden de sana bir abla tavsiyesi,kimseyle bu derece raddeye gelecek duruma düşme.Kimseyle ağız dalaşına girme.Fazla samimiyet tez ayrılık getirir.Sonunda işten çıkarıldın mı ne oldu yazmamışsın ama,o kadın ben burda yöneticiyim dediği zaman bunu gidip patronuna sormalıydın.Kimse durduk yere ben burda yöneticiyim demez.Sana face ten şurdan burdan laf soktuğu zaman,abla bir sorun mu var demeliydin.Herşey konuşularak çözülür.Bu seviyeye gelmemeliydi.
katılıyorum ama arkadaş iyi rahatlamıştır bence:KK14: hemen hemen yakın şeylerden muzdaribim ha öyle saç baş durumumuz yok ama şöyle burnunun üzerine bi yumruk atmayı çok gecirdim içimden..bide işin tuhafı kadrolu memur olarak yönetici olan ben yanımda gecici görev yapan diger zat-ı muhterem.. Neyse işin özü ellerine saglık:KK45:

Allah kimseyi boyle bi duruma dusurmesin, dusundum de cok korkunc bisey yao_O
Kimseye guvenmemek lazim iste, kadin bi de senden sonra girmis ise bi de sana buyukluk tasliyor. Cantani alip gidiyorsun demek ona dusmez ki, arar patronu sikayet eder cok rahatsizsa.. Ne kadar cirkinlesmis olaylar, yaptigini onaylamiyorum ama damarina basmis, ofke kontrolu olmayan bir insan zor dayanir bu sozlere.

evet bende yaptığımı onaylamıyorum. ama aylardır burnumdan getiriyordu. son noktayı böyle koydum malesef

katılıyorum ama arkadaş iyi rahatlamıştır bence:KK14: hemen hemen yakın şeylerden muzdaribim ha öyle saç baş durumumuz yok ama şöyle burnunun üzerine bi yumruk atmayı çok gecirdim içimden..bide işin tuhafı kadrolu memur olarak yönetici olan ben yanımda gecici görev yapan diger zat-ı muhterem.. Neyse işin özü ellerine saglık:KK45:

bazı insanlar egosnu tatmin etmek için herşeyi yapıyor. o yüzden dikkat etmeni öneririm :(

yani tartışma tamamda kavga biraz kötü olmuş...
neyse...
sen zaten pişman değilsin madem iyi yapmışsın...

once dinlerler, derdini paylasirlar, sonra bi terslesmede silaha cevirirler herseyi.. misal, iyi biliyodur senin sucun olmadigini ama kalkar der ki sirf acitmak icin; iyi bi halt olsan kocanla/komsunla/arkadasinla vs, soyle boyle olmazdiniz.. o an kitlenir kalirsin, şok uzuntu kitlenme bir arada..

once dinlerler, derdini paylasirlar, sonra bi terslesmede silaha cevirirler herseyi.. misal, iyi biliyodur senin sucun olmadigini ama kalkar der ki sirf acitmak icin; iyi bi halt olsan kocanla/komsunla/arkadasinla vs, soyle boyle olmazdiniz.. o an kitlenir kalirsin, şok uzuntu kitlenme bir arada..

benim sinirimi bozanda o. 4 aydır bi tek lafına hayır demedim. bi tek tartışmaya girmedim. ve bana bu bir haftadır yaptıkları kalitesini apaçıkk ortaya koydu

Back