Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ÖSYM'nin Sitesi Çöktü
Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Sonuçlarının Açıklanmasına Dakikalar Kala, Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi(ösym)'nin Sitesi Çöktü. Günlerdir Merakla Beklenen Sınav Sonuçlarının, Bugün Açıklanacağını Öğrenen Memur Adayları Siteye Akın Etti. Yetkililer Sitenin Ne Zaman Düzeleceği Konusunda Herhangi Bir Açıklama Yapmadı.
Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sonuçlarının açıklanmasına dakikalar kala, Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi(ÖSYM)'nin sitesi çöktü. Günlerdir merakla beklenen sınav sonuçlarının, bugün açıklanacağını öğrenen memur adayları siteye akın etti. Yetkililer sitenin ne zaman düzeleceği konusunda herhangi bir açıklama yapmadı.
(CİHAN) (Cihan Haber Ajansı) 22 dakika önce..
kızlar ben bu sınava girmedim ama benimde sonucunu merakla beklediğim insanlar var bu yüzden sürekli takip ediyorum biraz önce siteye giremeyince haberlere bakayım dedim böyle bir haber buldum paylaşmak istedim .. umarım herkes istediği puanı alır hepiniz için hayırlısı neyse o olsun ..
ciddi olamaz............ olacak iş mi yaaa.. çocuk oyuncağı gibi...