• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ömrümde ilk kez saç yoldum..

ee şu an nerdesin sen işte misin ,eğer evdeysen ve daha kovulmadıysan neden hala işe gitmedin ,gitmediysen zaten işe çıkmışsın demek olur bu da ,o kadın sanırım şu an işte.

o kadın işte olsa bile benim için bişey farketmez çünkü o kamerayı izledikten sonra patronun ona soracak çok sorusu olduğuna eminim. babam dün patronu aradıığından o kadınla kızımı aynı yerde çalıştırmam dedi patronda gelince konuşalım dedi . ilçe dışındaydı da kendisi

o kadın işte olsa bile benim için bişey farketmez çünkü o kamerayı izledikten sonra patronun ona soracak çok sorusu olduğuna eminim. babam dün patronu aradıığından o kadınla kızımı aynı yerde çalıştırmam dedi patronda gelince konuşalım dedi . ilçe dışındaydı da kendisi
peki bugün dükkan kapalı mı patron il dışındaysa o dükkana ne oldu dün senin sorumluluğunda olan alanı kitleyip kapatıp gitmen gerekmiyor muydu..her şeyden önce sorumluluğun olan bir alan var..yani ben o dükkanı soruyorum ne oldu senin sorumluluğundaki yere?

belki doğru belki yanlış ama bende senin yerinde olsam aynısını yapardım

evet doğru değğil ama haketmiş olması . inşallah senin başına gelmez. çünkü ben hiç aleni şekilde ikiyüzlü biriyle karşılaşmamıştım. şok oldum. çok tuhaf ve yıkık bi durum. allah kimseyi bu duruma düşürmesin inşallah

peki bugün dükkan kapalı mı patron il dışındaysa o dükkana ne oldu dün senin sorumluluğunda olan alanı kitleyip kapatıp gitmen gerekmiyor muydu..her şeyden önce sorumluluğun olan bir alan var..yani ben o dükkanı soruyorum ne oldu senin sorumluluğundaki yere?

benim tarafımdan çıkmadıki. kavga sırasında uzamasın kavga diye diyorum ki abla çık git abla bi git abla kendi yerine git diyorum kadın sayıyor . abla defol git ya dedim defol git dedim gitmedi kavga uzadı . neyse kavganın sonunda patronun annesi geldi iki dükkana baktı. o ablada patronu aramış benim saçımı yoldu demiş.patronda eve git annemi gönderiyorum dükkana demiş. kapalı değildi dükkanlar. kış olunca işler durgun zaten

evet doğru değğil ama haketmiş olması . inşallah senin başına gelmez. çünkü ben hiç aleni şekilde ikiyüzlü biriyle karşılaşmamıştım. şok oldum. çok tuhaf ve yıkık bi durum. allah kimseyi bu duruma düşürmesin inşallah
yani bazen insanı çileden çıkarıyorlar sustukça tepene çıkıyorlar eline sağlık iyi olmuş dedim ya ben olsam aynısını yapardım haddini bilsin kimse onun kölesi değil herkes ekmek parası için çalışıyor

Madem morluklarin var git bir darp raporu al. Dava ac demiyorum ama 1 ay sonra eline bir dava tebligati geldiğinde ama bende de morluk vardi demenin bir anlami yok. Hic degilse raporun olursa sen de kendi hakliligini ispatlayabilirsin.

yani bazen insanı çileden çıkarıyorlar sustukça tepene çıkıyorlar eline sağlık iyi olmuş dedim ya ben olsam aynısını yapardım haddini bilsin kimse onun kölesi değil herkes ekmek parası için çalışıyor

evet kesinlikle katılıyorum sana

Madem morluklarin var git bir darp raporu al. Dava ac demiyorum ama 1 ay sonra eline bir dava tebligati geldiğinde ama bende de morluk vardi demenin bir anlami yok. Hic degilse raporun olursa sen de kendi hakliligini ispatlayabilirsin.

haklısın tabiki. kamera kayıtlarıda kanıt olabiliyor artık değil mi?

Şu kadarlık iş hayatımda öğrendiğim en büyük şey:
Özel hayat iş arkadaşına böyle açık seçik anlatılmaz.
Anlatmışsınız ve sonucunu da görmüşsünüz.
Yaşadıklarınız da çok bayağı şeyler kusura bakmayın.
Saç yolmalar, küfürler ve hakaretler.
Patron ikinizin de işine son verse yeri...

Şu kadarlık iş hayatımda öğrendiğim en büyük şey:
Özel hayat iş arkadaşına böyle açık seçik anlatılmaz.
Anlatmışsınız ve sonucunu da görmüşsünüz.
Yaşadıklarınız da çok bayağı şeyler kusura bakmayın.
Saç yolmalar, küfürler ve hakaretler.
Patron ikinizin de işine son verse yeri...

açık seçik anlattığım bişey yok burası küçük yer insanlar ister istemez birbirlerini tanıyorlar. evet bayağı şeyler,benim yaşadıklarımda çok bayağı ve siz bayağı şeyler yapmayan bi insan olarak buraya yorum yazmanıza da gerek yok sanırım.. iyi günler

Konu başlığı: ömrümde ilk kez saç yoldum...

Sanki biz her gün yoluyoruz:KK70:

bakış açısı.. ben dalga geçin veya kendimi melek yapayım onu şeytaan diye açmadım bu konuyu. benim gibi insanların tedbirli olmasına karşı nacizane bi yaşanmışlıktı hepsi bu. farklı yerleere kaydırıyorsunuz

bakış açısı.. ben dalga geçin veya kendimi melek yapayım onu şeytaan diye açmadım bu konuyu. benim gibi insanların tedbirli olmasına karşı nacizane bi yaşanmışlıktı hepsi bu. farklı yerleere kaydırıyorsunuz

Yok bence en iyisini yapmışsın Ellerine sağlık.:KK67: hadsiz kadın :KK67:

Benim gibi insanların tedbirli olması derken?????

Burda sizin yaşadığınız olayı yaşayacak çok fazla insan çıkmaz bence. Boşuna yormuşsunuz kendinizi.

Back