• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ömrüm bitti kpss puanları hala açıklanmadı

39152_426689014490_716024490_4585783_8056685_n.jpg

halimizin özetiii

Bende bekliyorum arkadaşlar.Artık açıklansa da biz de ne yapacağımızı bilsek..Sıkıldım artık beklemekten.Umarım hepimiz için hayırlısı olur.akannehir

10unda açıklancak dediler ama sitede buna dair hiç bir haber yok..yeter valla yaşlandım bu yaz....

ooffffff yaaaaa yeter artık bugünün yarına yarını öbür güne atıyorlar açıklasalarda kurtulsak beklemekten ne olacaksa olsun dimi arkadaşlar ösym bugün acayip yoğun yalnız.

bende bekliyorum ösymnin sitesi açılmıyo acaba açıklandı da o yüzdenmi yoğunbilmiyorumkismile

gerçi ölesine girdim ne diye heycanlanıyosamsempatiksalakcinni

Benimki de bir nevi öyle oldu, düğün , dernek, balayı, okul, iş derken sınava 3-5 gün kala çalışmaya başladım :) Ama gene de heyecandan öleceğim nedense :) Tercih sonrasını düşünemiyorum bile.

O dert değil de, anya konya ortaya çıksın istiyorum bir an evvel.Tatile gideceğiz hala gidemedik, ev birbiri içinde toplamıyorum bile belki uzağa atanırsam taşınırız diye, atanamazsam iş aramam lazım bir yere başvuramıyorum bile belli değil diye. Offf sınav sonucundan çok beni bu beklemek, belirsizlik ve birşey yapamamak delirtiyor :(

Benimki de bir nevi öyle oldu, düğün , dernek, balayı, okul, iş derken sınava 3-5 gün kala çalışmaya başladım :) Ama gene de heyecandan öleceğim nedense :) Tercih sonrasını düşünemiyorum bile.

O dert değil de, anya konya ortaya çıksın istiyorum bir an evvel.Tatile gideceğiz hala gidemedik, ev birbiri içinde toplamıyorum bile belki uzağa atanırsam taşınırız diye, atanamazsam iş aramam lazım bir yere başvuramıyorum bile belli değil diye. Offf sınav sonucundan çok beni bu beklemek, belirsizlik ve birşey yapamamak delirtiyor :(

oo maşallah atanmayı falan yine düşünüyosun demekki bi umut var kaydirigubbakcemile2 ben hiç bakmadan girdim ona rağmen yine sabahki sınav fena değildi ama öğretmenlik olan kısım fecii berbattı o yüzden sadece bakalım hiç çalışmadan kaç yapmışımın merakı benimkiaklinialirimsmileaklinialirimsmile

Kızlar siteye zor bela girdim ama kpss açıklanmasıyla ilgili hiçbirşey yok :sinifsinif:

bide yüksek lisans kazandım dün hayal ediyorum şansa bide tutarmış salladıklarım ya şehir dışında bi yere atanırsam yükseğimi napıcam diyesempatiksalakcinni hayal işteee

oo maşallah atanmayı falan yine düşünüyosun demekki bi umut var kaydirigubbakcemile2 ben hiç bakmadan girdim ona rağmen yine sabahki sınav fena değildi ama öğretmenlik olan kısım fecii berbattı o yüzden sadece bakalım hiç çalışmadan kaç yapmışımın merakı benimkiaklinialirimsmileaklinialirimsmile

Sabahki benim de öyle geçti ve eğitim bilimleri benim de öyle geçti :)) Ben sertifika öğrencisiydim, formasyon alıyordum yani o yüzden eğitim bilimlerine bir sene okulda ders alarak ister istemez çalıştım, notlarım hep 90 ve üstüydü, dedim hem bilgilerim taze hem de başarılıyım.Sınava bir girdim, rahat 20 soruda bahsedilen şey bana fizik kuramı gibi, ömrümde hiç duymamışım resmen, kimini attım, kimini boş bıraktım ama genelde herkesi eğitim bilimleri sallamış gibi.Buna rağmen umutlu muyum? Gene evet :)
Sebeplerine gelirsek; 1-Bu sene ahım şahım bir sayıda öğretmen alınacakMIŞ.
2-Herkes eğitim bilimleri sınavına hala küfür ediyor.
3-Doğu, batı farketmez heryere giderim bu sebeple 26. tercihten bir yere atanma şansıma da güveniyorum.
4-Bu ara fazlasıyla Polyannayım. :))

