• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ömrüm bitti kpss puanları hala açıklanmadı

açılmıyor kızlar
memurlardan bakabilenler olmuş
ama standart sapma olayı bu yıl bayağı fazla galiba
çünkü milletin beklediğinden düşük gelmiş hep

ÖSYM'nin Sitesi Çöktü

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sonuçlarının açıklanmasına dakikalar kala, Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi(ÖSYM)'nin sitesi çöktü. Günlerdir merakla beklenen sınav sonuçlarının, bugün açıklanacağını öğrenen memur adayları siteye akın etti. Yetkililer sitenin ne zaman düzeleceği konusunda herhangi bir açıklama yapmadı.
(CİHAN) (Cihan Haber Ajansı) 22 dakika önce..

kızlar ben bu sınava girmedim ama benimde sonucunu merakla beklediğim insanlar var bu yüzden sürekli takip ediyorum biraz önce siteye giremeyince haberlere bakayım dedim böyle bir haber buldum paylaşmak istedim .. umarım herkes istediği puanı alır hepiniz için hayırlısı neyse o olsun ..

Son düzenleme:
ÖSYM'nin Sitesi Çöktü

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Sonuçlarının Açıklanmasına Dakikalar Kala, Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi(ösym)'nin Sitesi Çöktü. Günlerdir Merakla Beklenen Sınav Sonuçlarının, Bugün Açıklanacağını Öğrenen Memur Adayları Siteye Akın Etti. Yetkililer Sitenin Ne Zaman Düzeleceği Konusunda Herhangi Bir Açıklama Yapmadı.

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sonuçlarının açıklanmasına dakikalar kala, Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi(ÖSYM)'nin sitesi çöktü. Günlerdir merakla beklenen sınav sonuçlarının, bugün açıklanacağını öğrenen memur adayları siteye akın etti. Yetkililer sitenin ne zaman düzeleceği konusunda herhangi bir açıklama yapmadı.
(CİHAN) (Cihan Haber Ajansı) 22 dakika önce..

kızlar ben bu sınava girmedim ama benimde sonucunu merakla beklediğim insanlar var bu yüzden sürekli takip ediyorum biraz önce siteye giremeyince haberlere bakayım dedim böyle bir haber buldum paylaşmak istedim .. umarım herkes istediği puanı alır hepiniz için hayırlısı neyse o olsun ..

ciddi olamaz............ olacak iş mi yaaa.. çocuk oyuncağı gibi...

ciddi olamaz............ olacak iş mi yaaa.. çocuk oyuncağı gibi...

canım bende ilk başta yoğunluktan girilemiyo diye düşündüm sonra haberlere baktım bikaç yerde vardı bu haber isterseniz sizde bi bakın... bilginiz olsun diye paylaşayım dedim ...inşallah sorunu en kısa zamanda hallederler ...

seçimlerden sonra düzelir site sanırım... inanmıyorum yaa koskoca ülkenin en önemli sınav merciii her işlemde böyle olursa iyi vallaa..

Back