Ölürmüsün öldürürmüsün

Aynen öle yapıyorum napıyımm ama artık trip atmanın vakti geldi diye düşünüyorum

Aminnnnnnnnnnnnnnn sanada inş çok zor aslında çokta sıkıcı ve komik durumdalar aslında
bacım milletin dışardaki tavuğu bile değerli. Bizim anamız babamız yok sanki.. Herkesin yeri,başka.. Kimse ananı at demiyoki..
şimdi evli barklı adam kalk ananla uyu buna ne denir ki. Valla ağlanacak haldeler

Çok özlüyor anlaşılan.. :)

Sizin yanınızda rahat konuşuyorlar mı ?

Hani vardır ya öyle aileler,oğluyla özel konuşmak ister..
Belki eşinizde, ailesiyle özel konuşacağı yada ailesinin ona özel anlatacağı bir takım olaylar vardır.. Belki bundan dolayı birlikte kalıyordur ?

nolmuş nolmuş daha neler daha daha neler ammada yaptın bu kocana gelsin şekerim ayyyyy çok güldüümm gece gece

Acaba annesi sizi kiskanmasin diye mi yapiyor bunu? Annesinin de buna ses cikarmamasi da onunla alakali oldugunu gosterir gibi sanki.. belki annesiylw konusmakta fayda vardir esinizle konusmak fayda etmiosa

Kucuk cocuklar bile artik Anne ve Babalariyla uyumuyo ..
Acaba esin utaniyormu ?

Şu büyükler akıl vermiyor ki çocuklarına. Şoklardayim resmen. Iyiki koydelermis size yakın olsalardı kocanizi unutmak zorunda kalirdiniz galiba. Eltilerinizde aynı şekilde mi uyuyor mus

Gece gece feleğim şaştı. Herkesin yeri ayrı yaa. Siz de aynısını yapın birkaç kez. Sorun çözülür bence.

Daha neler

Yok artık.
Seni bırakıp gidiyor?
Onu geçtim bekar olsa ne değişir ki.
Koskoca adam ailesi ile aynı odada nasıl yatıyor ayıp ya!

sabah sabah çok güldüm yeminle (tahtaya vuran smilede yok ki)
Allah muhafaza

Ayyyy 39 yaşında bunu yapan adam ya, çocukluğunu yaşayamamış mı ???
Bide şöyle bi durum var annemin arkadaşı vardı kadın 40 yaşına geldiğinde bile annesi kendisi evdeyken kocasıyla birlikte uyumasına izin vermiyordu . Beraber yatıyorlardı

kesinlikle benim yapacağım şey bu olurdu :)

ÇÜŞŞŞ diyesim geldi ama çok ayıp olur mu bi de kaç yaşındaymış herif?
Yok artık daha neler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…