İyi yaptın canım hangi saatte acikiyorsan o öğünü yap banada aksam acıkma halleri gelir o yüzden saat 15.00 gibi yaptım bugün biraz ödem gitsin diye hafif şeyler tercih ettim haşlanmış patatesli koca bir tabak salata yedimBugün ilkgünümüzben bugün kahvaltı öğününü seçtim canım. Kahvaltı dediğim öğlen aslında...Biraz geç kalkıyorum öğle yemeklerinde genelde kahvaltılık seylerden yerim zaten. Birde akşam yemeğiyle pek aram yok yani çok güzel yemekler olursa yerim genelde o yüzden öğlen öğün yaptım tokum baya şuan
Afiyet olsun canımİyi yaptın canım hangi saatte acikiyorsan o öğünü yap banada aksam acıkma halleri gelir o yüzden saat 15.00 gibi yaptım bugün biraz ödem gitsin diye hafif şeyler tercih ettim haşlanmış patatesli koca bir tabak salata yedimhâla da tokum ama yarın bu kadar hafif bişey gecirmicem simdiden ogunumu belirledim 4-5 kaşık pilav ve iki baget tavuk yanında da yogurt.. pes etmek bu sefer yok
Canım ben yaptığımda ogunumde herşey vardı hiçbir şeyden mahrum kalmadim ama çok çok dikkat ettim pasta yiyebilirsin tabiki ama şekerli olduğu için dikkat etmelisin yani 3-4 çatallıktan zarar gelmez ama onun yanında yediklerine de dikkat et. Çok aç olduğunu hissettiğinde de tarçınlı türk kahvesi icebilirsin tadı çok güzel bana göre ve aşırı tok tutuyorAfiyet olsun canımpatates salatası mantıklı birara aksam öğünü ben de yapayım..Bizde de yarın misafir var güzel yemekler ve pasta olcak yarın aksam öğünü yapcam ayy ne güzelmis bu diyet hicbiseyden mahrum kalmıyoruz ama pasta yiyebilir miyiz yani o da akşam öğünü içinde yer alıyor mu
Tamamdır canımCanım ben yaptığımda ogunumde herşey vardı hiçbir şeyden mahrum kalmadim ama çok çok dikkat ettim pasta yiyebilirsin tabiki ama şekerli olduğu için dikkat etmelisin yani 3-4 çatallıktan zarar gelmez ama onun yanında yediklerine de dikkat et. Çok aç olduğunu hissettiğinde de tarçınlı türk kahvesi icebilirsin tadı çok güzel bana göre ve aşırı tok tutuyor
Çok Basit normal türk kahvesi yaptıktan sonra üstüne bir çay kaşığı kadar tarçın serpiyorsunTamamdır canımtarçınlı kahvenin tarifi nasıl peki
DeniycemÇok Basit normal türk kahvesi yaptıktan sonra üstüne bir çay kaşığı kadar tarçın serpiyorsun
Tammamdir yarın akşam tekrar burda buluşalım canım yaptik mi diye moral de olur:)Deniycem
Tamamdır canım evet ya çok iyi oldu böyleTammamdir yarın akşam tekrar burda buluşalım canım yaptik mi diye moral de olur:)
Canım selam ayy çok zorlanıyorum ben açlık baya var.. yeme atağı geçirmek üzereyim. Ama mantığını da anladım diyetin kalori diyeti gibi yani hergün kalori kısıtlaması oluyor ondan veriliyor.. Mesela bugün toplam yediklerimin kalorisi 800 ediyor. Yarın misafir gelcek birkaç cesit yemek ve tatlı ile 1500ü bulur... Yani uzun sürer zayflamak bana daha hızlı birseyler lazm. Kzz esas bunda uzun süreli açlık olduğu için yeme krizi olurTammamdir yarın akşam tekrar burda buluşalım canım yaptik mi diye moral de olur:)
Canım selam ayy çok zorlanıyorum ben açlık baya var.. yeme atağı geçirmek üzereyim. Ama mantığını da anladım diyetin kalori diyeti gibi yani hergün kalori kısıtlaması oluyor ondan veriliyor.. Mesela bugün toplam yediklerimin kalorisi 800 ediyor. Yarın misafir gelcek birkaç cesit yemek ve tatlı ile 1500ü bulur... Yani uzun sürer zayflamak bana daha hızlı birseyler lazm. Kzz esas bunda uzun süreli açlık olduğu için yeme krizi olurbunda kriz geçirmeyip ye dur ye diyetinde nasıl geçiriyorsun kuzum.. Ama senin hatan ye dur ye diyetinde diyet günlerini şok diyete çevirmen olmuştu Bu yüzden hep atak geçirdin belki de..Ben diyet günlerinde sbh meyveli yoğurtla aksam salatayla fln baya doyuruyodum kendimi ertesi gün atak olmuyordu..Ben galiba ona geri döncem başka diyet yapamıyorum zaten cidden bunda açlık oluyor ve esasen bunda yeme atağı geçirir insan... Bak ben normalde gecenin bu saatinde asla bisey yemek istemem ama şuan zor tutuyorum
