kızlar ben edebiyat öğretmeniyim 76 puan aldım sizce nasıl bilşeyler olurmu ucundan kıyısından
Görümcemde 74 aldı sınıf öğretmenliğinden.mafoldumben
siz neden bu kadar üzülüyorsunuz sempatiksalakcinni
kaçıncı girişiydi?
Canım geçmiş olsun.Aynı durum nişanlım için de geçerli.En az 70 beklerken 59 geldi.Şaşkın ve yıkılmış durumdayız.
Sence puanlamalarda bir yanlışlık olabilir mi?Hani okulda itiraz ederdik de,hoca inceleyip düzeltirdi.Bu kadar farklı sonucu nasıl kabulleneceğiz...
canım dilekçeyle itiraz edilebiliyor diye biliyorum. memurlar nette okumuştum sanırım. ösym yi arayarak prosedür neyse öğrenebilirsin.
Arkadaşlar memurlar.net te herkes yanlış sayılarının iki katı olduğunu ve hatta boş
bırakılan soruların bile yanlış kabul edildiğini ve dolayısıyla netlerinin de düşük yazıldığını
söylüyor,bana da aynısı oldu,ben eğitimden 29yanlış diye hesaplamıştım,44 yanlış
yazmışlar,kim ne yaptığını bilmez mi ALLAH aşkına,herkes yazmış ya puanlarımız 10-15
puan düşük geldi diye,
Hatta biri cevaplarını bi kağıda aktarmış,elimde kanıt var diyo,birebir yazdım yaptığım
cevapları diyo,kesin itiraz edicem,mahkemeye verecem diyo,cevaplarını nasıl aktardı bi
kağıda orasını bilemiyorum ama...:uhm:
Ayrıca önceki senelere bakarak dah az neti olanlar fazla puan almışlar,herkes şikayetçi ve
dilekçe yazıp itiraz edeceklerini söylüyolar,
Ben de yazmayı düşünüyorum,siz de puanınızın beklediğinizden düşük geldiğini
düşünüyosanız hep birlikte dilekçe yazıp sesimizi duyuralım olmaz mı,ösymnin sitesinde
varmış dilekçe örneği,bakıcam ben de şimdi...
Canım geçmiş olsun.Aynı durum nişanlım için de geçerli.En az 70 beklerken 59 geldi.Şaşkın ve yıkılmış durumdayız.
Sence puanlamalarda bir yanlışlık olabilir mi?Hani okulda itiraz ederdik de,hoca inceleyip düzeltirdi.Bu kadar farklı sonucu nasıl kabulleneceğiz...
70 bekliyordum 58 geldi,bundan bir ay önce düğün hazırlıkları yaparken nişanlım ayrıldı
HAYAT VURMUŞ BANA...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?