Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fox haberde şimdi söyledi bugün yarın yada çarşamba açıklanacak dedieyvahedigeldismile
gerçi ölesine girdim ne diye heycanlanıyosamsempatiksalakcinni
Benimki de bir nevi öyle oldu, düğün , dernek, balayı, okul, iş derken sınava 3-5 gün kala çalışmaya başladım :) Ama gene de heyecandan öleceğim nedense :) Tercih sonrasını düşünemiyorum bile.
O dert değil de, anya konya ortaya çıksın istiyorum bir an evvel.Tatile gideceğiz hala gidemedik, ev birbiri içinde toplamıyorum bile belki uzağa atanırsam taşınırız diye, atanamazsam iş aramam lazım bir yere başvuramıyorum bile belli değil diye. Offf sınav sonucundan çok beni bu beklemek, belirsizlik ve birşey yapamamak delirtiyor
Kızlar siteye zor bela girdim ama kpss açıklanmasıyla ilgili hiçbirşey yok :sinifsinif:
oo maşallah atanmayı falan yine düşünüyosun demekki bi umut var kaydirigubbakcemile2 ben hiç bakmadan girdim ona rağmen yine sabahki sınav fena değildi ama öğretmenlik olan kısım fecii berbattı o yüzden sadece bakalım hiç çalışmadan kaç yapmışımın merakı benimkiaklinialirimsmileaklinialirimsmile
Sabahki benim de öyle geçti ve eğitim bilimleri benim de öyle geçti :)) Ben sertifika öğrencisiydim, formasyon alıyordum yani o yüzden eğitim bilimlerine bir sene okulda ders alarak ister istemez çalıştım, notlarım hep 90 ve üstüydü, dedim hem bilgilerim taze hem de başarılıyım.Sınava bir girdim, rahat 20 soruda bahsedilen şey bana fizik kuramı gibi, ömrümde hiç duymamışım resmen, kimini attım, kimini boş bıraktım ama genelde herkesi eğitim bilimleri sallamış gibi.Buna rağmen umutlu muyum? Gene evet :)
Sebeplerine gelirsek; 1-Bu sene ahım şahım bir sayıda öğretmen alınacakMIŞ.
2-Herkes eğitim bilimleri sınavına hala küfür ediyor.
3-Doğu, batı farketmez heryere giderim bu sebeple 26. tercihten bir yere atanma şansıma da güveniyorum.
4-Bu ara fazlasıyla Polyannayım. :))
Sabahki benim de öyle geçti ve eğitim bilimleri benim de öyle geçti :)) Ben sertifika öğrencisiydim, formasyon alıyordum yani o yüzden eğitim bilimlerine bir sene okulda ders alarak ister istemez çalıştım, notlarım hep 90 ve üstüydü, dedim hem bilgilerim taze hem de başarılıyım.Sınava bir girdim, rahat 20 soruda bahsedilen şey bana fizik kuramı gibi, ömrümde hiç duymamışım resmen, kimini attım, kimini boş bıraktım ama genelde herkesi eğitim bilimleri sallamış gibi.Buna rağmen umutlu muyum? Gene evet :)
Sebeplerine gelirsek; 1-Bu sene ahım şahım bir sayıda öğretmen alınacakMIŞ.
2-Herkes eğitim bilimleri sınavına hala küfür ediyor.
3-Doğu, batı farketmez heryere giderim bu sebeple 26. tercihten bir yere atanma şansıma da güveniyorum.
4-Bu ara fazlasıyla Polyannayım. :))
canım cok haklısın eğitim berbattı iyi geçti 100 küsür yapttım diyenlere inanasım gelmiyor..ben 83 yaptım ki normalde 100 ü geçerdim ama sorular uzaydan getirilmişti biliyorsun...ben de umutluyum hala senin umutlandıklarından aynı seye inanıyorum inş.atanırız senin branş neydi kaç alman şart edebiyatçıyım..
canım cok haklısın eğitim berbattı iyi geçti 100 küsür yapttım diyenlere inanasım gelmiyor..ben 83 yaptım ki normalde 100 ü geçerdim ama sorular uzaydan getirilmişti biliyorsun...ben de umutluyum hala senin umutlandıklarından aynı seye inanıyorum inş.atanırız senin branş neydi kaç alman şart edebiyatçıyım..