Canım ben valla diyetlerden bıktım hayat tarzi olacak bişey yapmalıyız her akşam salata yemekle olmaz illaki canin o akşam evde olan başka bişey çekecekbegumfln canım nerelerdesin? Bak ben akşamları salata yiyeceğim artık sadece..Bıktım diyetlerden sen de öyle yap veririz inşaallah
Canım çok sevindim sanaCanım ben valla diyetlerden bıktım hayat tarzi olacak bişey yapmalıyız her akşam salata yemekle olmaz illaki canin o akşam evde olan başka bişey çekecekben omaddan devam ya 2 gündür yaptım bugün 3. Gunumdeyim 1.700 gram gitmiş bile ödem olduğunu bilsemde sevindirici zaten 3. Günü geçersen gerisi ip söküğü gibi geliyor sende surdurebilecegin bir diyet yap yoksa böyle diyetten çık yeni bir diyete bir ikinci gününde motivasyonunu da kendine inancini da kaybedersin lütfen yapma bunu kendine
Canım ilk bir hafta herkes icin her diyet için zorludur ama ondan sonrasi sürdürülebilir bence.. ama umarım sen kendi diyetinle zayıflayabilirsin:) ye dur ye diyetine keşke uysaydin sen diyet gününde de şok diyet yapmıyordun senin için en iyi sürdürülebilir diyet o değil miydi yaCanım çok sevindim sanaalıştığın diyet omad senin bu yüzden devam et. Ben ne yazık ki hiçbirine alışamadım..Ye dur ye diyetini bile yapamıyorum. Hiçbi diyet sürdürülebilir değil bence ya baksana sende bi süre sonra yeni arayışlara yöneliyorsun omadda sürdürülebilir değil ki açlık krizi geçirdim resmen .. Salata yenmeden de kilo verilmiyor ki canım diyet demek salata yemek demek bence bende farklı hiçbir diyet yapmadan akşamları sadece salata yiyerek zayıflayacağım artık inşaallah
Valla seni çok tebrik ediyorum canım helal olsun zoru basarıyorsun ilk hafta bile olsa ben dayanamam omadaCanım ilk bir hafta herkes icin her diyet için zorludur ama ondan sonrasi sürdürülebilir bence.. ama umarım sen kendi diyetinle zayıflayabilirsin:) ye dur ye diyetine keşke uysaydin sen diyet gününde de şok diyet yapmıyordun senin için en iyi sürdürülebilir diyet o değil miydi ya
Bebeğim anlıyorum seni bende sabah kahvaltısıni yapınca çok acikiyorum tuhaf bı şekilde o yüzden hakkımı saat 15.00 a kullanıyorum.. eğer senin kahvalti yapman gerekiyorsa mutlaka yap tabiki aralikli oruca ne dersin? Sabah bu güzel bir şekilde yap akşam da salata filan yeme insan salatayla tek doyar mi ya ayriyetten Kendine yemek yapma sorumluluğu hissetme kendinde evde hangi yemek pisecekse ondan ye ama porsiyon kontrolüne dikkat et lütfen. Böyle böyle gidecek uzun bir yol olsada sabret unutmaki hep sabredenler kazanır sende kazanaksin!Valla seni çok tebrik ediyorum canım helal olsun zoru basarıyorsun ilk hafta bile olsa ben dayanamam omadaya ye dur ye diyeti de iyi hoş gerçekten dediğin gibi insan alıştığı seyi yapmalı ama şöyle birsey var benim bünyem çok zayıf sabahları hasta bir şekilde güne başlıyorum bu yüzden mutlaka iyi bir kahvaltı yapmam lazım ye dur ye diyetinde kahvaltı çok az o yüzde sabahları uyamadığım için benim için sürdürülebilir olmadı maalesef Sabah çok yesem hakkımı sabah kullanarak yapsam diye düşündüm bu kez tüm gün çok az yemem lazım yani diyet günü zor olur o yüzden ye dur ye diyetini bıraktım tamamen...
Ayy canım benim inan cok zorlanıyorum bu dediklerini yapmakta..Porsiyonlar asla küçülmüyor yedikçe yiyesi geliyor insanınBebeğim anlıyorum seni bende sabah kahvaltısıni yapınca çok acikiyorum tuhaf bı şekilde o yüzden hakkımı saat 15.00 a kullanıyorum.. eğer senin kahvalti yapman gerekiyorsa mutlaka yap tabiki aralikli oruca ne dersin? Sabah bu güzel bir şekilde yap akşam da salata filan yeme insan salatayla tek doyar mi ya ayriyetten Kendine yemek yapma sorumluluğu hissetme kendinde evde hangi yemek pisecekse ondan ye ama porsiyon kontrolüne dikkat et lütfen. Böyle böyle gidecek uzun bir yol olsada sabret unutmaki hep sabredenler kazanır sende kazanaksin!