Sabahki benim de öyle geçti ve eğitim bilimleri benim de öyle geçti :)) Ben sertifika öğrencisiydim, formasyon alıyordum yani o yüzden eğitim bilimlerine bir sene okulda ders alarak ister istemez çalıştım, notlarım hep 90 ve üstüydü, dedim hem bilgilerim taze hem de başarılıyım.Sınava bir girdim, rahat 20 soruda bahsedilen şey bana fizik kuramı gibi, ömrümde hiç duymamışım resmen, kimini attım, kimini boş bıraktım ama genelde herkesi eğitim bilimleri sallamış gibi.Buna rağmen umutlu muyum? Gene evet :)
3-Doğu, batı farketmez heryere giderim bu sebeple 26. tercihten bir yere atanma şansıma da güveniyorum.

hayırlısı inş
bizde son yasayla alessiz formasyon alanlardanım marmara öğrencisiyim o yüzden bizim formasyonumuz fazlasıyla sıkıştırılmış bi programdı o yüzden sınavdaki okuduklarımla uzakdan yakından alakası bile yoktu zaten sınavda dedim ben kpss kursuna da gitsem yapamam bu soruları diye

keşke bende polyana olsam azcıkkaydirigubbakcemile2

amaaan rahat olun kıslar yaa elbet ecıklanacak kasmayın bu kadar ben cevaplarıma bile bakmadım baksam ne olacakki sonuc değişecekmi şu anda kaç puan gelceğini bilmiorum hiç bir tahminim bile yok yani o derece ne gelirse bahtıma ben elimden geleni yaptım gönlüm rahat o yüzden kasmıyorum yaa iyi veya kötü

canım cok haklısın eğitim berbattı iyi geçti 100 küsür yapttım diyenlere inanasım gelmiyor..ben 83 yaptım ki normalde 100 ü geçerdim ama sorular uzaydan getirilmişti biliyorsun...ben de umutluyum hala senin umutlandıklarından aynı seye inanıyorum inş.atanırız senin branş neydi kaç alman şart edebiyatçıyım..

canım cok haklısın eğitim berbattı iyi geçti 100 küsür yapttım diyenlere inanasım gelmiyor..ben 83 yaptım ki normalde 100 ü geçerdim ama sorular uzaydan getirilmişti biliyorsun...ben de umutluyum hala senin umutlandıklarından aynı seye inanıyorum inş.atanırız senin branş neydi kaç alman şart edebiyatçıyım..

ne güzel ben 50 yapsam şükredicem bakamdım zaten eğtime hep sallamıştımzemuszemus

Arkadaşlar merhabalar bu sonuçlardan hala ses yok açıklanamadan ben kalp krizi geçirecem galiba
3. girişimdi bu yıl hiç hazırlanamadan girdim geçen yıl hazırlandım ama sınav günü doğum yaptım inş hepimiz güzel puanlarla karşılaşırız

Branş ingilizce.Kaç almam lazım bilmiyorum ama birkaç yıl önce arkadaşım 3 matematik sorusu çözüp, diğerlerinden eh işte birşeyler yapıp 63 ile falan atandı istediği yere.Ben o sıralar özelde çalışıyorum, devlet mi hıh diye burun kıvırıyordum.Geçen sene İngilizceden 75ler en vasatla atananlarındı sanırım.Bu sene 80 bile olabilir taban bir fikrim yok.Ama içimden bir ses olacak diyor.Ya beynim inkar modunda şu an ya da gerçekten sıcaklardan beynim ezildi ve polyanna'ya başladım.Bir de neresi olsa giderim abi modunda olduğum için doğu illerinden birisi düşük puan alsam dahi tutar gibime geliyor.Bilmiyorum işte.Umut fakirin ve tembelin ekmeği demek :))

Back