- 1 Şubat 2009
- 2.131
- 27
-
- Konu Sahibi cardelenss
tamam biraz tuhaf ama dedim ya yasli insanlar gönüllerini hos tutmak istiyordur..
birde kucuk cocugun varmis bu sekilde gece kafa dinliyordur...
erkekler rahatina düskün olur seni ne duruma düsürdüklerini pek düsünmezler...
sende düsünme düs yat iste cocugunla :) enine boyuna yatak senin :))
bacım milletin dışardaki tavuğu bile değerli. Bizim anamız babamız yok sanki.. Herkesin yeri,başka.. Kimse ananı at demiyoki..Aminnnnnnnnnnnnnnn sanada inş çok zor aslında çokta sıkıcı ve komik durumdalar aslında
Daha nelerBendeki konu trajikomedi benim eşimin ailesi kışın köyden gelir bizde ve diğer eltilerimde kalırlar buraya kadar iyi hoş ama benim kocam şuan ki durum gbi anası babası gelince onların yattığı odada yatıyor sizce ne yapmalıyım allah aşkına
Ayyyy 39 yaşında bunu yapan adam ya, çocukluğunu yaşayamamış mı ???5 yıllık evliyim genelde bunu yapar bişi yapamasa dipdibe oturular vs vs
Takmamaya çaluşıyorum hatta hareketlwriyle daşga geçiyorum kıskandığımı onun annesi olduğunu hatırlatıyor
Eşim 39 annesi 67 yaşında bende 29
Çok ilginç gerçekten. Bir akşam yine orada yatmaya hazırlandığı sırada anne ve babasının yanında elinden tutun çok ayıp hala annenin babanın yanında mı yatacaksın bak artık kendi odanda yatmaya alışman lazım sen artık büyüdün kocaman bir çocuk oldun deyin.